В средата на Януари ми се наложи да пия Ескапел, понеже не бях сигурна, че искам дете. След месец някъде ходих на преглед при гинеколог и всичко ми беше нормално.
След дълги разговори и общо желание с приятеля ми решихме да си направим едно бебче.
Започнахме опитите от 8-мия ден на менструацията ми, като почти всеки ден правихме секс и свършваше в мен, и по време на овулацията ми също.
На 5тия ден от опитите започнаха да се случват странни неща - станах по-нервна, започна да ми причернява от време на време и рещих да си направя тест, излезе отрицателен. На 12тия ден се появи леко зацапване, а още няколко дни преди това започнах да усещам напрежение в гърдите постоянно, само да ме гушне някой по-силно и ме болят. Реших отново да си направя тест и той обаче излезе отрицателен. А усещам вече и някакво напрежение в коремчето, болките в гърдите си ги има постоянно...
И ето сега на 26тия ден ми дойде........... Не знам какво да мисля... На 25 години съм, очевидно съм здрава, освен ако гинеколожката не е пропуснала нещо, но прегледа беше със едни от най - новите технологии....
Та...с приятеля ми решихме да си направим изследвания за стерилитет и тем подобни след като ми свърши и запазихме час във Вторник следващата седмица, като мислим да ползваме пакет Планиране на бебе в една клиника в София. Но до тогава ще продължава да ме човърка... Възможно ли е да съм бременна, а менструацията да се появи? Ня някоя от вас случвало ли й се е? Моля за помощ!