Новите ни козметични похождения 14

• 53 815
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите деца .....
Може ли да споделиш отзиви - това е крем от селията органик - маслина?

# 586
OPI SHOW IT AND GLOW IT
крем за ръце боровинка
ФДТ

# 587
# 588
  • София
Цитат
Може ли да споделиш отзиви - това е крем от селията органик - маслина?

* Боби *  вчера си го купих общо взето на майтап и вечерта се намазах и мисля че доста добро кремчето,лека консистенция,поема добре и на сутринта лицето ми беше ок без излишно омазняване в Т-зоната,както ми се случва обикновено след намазване вечер с други кремове.Изглежда продуктите с маслина ми се отразяват много добре,защото си купих и един защитен крем на Бочко пак с маслина и от него съм супер доволна.  Flutter

# 589
  • София
Stardust, дай отзиви после за Нивеята, моля   bouquet

# 590
От утре го почвам и после ще пиша.Мноого ми харесва дневния крем за смесена кожа от тази серия,страхотно овлажнява,та затова реших да взема и околоочния. Peace

# 591
# 592

При мен не свърши никаква работа.  Confused

# 593
  • София

И един крем на Veet срещу врастнали косми, на който не намирам изображение.

Мими, Ексфолиирам се... С ексфолиант и ръкавица едновременно 2-3 пъти седмично. Но пак не излизат косъмчета...

# 594
ефаклар дуо крем

# 595

При мен не свърши никаква работа.  Confused

Голямо парене и подуване бях получила от този околоочен  на Нивея ooooh!

# 596
# 597
Здравейте и от мен! Имам дъщеря на 15 и искам да и взема нещо за почистване на лице. Тя няма много пъпки (предимно в Т-зоната има) и не знам какво точно да и взема. Понеже не намерих другаде питам Вас.

# 598
А това в зелената тубичка на алверде паста за зъби ли е?И във всички дм ли ги има?Защото аз май не съм виждала в този дм, в който ходя...
Да, паста за зъби, с флуорид и мароканска мента. Аз пазарувам само от ДМ на Мария Луиза, защото ми е на 5 минути път, нямам представа в другите дали има. Струва 3 лв Peace
Мерси, аз ще проверя дали я има в дм, в който ходя...

# 599
  • София
Здравейте и от мен! Имам дъщеря на 15 и искам да и взема нещо за почистване на лице. Тя няма много пъпки (предимно в Т-зоната има) и не знам какво точно да и взема. Понеже не намерих другаде питам Вас.
Антибактериалната пяна на Себамед ти препоръчвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт