Новите ни козметични похождения 14

• 53 941
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Torino,IT
Smartie, как ти се отрязява този серум, ползвала ли си го преди?
Аз ползвах мостра от 7 мл за около 10 дни, но нещо поне на серум не ми допада, по скоро бих го използвала като крем. Продуктът е добър Peace

# 122
Не съм го почнала още, хвърлих се малко на сляпо, но отзивите бяха много добри. Laughing

# 123
  • Belgium
Този фон дьо тен на Ланком ми идваше една идея по-тежък.

Смартичка как е при теб?  Laughing

# 124
Видя ми се доста лек в сравнение на онзи на Ив Роше, който взехме заедно..В смисъл онзи е като крем, попива бавно, но е страхотен за зимата.
Докато този е по-лек, почти като tinted moisturiser ми стои, много лек филм прави. Май ще го оставя за пролетта и лятото, тогава ще ми е тамън, за изравняване на тена Grinning

# 125
Estee Lauder - Extravagant Gold  Heart Eyes

# 126
# 127
  - цвят Nude pink и Pearly purple
пудрата

# 128
# 129
Омръзна ми да си избутвам кожичките на ноктите. Вече от почти една година го правя и ноктите ми изглеждат зле  Close
И поради тази причина днес си купих това:

Дори вече ги резнах гадните кожи и сега положението е много по-добро  Mr. Green
През тази година, докато ги избутва само, все бутах, бутах и все си имах кожички  ooooh!
Край, отново ще започна да ги режа

# 130
B & C , а как точно се работи с това нещо Simple Smile Изглежда малко брутално.
Аз преди като съм искала да си купя продавачките все ме разубеждаваха, че ще се порежа неминуемо.
Мойте кожички рядко ги режа, само ако станат много големи, така, че и след избутване да се виждат. Стремя се да ги омекотявам редовно с масла и кремове, но и на мен по принцип са ми ужасни - сухи, твърди, големи, искат много грижи.

# 131
Може да е брутално, но с него ноктите изглеждат добре Grinning
Първо ги омекотявам, след това избутвам и накрая ги отрязвам с това ножче.....лесно е.
Важно е да не се натиска за да не си увредят ноктите и когато кожичките са омекотени и избутани добре е много лесно да се отрежат.
С избутване при мен нищо не става. Трябва да ги бутам всеки ден  ooooh!

# 132
А колко струват?

# 133
  • USA
Извинявам се, че се намесвам неканена Blush Аз това ножче го използвам за страничните кожички, че иначе наистина може да станат ранички, а и да се нарани повърхността на нокътя. А отгоре ги режа с ей такава ножичка Peace

И за да не е спам, ако може се присъединявам към вас, че и без това отдавна ви чета Simple Smile Това от тази вечер

# 134

Общи условия

Активация на акаунт