Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 13 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, какъв е съсредоточен сладура, да ти е жив и здрав   Hug
Тортата е супер, мисля и преди съм виждала твои произведения, всички са много оригинални  Simple Smile
И докато не съм забравила, бях приготвила бритски поздрав http://www.youtube.com/watch?v=w3mn7EC-skg

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Джой, само така изглежда, щото е болен Mr. Green Иначе е в движение винаги и не може човек да го хване за снимка Confused Благодаря за тортата Embarassed

# 602
  • София
Абе хора, падам от смях, Фънки е на гости на Иван и Андрей и им спря тока в студиото, а тоя изрод не млъква, ходенето на концерт, било като ходенето до тоалетната - чакаш го с нетърпение.
А пък мениджъра по тоците на Металика, нямал анален комфорт, затова бил спрял тока на концерта!
Утре щели да свирят във Fans-a, и понеже е 2-ри февруари, щели да го отпразнуват подобаващо, китариста си бил купил цици, а той червен чорапогащник на дупки и очила, големи колкото тоалетни чинии.  smile3532

Тоя е трябвало да стане комедиант...  Joy
Не мога да го дишам просто... още от някакво предаване,  което участвае май Мюзик айдъл...

Гея, рожденника е много сладък и като гледам е фен на Колите. С него сме от една порода  Hug
За тортата хич няма да споменавам, че ми харесва много и бих си я издокарала така и на моето РД  Embarassed стига да можех  Crazy

# 603
  • Ænima/Albuquerque
В Мюзик Айдъла много хейтваше, ама иначе е супер свеж и какви му ги ражда мозъка.  hahaha

# 604
Еее, Ване, у дома всичко е в коли, вече не знам колко вида Маккуин имаме Mr. Green А тортата е лесна, особено като има готови фигурки Sunglasses

# 605
Добра ви нощ мили бритки!
Пиша по това безбожно време, щото съм закъсала у дома с болен мъж  Sad и здраво дете, което не ходи на градина заради грипа  smile3538 и това е единственото време, в което компа е мой. Нямам време да ви изчета (сега успях  де), камо ли да гледам нещо бритско - направо се притеснявам да не ме изключите от темата.

Гея, да ви е живо и здраво момченцето! Много да ви радва и мама все такива хубави торти да му прави!  Hug

Ще ползвам да честитя и на зискиното детенце сега (вече е втори), че през деня пак няма да мога да се класирам. Зиска, живо и здраво да расте детенцето и повече да го слушате!

Пуци, да отбележа и в тази тема каква си прелест на новия аватар!  Laughing

# 606
Юхууу, дибрютру!

Искам торта, искам, торта, искам торта!!! Щурми, отсега да си знаеш, рождения ми ден е на 19 юли, мерси предварително  bowuu

Фънки е изроддд!  hahaha

Жив и здрав момък на Зиса!   bouquet

Злате, бързо оправяне на мъжа, че да ти поднови редовния достъп до тук. как шта изключим от темата, ти пък!  Hug

Отивам да оправям батко, че така не е хубаво.

# 607
Отивам да оправям батко, че така не е хубаво.
Хе-хе-хе, като гледам добре си го оправила  Mr. Green

Пуце, багодаря!  Hug Дано наистина се оправи по-скоро, а и дано не ни зарази  Praynig.

# 608
 Blush Квалитетно оправяне, няма половинчати работи при нас.  Mr. Green

# 609
  • София
Добра морнин`!

Зисеееее, Живо и здраво да ти е детенцето и само с усмивки да те дарява   newsm67

Злате, дано се оправи по - бързо мъжът ти  Hug
Никакво изключване от темата!

Ох, от два дни си подарявам по една серия на Кранфод вечер и задължително заспивам. В резултат на това съм изгледала серия и 15 минути  Crazy До кога ли ще продължа с тоя темп  newsm78

# 610
Зисе, да ти е живо и здраво детенце! Да е умерено пакостливо и да ви носи много щастие!  bouquet
Пуци, ще трябва и мъж ми да ит доведа, че ние комплект ги правим тортите Mr. Green

# 611
ох, аз пък вчера загледах "Речта", но нещо не бях съвсем в подходящо настроение, та я спрях, днес ще продължа. Но и това, което изгледах, моят фаворит за Оскар е сигурен, великолепен, пу пу!

Щурми, нямаш проблем, в кухнята идеално се събират двама души  Mr. Green

# 612
  • срещу двата комина :)))
гуд мьорнинг,и аз го гледах Фънки-ту вчера,голям изрод Joyсамо че не знаех ,че свири в Черно фердеже,аз като съм била на концерти не беше и той там,май newsm78

# 613
  • Ænima/Albuquerque
гуд мьорнинг,и аз го гледах Фънки-ту вчера,голям изрод Joyсамо че не знаех ,че свири в Черно фердеже,аз като съм била на концерти не беше и той там,май newsm78

Mornin'.
Не, не свири с Черно фередже, "гост-музикант" ще им е.  hahaha

Зисе, честит празник и на теб, здраве, щастие и късмет желая на детенце!    bouquet

# 614
  • срещу двата комина :)))
хахаххахахахах,готин гост hahaha
тъкмо идеално ще изтрещят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт