90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • York
Аз съм с тлъст плюс след вчерашния плодов ден  Rolling Eyes

Успех на всички водни  Peace

# 586
  • софия
Да се отчета и аз-рядко намирам време да ви чета, но с мъжа ми сме напълно режимни

Резултатите ни са много добри-след 12 дни(при мен малко повече, че я започнах,спрях за 1-2 дни но после отначало да сме с мъжа ми на едни и същи дни) при мен -5 кг, при мъжа ми -5.2 кг.Много сме доволни и двамата, продължаваме напред Wink

Днес белтъчен
З-2 банана
О-кюфтета на скара със зелева салата/зале с месо за мъжа ми
В-броколи със сирене+салата зале

# 587
здравейте!
от днес аз и мъжът ми се присъединяваме към вас.надявам се да се справим.знам че в началото ще ни е трудно докато успеем да се нагласим към дните и часовете-особено за него.  Grinning
прочетох доста неща,но и доста не са ми ясни.така че сигурно ще питам често.
лек ден на всички.

# 588
Още веднъж успех на всички момичета на воден ден днес! Утре чакам отчетите с нетърпение  Simple Smile

Днес - плодов. Ще си хапна стабилно плодчета, без ядки. Закусих с боровинки, другото по-късно ще реша.

Miheto, браво за хубавия резултат.   bouquet

# 589
Привет на всички нови момичета  Hug Тук ще намерите огромна подкрепа и отговор на всяко питане. Вчера моят белтъчен премина изцяло млечен-сирене, кисело мляко и за капак вечерта изпих почти литър прясно. Май мазнините ми дойдоха в повече, ама какво да правя като много си го обичам  Grinning Днес бобов
З-2 мандарини
О-грах с картофи
В-сигурно същото
И на мен ми пресъхва устата, че и  дланите ми са много сухи  Thinking Въпреки че пия много вода, смятам, че организма я използва цялата за пречистване и това пресъхване е точно от токсините. Вие как смятате?
Успех на изпитите!
Успешен воден ден на плувкините - като ви омръзне брус, обърнете го на бътерфлай, и ще доплувате до вечерта  Hug

# 590
Здравейте, фиданки!
Благодаря за пожеланията!
Успех на водните днес.Голям отбор сте!
Днес варива
З- ябълка
О- ориз със зеленчуци  и салата зеле
В- същото като обяда

# 591
Е, най-накрая ви прочетох  Wink
November недей да съдиш по таблицата , че много се отказват след воден, защото таблицата е доста непълна. Или момичетата не си пращат данните или ако ги пратят се губят някъде по трасето/никого, не обвинявам за това Heart Eyes/
Някой беше споменал че хапнал супа от готовите на Маги-ама вие добре ли сте- има ли нещо натурално в тези блъскани със сол продукти - не знам как имате минуси след това.
Относно излишните постове....за мен е много важно да следя кой какво е хапнал, защото така се ориентирам аз как се движа - за мен излишни са постовете" дайте линк към страницата във фейсбук" ако 2 месеца си на този режим и НЕ си разгледал първа страница, или пък студено ми е има ли и други като мен, при положение че се обсъжда на всяка втора страница, че това е нормална реакция следствие горенето на мазнини Peace

# 592
Благодаря ви момичета,Галина 74,November_ ,ililina, Hug Hug Hug много стимулиращо звучите
ponqkoga ти не си ли с нас днес?

оффффф.....малката буба не ми дава да стоя на компа...до после Peace

# 593
  • София
Здравейте, хубавици  Hug Успех на всички жабки във водното начинание  Simple Smile
Dream, на мен също ми е малко странно с готовите бульони, но и в книгата си пише, че може да се пие бульон от кубче. Аз пробвах в един от първите дни, но ми се стори толкова мазен и солен (откакто ограничих мазнината и солта всичко ми се струва свръх подправено и направо лоено), че не го доизпих. Все пак е хубаво обаче да се поема топла и течна храна, а не всеки има време да вари истински бульони  Rolling Eyes

# 594
Беки Б drugata Nino4ka cvetka83 an4etoo добре дошли и успех  Hug Hug с малко упоритост ще се справите  Mr. Green
karelia79 приятно возене и аз имам но си стоят в шкафа преди със сестра ми се возехме постоянно но сега не!То бяха падания кумични ситуация  Laughing Laughing Забавно е  Laughing Laughing поздравления за хубавия речултат  Hug Hug
nana77 " Те пилците се броят наесен... " много правилно  Laughing Laughing
denichka1990 успех на изпита стискаме палци  Hug Hug
Много успех и воля на водните днес  Hug Hug   bouquet  bouquet
И така днес пак на белтъци   3 - 2 ябълки кафе  за обяд и вечеря още не съм решила!Сутринта се премерих и съм -1 кг много съм щастлива най после!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Хубаво ми започна седмицата от сутринта дано така е и за напред  Mr. Green Mr. Green

# 595
  • София
Здравейте момичета,аз бях с вас,но се наложи да прекъсна режима за съжаление по здравословни причини.От днес започвам с вас пак,даже мама навих,така че ще ми е лесно,ще има кой да ме подкрепя.
Успех на всички водни днес   bouquet
З чаша вода и кафе,чудя се какво да обядваме още,но най вероятно салата и месо.

# 596
Привет и от мен  newsm47 Днес съм много доволна от резултата след вчерашния плодов ден - 1.300  Shocked та общо станаха 3.900 за 4 дни. Малко ми е странно толкова много за толкова малко време, но пък е много якооо  Mr. Green
От днес и сестра ми се вписва в редиците на бъдещите фиданки.
Менюто за днес е :
З- кафе
О- пица върху омлет
В- 1/2 пица върху омлет
Успешна седмица, изпълнена с много минуси за всички    bouquet
Добре дошли на всички новички фиданки  Hug

# 597
  • York
ponqkoga ти не си ли с нас днес?
Не съм, кърмачка съм и съм отново на плодове  Peace

# 598
Относно излишните постове....за мен е много важно да следя кой какво е хапнал, защото така се ориентирам аз как се движа - за мен излишни са постовете" дайте линк към страницата във фейсбук" ако 2 месеца си на този режим и НЕ си разгледал първа страница, или пък студено ми е има ли и други като мен, при положение че се обсъжда на всяка втора страница, че това е нормална реакция следствие горенето на мазнини Peace

Откакто ви следя не бях забелязала не 'на всяка страница', а изобщо темата със студа да се е обсъждала. Та явно точно моите постиве са ти излишни, за което няма да се извинявам. Simple Smile

А, темата за готовите супи ме подсети. Откакто правя тази диета май почти супа не съм яла, защото ми е сложно с комбинациите, а за да ми е вкусна, все трябва да комбинирам някакви непозволени нещица. Вие какви супи си правите?

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 12:30 от Бърборанка

# 599
Днес съм на плодове  Rolling Eyes Не обичам много плодове, но е напълно възможно и плодовете да не ме долюбват, но тях кой ги пита  Crazy Отивам да си спретна една салата и това ще обядвам. Възнамерявам да сложа зехтин. Позволено ли е?

Общи условия

Активация на акаунт