И да, знам, че може да не стане от първия път, не съм малоумна.
Питам просто дали на някоя от вас или ваша позната се е случвало нещо подобно. И да хукваме по изследвания, защото и двамата сме млади и здрави и няма обективна причина да не се случи още от първия месец опити, като първия месец ( няма и толкова даже) включва поне 15 свършвания вътре, включително и по време на овулация. И няма нужда и не искаме да чакаме времето да си минава просто така, а ако имаме проблем по-добре да го знаем и да го оправим....
Аз минах по твоя път преди няколко години....чак ревях като идиот като ми дойдеше М ......това, че цял живот ти е обяснявано как "тая работа става много бързо" всъщност съвсем не е така....с ММ правихме опити в продължение на 4-5 месеца преди да забременея.....здрава съм той също просто както някои по-горе беше написал трябва да се подредят много фактори за да стане работата....другото което искам да кажа, че ако ще и 100 пъти да е свършвал в теб няма гаранция, че си уцелила точния момент когато яйцеклетката е най-подходяща за оплождане говорим все пак за часове

давай го по-спокойно и ще стане работата