90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И аз продължавам да си плувам, макар и преди малко да изпих около 100 мл фруш от червен портокал - това ми е прегрешението, въпреки че не го чувствам като такова. Айде плувкини, не остана...наистина не е толкова страшно, колкото звучи.

# 661
  • Пловдив
Здравейте,
исках да попитам - някакъв отчет води ли се някъде - да запишем и  мойто мило?

По4на на 12.01.2011 с тегло 106 кг.
Желано отслабване - колко успее.
За съжаление, обнадежден от резултатите в почивните дни си хапна повечко и е върнал 1 кг, но днес му е плодов ден и утре ще видим колко килограма е Wink

Пазете се - грипа е кофти нещо и го има в големи количества...

# 662
Брееей момичета какви за тези резултати 4 кила за 4 дни, аз май се поотчаях, че и тази диета няма да има ефект, за 7 дни -1кг. Аз доста имам да свалям и си мислех, че ще е с по-бърз темп, ноо явно някъде греша Thinking, може би трябва да намаля порциите, но пък ще съм гладна и ще се изкушавам много. Имам чуство, че корема ми стана още по-голям, направо го виждам как ходи пред мен, възможно ли е да е от повечето вода? Много се отчаях Sad
Краставичка, аз си мисля, че повечето е задържана вода, защото ям много солено и преди да започна бях доста подпухнала. Със сигурност от сега нататък свалянето ще е по-бавно, въпреки че имам доста за сваляне. Започнах режима от 81кг. при положение, че съм 171см. и си мисля, че който има повече килца в плюс, в началото сваля по-бързо.  Hug Успех и много минуси  Heart Eyes

# 663
Никой не каза нищо за тиквата  Thinking
До сега съм на: 1 кафе, 2 чая лайка, 3 яйца бъркани с един стрък зелен лук и малко парче сиренце, зеле с морков  и мноооого вода. Вечерята ще е пилешко бутче печено или варено с малко броколки.
За утре варивата ще са леща, че много ми се е дояла.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.   Shocked Shocked Shocked

Миличка защо не си промениш вечерята. Така смесваш всички възможни видове белтъци.....

# 664
Танте, тиква варена/ печена  в белтъчен/варива за закуска, във въглехидратен със захар/мед, и в плодов без нищо цял ден.

Как го обясних само! ooooh! Joy

# 665
Танте, тиква варена/ печена  в белтъчен/варива за закуска, във въглехидратен със захар/мед, и в плодов без нищо цял ден.

Как го обясних само! ooooh! Joy

За мен лично много изчерпателно, благодаря!  bowuu

# 666
  • Варна
denichka1990: Смесването не е ли само за едно хранене, смисъл на обяд примерно да не се смесват яйца и месо? Иначе не е проблем.... довечера пак яйца ще хапна. Ще знам за напред.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  #Shocked #Shocked #Shocked Спрете се бе, мацки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Просто Хари, Бърборанка : Благодаря! Hug Hug Hug
Anais: hahaha hahaha hahaha hahaha

# 667
е спрете де...ама ако не пиша и чета тук, досега да съм изяла дЯтето Joy Joy Joy

# 668
Танте, 2 белтъка за целия ден!То и толкова не е разрешено, ама с един става много хард!

# 669
Та,  за водата във водния, Клише ме накара да се замисля.  Аз за себе си, така реших да процедирам - 1 кафе, много вода и малко чай.
Сега се разрових и в  руската книгата и там пише, че във водата може да се добави 1ч.л. лимонов сок или ябълков оцет. Според моята интерпретация на превода и тълкуването може и чай. Фрешовете  ако се пие, то те се считат за храна.  Добавям, че все пак е воден и в книгата се подчертава да се пие само вода.

# 670
Успех на русалките!
Много инат на всички стартиращи днес Laughing
За сега с мъжо сме стриктни Simple SmileЗ-ябълки; О-той кюфтета със салата от домати,аз бях на яйца;В-най-вероятно наденички на скара и салата.Ние правим направо родова диета Mr. Green-сестра ми ,свекърва ми,девер ми и една двойка приятели са на режима JoyЕстествено си напаснахме дните Wink
Минусов ден на всички!

# 671
bibi, Anais, искрено ме развеселихте, ама само така - дръжте се  Hug
Хари, мерсаж и аз за тиквата  Peace че имаме цял чувал  ooooh!
click, като изкара 1вия цикъл може да пратиш ЛС на janeta да го впише в таблицата
Дорис, няма как трябват жертви, и аз като другите готвя и точа лиги, гледам да съчетавам нещата, например месото първия ден го гарнираме с пресни зеленчуци, втория ден каквото е останало от месото с картофи или с ориз, на третия ден едни макарони или пица (за мен постна), на четвъртия ден всеки се спасява с каквото е останало в хладилника.  Hug

Стискам палци на русалките, малко остана  Hug

Отчета за днес
з- ябълка
о-бейк ролс и малко гризини (със сол)
в-шок.квадрати (от снощи точа лиги)
хайде до скоро

# 672
  • в реалния свят
Здравейте, фиданки!  bouquet
От днес и аз се включвам.До сега съм пробвала режима 2-3 пъти по един месец.Резултат има, но е важно постоянство, което го няма при мене EmbarassedДнешното ми меню:
Закуска-2 мандарини
Обяд-малко кисело зеле с месо
Вечеря-кисело мляко
Приключих засега с вечерята, дано издържа до утре Grinning
Успех на всички упорити Hug

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:02 от мама барба

# 673
Ох нещо почвам да се отчайвам, за 7 дни съм свалила само един килограм Sad
И много ми е странно как така обиколките намаляват а килограмите??
Момичета дайте малко подкрепа, че нещо ми се губи ентусиазма. Sad((((

# 674
happymami дай повече инфо, колко имаш да сваляш, какво ти е менюто, заради МЦ можеш да задържаш, ако кърмиш също има значение и т.н.
пък и 1 кг за седмица не е толкова зле  Peace А за обиколките си е факт, аз например за 2ри и 3ти цикъл съм сваляла по 2 кг но обиколките бях с по -5-6см навсякъде

Общи условия

Активация на акаунт