90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • TX
Здравейте дебеланки, кандидат фиданки  Hug Hug Hug
Влизам специално да припомня, на Харизанчето, Просто Хари, Харизанова, Костенурката  Hug Hug Hug  или както си там сега пък и на всички вас, колко е важна водата не само във водния ден , ами вообще и не да се присетите, че днес не сте пили вода и да налеете 1,2 литра наведнъж, а на чести глътки по малко!
На всички съвременници Wink много гуш, аз ще намина пак пролетта Wink

и спазвайте добрия тон, Защото ще дойде Елито с бухалките
п.п Бърборанке, ти си толкова фина вече какво се мъдриш още тук  Mr. Green

# 631
времето за обяд мина а аз още си чакам
да овкуся ли рибното филенце с лимоново сокче,или?
чакам ви момичетааа Shocked
Ако под лимонов сок имаш предвид изцеден лимон, да овкуси го. Ако говориш за някакъв готов сок, вече не мога да дам мнение, защото не знам какво съдържа. Иначе аз си плувам за сега успешно около 2.5 л вода до тук.

# 632
  • Ямбол
времето за обяд мина а аз още си чакам
да овкуся ли рибното филенце с лимоново сокче,или?
чакам ви момичетааа Shocked
Според мен няма да е голям проблем да сложиш лимонов сок, но по-вещите да кажат.
 Yvette_N   bouquet мерси за окуражаването, няма да се отказвам и ще се помъча да съм по-стриктна.

# 633
cvetka83, сложи си!Аз съм яла пиле с бира и нямаше поражения!Пък и няма да цедиш целия лимон. Simple Smile

Мурка, добре си ми изредила всички никове!Таман си тежа като за 4 фиданки! Laughing

# 634
  • София
Здравейте фиданки!Вчера го карах на сладости - тиквеник и мъфини!Много добре ми се отрази.Кантарев не мърда в никаква посока,но чакам да свърши МЦ и ще видим тогава.Иначе днес съм плодова и закуска 1 банан, обяд 2 портокала и вечеря същото! Simple Smile Успешен и минусов ден на всички! Simple Smile

# 635
  • София
Харизано, вече е днес  Wink

Туршия - май месец  Joy

# 636
Добър ден,вталяващи се дами и добре дошли на новите попълнения  Hug
Аз днес съм на варива,сварих си картофки със салата от моркови.Така ми се усладиха,не ги бях включвала още в режима,че според мен по-спадат към групата на въглехидратите.Ама ми омръзна вече боб,леще,ориз...боб,леща,ориз... Sick.А и да ви кажа,една приятелка много отслабна след бременност като караше 1 седмица само на картофи и моркови.Някакъв диетолог и го препоръчал....така че след режима и аз ще го изпробвам Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички newsm51  !

# 637
Харизано, вече е днес  Wink

Туршия - май месец  Joy

Срам нямаш да се подиграваш на малките деца! Cry

# 638
Здравейте момичета,
От днес и аз започнах диетката.Сутринта закусих ябълки,на обяд яйчица със зелева салата,в-смятам същото.Учудващо като за първи ден не чуствам голям глад.
Имам и едно въпросче.Като пия кафе или чай трябва ли пак да се спазва някакво време след закуската или обяда или може веднага да се пият.

# 639
  • TX

Мурка, добре си ми изредила всички никове!Таман си тежа като за 4 фиданки! Laughing
Абе ти вода пий и ще си олекнеш най добре Simple Smile
Този режим мен ме научи да си нося храна на работа, преди стоях гладна и дебелеех, нека теб те научи да пиеш вода!

# 640
Здравейте момичета Simple Smile Изчетох ви най-накрая Simple Smile
Искам да благодаря много на всички, които ми стискаха палци  Simple Smile Много сте мили и безкрайно ви благодаря Simple Smile Изкарах 4 на изпита, отидох за повече, но и това ме радва Simple Smile

Сутринта след 00 се качвам аз на новия ми електронен кантар и гледам 50,2 викам си ебаси кефа, този кантар е златен, слязох аз и реших пак да се кача и гледам 51,2  Shocked качих се пак и пак 51,2. Или ми се е привидяло първия път или ще си ходи и той както си иска Simple Smile Дано е първото, че ми е чисто нов  Laughing

Днес съм на въглехидрати.
З - портокал
О - макарони с кетчуп
В - тортичкаааа  Heart Eyes

Клише Dream аз бях писала, че съм пила бульон от супите на Маги. Имах една зеленчукова супа и много ми се пиеше нещо топличко. Направих супата, изцедих си само бульона и много добре ми дойде... Боклуци не боклуци и това си е топла супа. Както е казала Клише не всеки има време и възможност да си готви супи Simple Smile

# 641
Мелани, течностите са 30 мин преди или след хранене!

Мурка, засрамих се и изпих 500мл, колкото да не е без хич! Tired

# 642
  • София
Здравейте фиданки Hug
Идвам на отчет за 2 дни- вчера....мани,не ми се говори ooooh!
Днес- въглехидратен:З-круши,О-препечена филия с кьопоолу и една със сладко от ягоди Flutter
Довечера май ще е същото...

Успех на водните и хъс за новите Hug
Оле,добре дошла- душата ми е в нирвана Joy

# 643
Харизанова, привет! Споделям мъката ти по туршията. Ама в тоя ред на мисли да си питам: суровата не може ли да се яде всеки ден без плодовия? Това са зеленчуци, вода и сол  newsm78
Деничка, аз затова само по един път се качвам на кантара

Момичета, върнах се от лекар. Ще се пие антибиотик  #Crazy Положението е страшно- имам и възпалени тъпанчета. Ама час и половина съм чакала за лекар!

Иначе съм на въглехидрати и досега съм на
- една ябълка
- краставица с пресен чесън( олио, оцет и сол) и две филийки с шарена сол
- за вечеря не знам още: чудя се между филия с лютеница и някакви макарони с гъбки, маслини и доматен сос.

# 644
Да, може!Маре, бързо да се оправяш!Ушите са една от най-кофти болките! ooooh! Hug

Нануче, оммммммммммммм! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт