Новите ни козметични похождения 14

• 53 810
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора

# 631
  • Варна
tanchelina 91 е номера на ружа.

# 632
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някой знае ли защо така мистериозно изчезна от магазините пяната на Лонда на водна основа? Другите им типове пяна не ми харесват, а тази вече я няма в нито един магазин, в който съм я търсила  Rolling Eyes липсва ми  Cry

п.с. приемам предложения за някаква друга хубава пяна, която подрежда чуплива коса на къдрици  Mr. Green    bouquet

# 633
# 634
# 635
  • Варна
mari6a, ти купувала ли си си нещо от там?

Не още Simple Smile
Обикновено няма малки номера на нещата, които си харесвам  Simple Smile

# 636

kashmir,имаш ли впечатления от Себамеда,измива ли добре лицето,изсушава ли,става ли за мазна кожа?

Все го заглеждам този продукт в аптеката,но не се решавам нещо Tired
Има ли СЛЕС в състава?

# 637
Състава на моята Sebamed е:

Aqua,  Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,  Sodium Laureth Sulfate,  Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Laureth-2, Panthenol, Glycol Distearate, Parfum, Saccharide Isomerate, Allantoin, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Glycine, Magnesium Aspartate, Alanine, Lysine, Leucine, Biotin, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitan Laurate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 42090

На мен ми измива лицето, но и ми го пресушава ужасно много.
Не ми харесва.
Не знам как би се отразил на мазна кожа, но за суха, нормална и смесена не е много подходящ.

# 638
  • София

kashmir,имаш ли впечатления от Себамеда,измива ли добре лицето,изсушава ли,става ли за мазна кожа?

Все го заглеждам този продукт в аптеката,но не се решавам нещо Tired
Има ли СЛЕС в състава?
Hug Не съм си вкъщи и ще проверя за Слес-а, като се върна. Иначе не ми изсушава прекомерно кожата. Моята е смесена, даже през зимата, повече към суха. Пише, че е подходящ за кожа с проблеми.  Peace Мими 23 го препоръчва много.  Peace

# 639
  • Стара Загора

# 640
# 641
# 642
 Flutter   

# 643
  • София
Себа мед има СЛЕС!!! www.sebamed.com - влезте, намерете продукта, после цъкнете на състав и сами ще видите.

# 644
  • София
Еми я сега аз да питам какво означава това?  Mr. Green Имам някви бледи спомени от темата за добрата козметика, ама там си спомням, че се обсъждаше за шампоаните. Помня, че благодарение на него въпросният продукт се пени повече (този гел на Себамед не се  Naughty), ама не помня какво му беше негативното. Rolling Eyes Някой да разкаже? Hug

Общи условия

Активация на акаунт