Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 14 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гея, честит празник на детето! Да е живо и здраво, много усмихнато и щастливо  Hug!

# 586
Гея, честит празник!   bouquet Всичко най-хубаво на семейството ти!  Hug

Пуце, аз като виден зоолог да питам - ти сега по картинка 'лемур-чугунист' ли си, или назобана котка?  Joy  Hug

# 587
Гея, честит ти рожденик. Да е жив и здрав, щастлив, а вас да не ви слуша толкова много, че иначе няма да побелеете  Hug

# 588
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на Геиния потомък и от мен, все така да е златото на мама   bouquet

# 589
Пуци, харесвам те  Heart Eyes Жалко, че совите не се кръстосваме с другите нощни твари, иначе щях да те нащипя  Twisted Evil

# 590
  • КиТ
Аз снощи щях да кажа,че и аз съм се наточила на Синия Валентин,ма още няма субс,ща изчакам  Rolling Eyes,ма не стана да се напиши от тъпия тел 5 пъти трябваше да редактирам и нИ издържах #2gunfire

Отново заплаха. Ще си тръгна вече. Не ща да си представям като запелне това ми ти трико по таз снажна снага какво ще е   smile3511 smile3514

Е ни си тръгвай сега,нямаш толкова голяма конкуренция в мое лице в сравнение със Зиса Mr. Green,просто казвам да си го оградиш както каза Пуци,че мое да бъде лико нащипан Whistling Whistling Whistling Ма аз съм дребна кърфица Hug Heart Eyes Hug

Пуце, аз като виден зоолог да питам - ти сега по картинка 'лемур-чугунист' ли си, или назобана котка?  Joy  Hug

Щях да питам същото hahaha hahaha hahaha hahaha
Иначе си много добре Пуци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,що махна Батко?

# 591
Джоя  newsm03 Среща на съседния клон, поне по бира да вкараме.

Батко е където трябва - на леглото, както е видно.  bowuu  Цеце, ти си изрод, отде я измисли тая назобана котка  hahaha hahaha hahaha Аз съм галаго, явно наричано и bushbaby, сигурно щото са доста мънзърки.  Joy

# 592
  • Ænima/Albuquerque
Батко е където трябва - на леглото, както е видно.  bowuu 

Всъщност, изобщо не е видно, защото батко никакъв го няма.  hahaha
Цитирам :

"This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Request has expired</Message>
<RequestId>4F57B8FF138C1A14</RequestId>
<Expires>2011-01-26T16:25:25Z</Expires>

<HostId>
Kxse3yW3FC8IfcdjPE4sfV4wVfqadBMB8/JEP80QO3ypo9ncpCid94VCFgHsHwJb
</HostId>
<ServerTime>2011-02-01T16:28:06Z</ServerTime>
</Error>"

# 593
Да и при мен не се вижда батко, но аз си мислех, че само аз съм така.

Пламе, тъй съм ги оградила и титуляра и резервата, а на вас това ви остава само:

smile3533 smile3532

# 594
Джоя  newsm03 Среща на съседния клон, поне по бира да вкараме.
И бира, и нещо по-хард, тия дни станах фен на сливовицата Mr. Green

# 595
  • София
Пуци, мооооооооого готин аватар!
Чак сега го съзрях!  smile3532

Мише, добре си го оградила  hahaha

# 596
Да му се не знае, тая снимка редовно се дъни. Утре ще я оправя.

# 597
  • Ænima/Albuquerque
Абе хора, падам от смях, Фънки е на гости на Иван и Андрей и им спря тока в студиото, а тоя изрод не млъква, ходенето на концерт, било като ходенето до тоалетната - чакаш го с нетърпение.
А пък мениджъра по тоците на Металика, нямал анален комфорт, затова бил спрял тока на концерта!
Утре щели да свирят във Fans-a, и понеже е 2-ри февруари, щели да го отпразнуват подобаващо, китариста си бил купил цици, а той червен чорапогащник на дупки и очила, големи колкото тоалетни чинии.  smile3532

# 598
  • КиТ
Пламе, тъй съм ги оградила и титуляра и резервата, а на вас това ви остава само:

smile3533 smile3532

Мише послушала си ми съвета браво,ма да беше оградила с някви такова така да го използавме по предназначение,кво са тия дребоси тука hahaha hahaha hahaha

Пуци вече го скивах на леглото Батко,оправи се Wink Peace,явно със смяната на аватара се сменя и нещо адреса на линка newsm78

# 599
  • в сърцето на един мъж...
Зисе, мойто беше секцио, та ни питаха и двамата Mr. Green
Благодаря за поздравите и пожеланията Hug
Ето го и рожденника
Пуци, за теб обещаната торта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт