90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
happymami радвай се щом намаляват обиколките Simple Smile Като вървиш стройна стройна по улицата няма да те питат колко тежиш ами ще викат "Брей тая мацка колко е хубава "  Wink   Peace

# 676
Ох нещо почвам да се отчайвам, за 7 дни съм свалила само един килограм Sad
И много ми е странно как така обиколките намаляват а килограмите??
Момичета дайте малко подкрепа, че нещо ми се губи ентусиазма. Sad((((

Стига де, ти имаш малко да сваляш.Ако  сваляш по 1 кг. на седмица, я сметни за цялата диета колко стават.Аз например съм свалила 2.300 за две.Бавно ,но славно и трайно. Naughty

# 677
happymami радвай се щом намаляват обиколките Simple Smile Като вървиш стройна стройна по улицата няма да те питат колко тежиш ами ще викат "Брей тая мацка колко е хубава "  Wink   Peace

Точно! Mr. Green

# 678
  • София
И според мен килограм на седмица е идеално. Тези, които свалят много рязко в началото (и аз съм от тях) основно имат вода за изхвърляне и затова е така. За последната седмица аз също свалих точно 1кг и ми се струва напълно нормално и достатъчно. Все пак не искаме да се спихнем изведнъж и да висне кожа до земята. За да свикне организмът с новите кила и да не ги качи отново му е нужно време и е добре всичко да става постепенно.

# 679
Ами почнах диетата 59.4, за една седмица съм станала 58,4, искам да сваля поне до 50кг.
Малкия е на 10 месеца и все още се кърмим по 3-4 пъти в денонощието.
Очаквам цикъла ми тези дни да дойде, имам доста апетит, което ме прави доста нервна, защото се опитвам да не прегреша.  Иначе карам колело и правя упражнения, но резултатите ми са отчайващи, поне за мен, а и всички казват, че в началото най се сваляло Sad

# 680
Ами почнах диетата 59.4, за една седмица съм станала 58,4, искам да сваля поне до 50кг.
Малкия е на 10 месеца и все още се кърмим по 3-4 пъти в денонощието.
Очаквам цикъла ми тези дни да дойде, имам доста апетит, което ме прави доста нервна, защото се опитвам да не прегреша.  Иначе карам колело и правя упражнения, но резултатите ми са отчайващи, поне за мен, а и всички казват, че в началото най се сваляло Sad

Аз преди като кърмех, само спирах хляба и сладкото, минавах на разделно, като смесвах белтъци и др. и за един месец 5 кг. отслабвах.
Но,беше пролет и много се разхождах,е сега в тоя студ и при положение ,че съм болна и не мърдам от компа и дивана 1 кг си е супер.

# 681
Така и неразбрах #Cussing out може ли плод м/у обяд и вечеря!
Благодаря предварително! Hug

# 682
  • в реалния свят
Приеми, че не може.Освен , ако не умираш от глад Laughing

# 683
Умрях, но добре................

# 684
  • Варна
Приеми, че не може.Освен , ако не умираш от глад Laughing
До колкото си спомням миже, но  с интервал до следващо ядене от 3ч.

Аз днес не спрях да хайманосвам, малко разходка ми се отрази добре. Водих децата до моловете, после те хапнаха в Макдоналдс, аз пих едно кафе и докато се прибере и да наготвя нещо стана късно за обяд. Все пак хапнах, оризче ама към 14.30 и май вечерята ще е само салата, че никак не съм гладна сега.
Руслалките, да дращат бързо по клавиатурата, че да са заети ръцете и да не посягат към друго.

Относно свалянето на килограмите, има моменти, кога по-бързо, кога по-бавно, организма и той си казва думата. Аз предния път свалих за първата седмица 4 кг., стигнах до -7 за първи цикъл, но после след първия воден като зациклих, няма и няма, не мърдам. А и happymami, не са малко предпоставките които си изредила, възможно е да сваляш по-бавно. Нищо не пречи да пробваш една четворка с по-малко количество храна. А и не лошо никак от към сантиметри да го докараш Hug
Отивам малко да поошетам и да врътна едни пържоли за другите в къщата Simple Smile

# 685
  Момичета от утре и аз съм с вас.Много съм се амбицирала,пък да видим времето какво ще покаже.Утре ще пиша какво съм похапнала ,за да дадете съвети,защото съм нова.Доста, неща прочетох от форума,дано да съм ги разбрала.До скоро!!

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 18:03 от sladurca

# 686

Аз преди като кърмех, само спирах хляба и сладкото, минавах на разделно, като смесвах белтъци и др. и за един месец 5 кг. отслабвах.
Но,беше пролет и много се разхождах,е сега в тоя студ и при положение ,че съм болна и не мърдам от компа и дивана 1 кг си е супер.
[/quote]

Това звучи добре, без лишения и само с разходки 5 кг. не са никак малко.
А сега как се справяш с диетата? Ефективна ли е?
Искам да ви попитам, понеже ще ми идва и такъв глад ме гони, а ми е плодов, дали мога да си сваря малко прясно зеле само с подправки без мазнини и да вечерям това? Embarassed

# 687
Преди малко прочетох, че във водният кафето не било разрешено, но малко късно.
Вече оправих 3 кафета Embarassed и почти 3 литра вода, обаче съм толкова гладнаа и ми причернява нещо.

# 688
Оле милата  Nymphetamin  не се предавай утре и мене това ме чака  ooooh!
Днес много добре се представям  Grinning  сега си пийвам чайче и скучая на работа съм всички се изпокриха много студено .  #Shocked
Мисля че утре не бях самичка имаше още момичета с мен ще се подкрепяме.
Дълъг ден ще е  #Crazy

# 689
violetkaa Успех утре. Не е толкова страшно, както си мислех. Няма да се предаваме вече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт