90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!
Аз да се оплача от себе си...снощи си хапвах режимно, но май прекалих със содената питка и сега кантара е +700  Shocked Shocked Shocked
Май ще трябва да се коригирам за въглехидратния ден - по ограничено хранене.
Да видим след днешния плодов дали ще има минуси.
Иначе в обиколката на бедрата имам -1 см. Все е нещо!
Успех на всички които са на изпити днес, на плувкините успех.........а на всички останали успешна нова седмица! Да да се радваме на много минуси!!!
Нана...права си! Аз изобщо не се страхувах за моето секцио и толкова бърже мина....че ме е яд  че спомена ми е толкова малък от раждането.

# 571
Добро утро и успех на всички водни!
Пожелавам ви деня да ви мине бързо и леко Simple Smile
Аз днес съм 5-ти ден - Белтъчен Simple Smile

Poli_Moli: Честито за минусчето! Simple Smile

Nino4ka: Успех с първият ден! Simple Smile

На всички останали лек ден и много минуси! Simple Smile Hug

# 572
  • София
  Добро утро на всички!Успешен воден ден на голямата група  Peace ,нека мине леко и след това минусите да са мнооооого.
 Аз днес съм на въглехидратен.Приготвила съм си от рецептите ви в другата темичка един сладкиш с орехи и стафиди,и защото май малко съм прекалила вчера с лещата и сега съм качила пак малко та мисля да съм само на плодове и този сладкиш.Утре ми е плодов и исках да попитам ако ям банани колко за целия ден мога да изям,аз мисля да хапна 3 за целия ден,портокал,малко мандаринки и повечко вода,дали е добре?
  Пожелавам ви хубав и усмихнат режимен ден   bouquet
  Ивинете ме забравих Честит рожден ден на патерици.Много щастие и збъднати мечти!
 И успех на изпитите днес(извинете че не е поименно ама още не мога да запомня как се казжате)

# 573
Добро утро момичета! Водни, успех!!!

Аз след няколко нережимни дни съм на плюс естествено, но като се гледам, по- скоро задържам вода, много вода. Цялата съм подпухнала, очите са ми резки. Аз се и разболях, та ми е двойно гадно. Днес съм на въглехидрати и за обяд ще е салата с филия хляб- друго нямаме, за вечеря освен салата и мъфин ще хапна. Трябва да сложа рецептата.

Лек ден момичета, ще наминавам, че за изпит уча и съм си тук.

# 574
Момичета влизам само да ви кажа, че диетата върви добре - за първите 6 дни имам -2,2 кг което мисля че е добре. Изкушения не ми липсваха - вкл. и дюнерите, които вчера цял следобед правих на домочадието, но знаейки какви резултати се постигат от предния път въобще не ми се мисли за прегрешения Peace Сега се връщам да ви чета че за изминалия уикенд сте изписали 19 страници #Crazy

# 575
  • Варна
Добро утро и успешна нова седмица. Много минуси и воля през нея.
Аз вече съм с -0.500кг., много добре се зареждам от сутринта когато има добър резултат.  Crazy
Днес бобов ден: З: фреш от портокал; О Ориз с праз. салата зеле, В Пак същото (и пържолки за домочадието Mr. Green).
Амбър, много се радвам да те видя тук, успех днес с водния, да не се удавите сами  Mr. Green

# 576
 Добро утро!

липсвахте ми събота и неделя и сега наваксвам с четенето  Mr. Green
Добре дошли на всички нови фиданки (няма да изброаявам да не забравя някого)! Режимни дни и много свалени кг!   bouquet

успех на рибките днес!  Hug

She_R предния път карахме заедно режимчето, радвам се да те видя отново Hug

отчета от мен за вчера - 100% режимен картофен ден
З-не успях
О-вар картофи, цвекло, моркови
В- същото но по-малко

Правих квадратите вчера във формички за мъфини, станаха супер на вид, довечера ще ги опитам  Mr. Green
днес последен въглехидратен за пътви цикъл, ще гледам да не се изложа.

Хубав ден, ще намина по-късно  Hug

# 577
Добро утро и успешна нова седмица. Много минуси и воля през нея.
.............
Амбър, много се радвам да те видя тук, успех днес с водния, да не се удавите сами  Mr. Green
Мерси Руми, имаше още едно момиче от нашата отчетна, Скрай, ама нещо непише посл;едните седмици, та може и да се е отказала.
Аз когато разглеждах рецептите и снимките към тях, забелязах че доста хубави неща си готвила и си качвала.Та си мислех, я нашата Руми къде се подвизавала Joy Joy Joy, а то сега разбрах че си правила диетата в началото на бременността.Много целувки на Тея- дългокоска от Димана - бузана.

Момичета, много ми е студено, навлякох се и дадох радиаторите на макс...а да видим кога ша сЪ стоплим hahaha hahaha hahaha

# 578
Бърборанка смисъла на водния е да се изчисват периодично токсините (натрупани по време на отслабването) от кръвта и тъканите. Т.е. да се попречистим така да се каже. Плюс е нормално да има лек след това, защото все пак 1 ден нищо не си ял, а на другия вкарваш храна и тя си тежи все пак, но е в храносмилателния тракт, а не е на дупето  Laughing

Абе в интерес на истина аз малко си задавах риторичен въпрос. Simple Smile Знам, че е заради токсините, но просто си рзсъждавах на глас, че ми се струва малко стрес за организма като цяло.

Silvanapei, точно това писах, че след водния в белтъчния (уж според мен не ядох много) си качи всичко!  #Crazy Днес съм -200гр, горе-долу както след плодовия. Абе както казах ще вървим надолу, ама първончално като видиш как си си качил цялото кило и ти става лошо.  Crazy Joy

# 579
Привет и от мен мили фиданки  Hugмалко мъчно ми мина водния ден много се радвам, че издържах Partyмного съм доволна-завърших 1вия цикъл със минус -6кг.това е newsm44 очаквах след водния да сваля поне още 1-2кг.но уви  Cry (пред М.Ц.съм).Успех на всички водни днес  Peaceи добре дошли на всички новички  Hug успех  bouquetпродължавам днес - белтъчен - до обяд 2 портокала, за обяд и вечеря суджук на скара(по1бройка) със салата зеле.От мен прекрасен ден  bouquet

# 580
  • София
Момичета бихте ли ми казали къде да видя тази рецепта за тези Квадрати.Аз ли съм нещо зле с търсенето или незнам какво.Моля някой да ми пусне линкче ако може.Благодаря предварително

# 581
  • Бургас
Добро утро фиданки.
Просто не мога да ви изчета,
имам да чета 19 страници ooooh!

Иначе аз съм горе-долу режимна Embarassed
Но съм радостна да кажа, че не вдигам килцата.
Твърдо съм свалила 7кг за 21дни Simple Smile
Тъй че продължавам напред.
Днес съм на Варива и ще си хапвам картофена салатка за обяд,
а вечерята още я мисля newsm78

На днешните Водни дами -Успех Hug
Моят първи воден е на 07.02/има ли някой с мен?/.

duhi_puhi мерси много за формлката,
много ми беше полезна да се проверя Hug

# 582
  • Варна
Здравейте на всички:)

Аз съм пред МЦ и не смея да се изтегля. Днес съм на въглехидратен, така че чак на следващия плодов мисля да се кача на кантара.
Иначе съм много доволна до момента, съвсем лесно се спазва режима.

За квадратите, аз я взех от тук http://trydiani.blogspot.com/2009/04/blog-post_05.html

# 583
от днес вече съм с вас
пих лекарства и счетох за разумно да изчакам да мине настинката
пожелавам си успех!!!
Успех и на вас!!!

# 584
Аз отчитам вчерашния плодов ден - 1 банан, 10 ягоди, 1 домат, зелена салата с моркови и орехи и тиквички и лук на грил и 250 мл фреш от грейпфрут. Днес съм от плуващите - заредила съм си вода и за всеки случай фреш, ако много ми прималее.

Общи условия

Активация на акаунт