90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ох действително с тези супи е зле работата. Май опцията е едни постни зеленчуци и вода Sad Или боб или леща (без брашно). Или пък лападена/спаначена с малко оризче, ама пък без картофче или фиденце...  ooooh! То това да не смесваме, онова да не спесваме, уф ужас. ooooh! Не знам, поне на мен ми е трудно да ги мисля, пък така обичкам супичка, а и е толкова полезнааа...  Sad

За водата - както Мурка е казала наистина си е важна всеки ден. НО аз лично (и преди съм писала) съм от хората, които по себе си разбраха, изпитаха многократно и се убедиха, че наливайки се постоянно с вода се чувствам доста зле. Надута, постоянно във WC, никъде не мога да излезна, да свърша каквото и да е, дори през нощта не спя добре поради същата отводнителна причина.  Laughing За слабеене пък да не говорим, че никога не ми е помагала. Та спрях с наливането и с максимата 2л на ден, пия колкото и кога ми се иска и се сетя и се чувствам пре-въз-ход-но. А във водния ден да, пише само вода, но аз лично си го разбирам (видоизменям) и на чай  Mr. Green Мисля, че се 'очистих' еднакво добре с истински зелен чай, колкото и ако бих се 'очистила' с гола водица.  Sunglasses

# 646
  • София
Абсолютно задължително е да се изпива по 30 мл на килограм тегло на ден.
Така че си смяташ колко ти е нормата и пиеш.

# 647
Абсолютно задължително е да се изпива по 30 мл на килограм тегло на ден.
Така че си смяташ колко ти е нормата и пиеш.

Ей, това май не го знаех. Значи на мен ми идва към 1,5л на ден, което не е чак толкова зле.  Thinking

# 648
Аз набързо минавам да се отчета , че не съм се отказала  Laughing
Съвсем режимна съм си . Кг мърдат бавно , но за сметка на това см падат  Sunglasses
Днес съм плодовка.
В този студ водата я приемам под формата на чай . Знам че не е същото но ...........  food010

# 649
По време на плодовия ден мога ли да ям пържени зеленчуци? Не панирани, а пържени?
Айде не ме отрязвайте, че днес съм нервна и гладна или съм нервна щото съм гладна или пък съм гладна щото съм нервна или е все тая ама ми е терсене   Tired

Може ли някоя дама с натрупан опит в диетата /т.е. някоя стара кучка  Flutter/ да разясни какво правите с домочадието докато сте на диета? Ако не готвя поне чат пат, то след 3 месеца детето ще отслабне или направо изчезне, а мъжа ще си обере крушите /на съвременен език това означва лаптопа и дивана с който са като врасли/ още преди да свърши първия курс на диетата. Или пък другите имат непонятна и непосилна за мен воля в плодовия или водния ден да готвят, сервират и гледат как другите ядат нещо вкусничко.

# 650
  • София
По време на плодовия ден мога ли да ям пържени зеленчуци? Не панирани, а пържени?
Айде не ме отрязвайте, че днес съм нервна и гладна или съм нервна щото съм гладна или пък съм гладна щото съм нервна или е все тая ама ми е терсене   Tired

Може ли някоя дама с натрупан опит в диетата /т.е. някоя стара кучка  Flutter/ да разясни какво правите с домочадието докато сте на диета? Ако не готвя поне чат пат, то след 3 месеца детето ще отслабне или направо изчезне, а мъжа ще си обере крушите /на съвременен език това означва лаптопа и дивана с който са като врасли/ още преди да свърши първия курс на диетата. Или пък другите имат непонятна и непосилна за мен воля в плодовия или водния ден да готвят, сервират и гледат как другите ядат нещо вкусничко.

Не, не може пържени зеленчуци. Може зеленчуци на грил или задушени без мазнина.

За домочадието - на тях им готвиш отделно, ти се оправяш както ти падне.
В някои дни съм готвила така че и аз да ям от манджата, но когато не може аз си дъвча моите неща, те си ядат манджата.

И да - в плодовия и водния готвя и сервирам.

# 651

Не, не може пържени зеленчуци. Може зеленчуци на грил или задушени без мазнина.

За домочадието - на тях им готвиш отделно, ти се оправяш както ти падне.
В някои дни съм готвила така че и аз да ям от манджата, но когато не може аз си дъвча моите неща, те си ядат манджата.

И аз така ,като нана процедирам bowuu Красотата иска жертви.

Вчера например ядохме боб.Днес филиики с лютеничка,е за тях имаше и кренвирш с кашкавал, но аз не си падам много,щото после ми излизат киселини.
За другия бобов може да сготвя крем супа от леща или гъби с ориз или спанак с ориз.Варианти има много, стига да има желание.

# 652

Tired отговорът много ме натъжава, но все пак благодаря за бързината и изчерпателността му  Hug

# 653
the Дорис в повечето дни можеш да им приготвяш и храна която и ти да ядеш. С изключение на плодовия разбира се Simple Smile
Ние с моя приятел процедираме така:
Печем си картофки в микровълновата. На неговите слагам сирене или нещо друго, а моите чисти. Правим си гювечета. На неговото слагам картофи и яйце. А на моето само месо, зеленчуци и най-много сирене, за да не смесвам повече белтъци. Като си правим макарони - Той ги яде със сос с месо, а аз само с кетчуп... и така. В едно нормално домакинство се ядат и много други неща, но ние сме студенти Grinning Grinning Grinning

# 654
  • София

Tired отговорът много ме натъжава, но все пак благодаря за бързината и изчерпателността му  Hug

Не би трябвало. Колкото и 90-дневната диета да е режим на хранене и да не се гладува, все пак са нужни малко усилия и воля  Mr. Green

# 655

the Дорис   - недей така де, прави нещо за себе си.Някоя разкрасителна процедура или маска, ако имаш фитнес уред сега е момента, когато те похапват ти да тренираш. newsm39

# 656
  • София
Поооочвааам лееекооо да освирепявам. Досега съм .... душила храната в хладилника  ooooh! Crazy Embarassed. Аз днес се разбих - готвих за довечера едни бутчетааа с картофииии как миришеха самооо, сега закуска за големите, закуска се бебето. Аман!
Ще строша кантарЯ от катерене по него. Поне той ми е приятел днес минус 900 гр от сутринта !!!
Ще се борим до последна капка кръв, инат трябва инааааат.... баси тъпата храна ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 657
Някой питаше как са плувкините? Joy Joy Joy

Аз засега съм ок, удържам фронта, пия си вода и си свиркам....не съм гладна и ми е добре. До довечера има време, но не е страшно и то никак даже, казвам го за тези дето им предстой. Колко водфа изпих а каква съм лекаааа....добре ми е. Да Peace

Другите как са?

Я на отчет? Русалкииииииии къде сте?

п.с. да, и в книгата на бг пише че във водния се пие само вода без чай и кафе.....е аз пих 1 кафе и 500мл чай, даже сега ще опъна още 500мл.

# 658
  • Варна
Никой не каза нищо за тиквата  Thinking
До сега съм на: 1 кафе, 2 чая лайка, 3 яйца бъркани с един стрък зелен лук и малко парче сиренце, зеле с морков  и мноооого вода. Вечерята ще е пилешко бутче печено или варено с малко броколки.
За утре варивата ще са леща, че много ми се е дояла.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.   Shocked Shocked Shocked

# 659
Поооочвааам лееекооо да освирепявам. Досега съм .... душила храната в хладилника  ooooh! Crazy Embarassed. Аз днес се разбих - готвих за довечера едни бутчетааа с картофииии как миришеха самооо, сега закуска за големите, закуска се бебето. Аман!
Ще строша кантарЯ от катерене по него. Поне той ми е приятел днес минус 900 гр от сутринта !!!
Ще се борим до последна капка кръв, инат трябва инааааат.... баси тъпата храна ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
биби кефиш...много кефиш с този пост Joy Joy Joy

аз пък пиша и моята малката като захрупкала едни солетки в скута ми...... #Crazy #Crazy #Crazyебаси колко  вкусно миришат hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт