Желана бременност след прием на Ескапел?!!!

• 2 918
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Много сте нападателни. Сигурно си внушавам, че ми причернява, че ме болят гърдите, че ме боли кръста, че се уморявам по-бързо от обикновено. Неща, които са нетипични за мен. Меструацията ми като цяло винаги е била безпроблемна, най-много да ме е боляла глава, нищо повече.
И да, знам, че може да не стане от първия път, не съм малоумна.
Питам просто дали на някоя от вас или ваша позната се е случвало нещо подобно. И да хукваме по изследвания, защото и двамата сме млади и здрави и няма обективна причина да не се случи още от първия месец опити, като първия месец ( няма и толкова даже) включва поне 15 свършвания вътре, включително и по време на овулация. И няма нужда и не искаме да чакаме времето да си минава просто така, а ако имаме проблем по-добре да го знаем и да го оправим....

Аз минах по твоя път преди няколко години....чак ревях като идиот като ми дойдеше М ......това, че цял живот ти е обяснявано как "тая работа става много бързо" всъщност съвсем не е така....с ММ правихме опити в продължение на 4-5 месеца преди да забременея.....здрава съм той също просто както някои по-горе беше написал трябва да се подредят много фактори за да стане работата....другото което искам да кажа, че ако ще и 100 пъти да е свършвал в теб няма гаранция, че си уцелила точния момент когато яйцеклетката е най-подходяща за оплождане говорим все пак за часове Peace
давай го по-спокойно и ще стане работата

# 16
Според баба ми, която беше акушерка, 4 месеца е много бърз срок. Само около 20% от жените забременяват на първия месец.

По-вероятно има странични ефекти от препарата Escapelle.

Използвай времето, за да си подобриш общото здраве, да се наспиваш, да пиеш фолиева киселина. И не прекалявайте със секса- знам за двойка, която стигнала до стерилитет от прекалено чест секс, просто при мъжа нямало време опашатковците да узреят, изтощили го момчето...Пък и мъжете не са вълшебници, те само участват в забременяването, не могат да го предизвикат с мъжката си мощ, колкото и да им се иска:) забременяването си е 99.999% трик на женското тяло.

Може да имаш ранни симптоми и усещания, но не и преди имплантацията. Все пак тази оплодена яйцеклетка трябва да подаде някакъв химически сигнал. Иначе е напълно възможно да усетиш "нещо странно" още преди закъснението на цикъла.

Но не се стресирай с изследвания за стерилитет. По-скоро един общ преглед, за успокоение, пълна кръвна картина може.

Иначе сроковете са: до 30г. възраст на жената две години без забременяване; след 30- 6 месеца и тогава на специализирани изследвания.

# 17
И като казах "общо здраве", това включва цитонамазка, микробиология и дори евентуално тест за хламидии- много често разпространено напоследък. Хубаво е да се знае, за да се лекуват нещата преди забременяване.

# 18
  • София
Не их ви препоръчала изследвания в клиника толкова скоро, пък и въобще при тези обстоятелства - нищо чудно резултатиет там да ви стресират. Я ще му открият на младежа нискоскоростна армия, я някакви малформации на сперматозоидчетата. С особено мнение съм - вярвам, че поне малко занижават резултатите.

Това изброявяне на тестовете за бременност и времето им на правене... времето от началото нацикъл, от първия сексуален акт ли е... тест се прави след закъснение на цикъла, няма никакъв смисъл да се правят няколко теста преди това.

От често правене на секс много-много полза в крайна сметка няма. Като се прави целенасочено бебе, се прави секс през ден от момента, в който тестът за овулацията ти покаже положителен резултат (което всъщност означава, че овулация ще има от 12 до 24 часа).

# 19
Благодаря на всички за отговорите! Проведохме още един разговор с приятеля ми, но той държи да идем все пак на консултации, така че...
Благодаря ви! Peace

Общи условия

Активация на акаунт