90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
ДВ минавам да се отчета ! 3 - 2 ябълки 0 - пилешки дробчета+ салата от зеле В - пак същото
Поздравления за водните че се държите продължавайте в същия дух  Hug Hug

# 691
Nymphetamin  Благодаря ти за подкрепата аз първия воден много ми прималя и изпих  един фреш  ама все пак здравето е на първо място .
Днес само на ябълки я карам и чай , че утре искам резултати   Praynig

# 692
Murka пазим добрия тон душицо. Това е една от най-готините теми, в които някога съм участвала и преди и сега Peace.Просто когато някой прави забележки, че нещо го дразни, първо да погледне собствените си изказвания. Момичета медния сладкиш е страхотен - направих си един за предния въглехидратен, сега е улегнал и е още по-хубав.
Иначе относно студа /не питам дали на някого му е студено Peace/от който аз много страдам се спасявам като всяка вечер си топя краката в гореща вода. Иначе спасение няма, поне за мен.
Някой пита за пицата в/у омлет - ами в рецептите, които там са дадени има голямо смесване на белтъци - всеки сам си решава дали да го прави или не. Аз в началото на предния режим го правих сега не Crazy

# 693
Здравейт емомичета,
режима си върви по правилата. Ще се тегля в други ден. Днес си хапнах содена питка и няколко бисквити.

От известно време следя поредицата по Фиеста тв "Кочек за начинаещи" или Бели денс. След всяко занимание се чувствам много добре. Освобождава напрежението в гърба и раменете и  много добре се отразява на коремната преса и седалището.

За който иска да опита и няма Фиеста тв:

http://www.youtube.com/watch?v=XOMtF6irGNg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=0VOGorIz6eU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Q0m7Xxg6LHQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XPB79XqBGh4&feature=related

# 694
  • Варна

Цитат
Искам да ви попитам, понеже ще ми идва и такъв глад ме гони, а ми е плодов, дали мога да си сваря малко прясно зеле само с подправки без мазнини и да вечерям това? Embarassed

По-добре яж сурово зеле Peace

За омлета върху пица и аз щях да пиша, и на мен ми се струва голямо свесване, въпреки, че доста време мина докато се намери някой да преведе книгата и да каже,че там не разрешават смесване на белтъчини.

# 695
Момичета, направо сте изписали света...

Аз да се похваля - след вчерашния протеинов ден, съм с още - 1 кг. (дано ги задържа успешно).  baby_neutral Чувствам страхотно и вече се събуждам изпълнена с енергия и много много усмихната.

Момичета, струва ми се, че колкото по-рано вечерям, толкова по-лесно става отслабването. В този смисъл и Екатерина Мариманова в книгата си "Системата -60" препоръчва да се вечеря преди 18,00.

Днес режимен ден на варива, а утре съм на въгрехидрати - за обяд и вечеря: филийки пълнозърнест хляб с лютеница, домати и лентичка черен диабетичен шоколад за десерт на вечеря.

За плодовия ден планирам да направя задушено броколи и брюкселско зеле, така ще проверя дали пресъхването на устата не се дължи на плодовете.

Сега отивам да ви чета.

Лека и отслабваща вечер на всички.

# 696
  • Троян
Здравейте на всички. Аз съм нова във форума и диетата. От известно време ви чета и съм изумена от постигнатите от вас резултати. На диетата съм от 17 януари и досега не съм се мерила, но имам чувството че няма резултати, незнам защо  Sad. Но не мисля да се отказвам, дано постигна желания ефект. Успех на всички в борбата с излишните килограми  Simple Smile

# 697
  • Варна
Аз идвам само да кажа "дзак" и да кажа, че учудващо водния ми се отразява добре. Може би защото редувам водичка, кафенце, чайче.

Сега си направих нещо между фреш и чай. Изцедих 1 лимон и 1 портокал и изсипах в 1.2 л гореща вода. Няма как добавих и 1 ч.л мед  Embarassed но не ми тежи на съвестта.

Днес бях на гости на една приятелка и доста си поиграх с нейното хлапе (брех голям фитнес са това малчуганите  Crazy) та съм си заслужила медеца.

Успех на другите "плувкини" днес! Хайде още малко остана!   bouquet

# 698
  • София
Аз идвам само да кажа "дзак" и да кажа, че учудващо водния ми се отразява добре. Може би защото редувам водичка, кафенце, чайче.

Сега си направих нещо между фреш и чай. Изцедих 1 лимон и 1 портокал и изсипах в 1.2 л гореща вода. Няма как добавих и 1 ч.л мед  Embarassed но не ми тежи на съвестта.

Днес бях на гости на една приятелка и доста си поиграх с нейното хлапе (брех голям фитнес са това малчуганите  Crazy) та съм си заслужила медеца.

Успех на другите "плувкини" днес! Хайде още малко остана!   bouquet

С риск да се обидиш, НО ...имаш достатъчно килограми, за да изкараш един воден ден. Медецът и фрешът определено не са ти нужни.

# 699
  • Варна
аааа nana хич не се обиждам  Whistling споко ! но така се почувствах и така направих , затова и споделих. помислих си и аз, че няма да умра от глад, но от предишен опит се познавам и предпочитам сега малко прегрешение, отколкото утре пълни бузи с режимно, но в големи количества.  Sick

# 700
Хлопнахте ли хладилниците? Mr. Green

Отчет за днес:

З:фреш портокал
О:зелева салата с моркови и парче сирене
В:зелева салата и пилешко варено месо

Водата ми е към литър и половина и после ще изпия още половин. Cry

# 701
  • София
Бравос, Харизано, дерзай. Има време  Hug

# 702
  • Троян
Искам да попитам в плодов ден може ли да се яде печена тиква? Thinking

# 703
  • Стара Загора
Здравейте, момичета.
Утре трябваше да ми е последния воден, но вече не издържам повече и с днешния плодов завършвам. Ще внимавам какво и колко ям и да не прекалявам със забранените храни като пица и пържени картофи. Ще продължа с лунната диета занапред, та поне да поддържам.

Успех на всички   bouquet

# 704
  • София
Искам да попитам в плодов ден може ли да се яде печена тиква? Thinking

Може без захар, мед и подсладители.

Общи условия

Активация на акаунт