Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 040
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Междудругото Марги,мерси много!Жива и здрава! Peace

# 691
Хубав уикенд на всички и от мен!

# 692
Здравейте мами от Финландия !
Моля за помощ !
Синът ми , 16 годишен, заминава в понеделник  със целия им клас, от училище , за Финландия , 7 дена в Тампера -  в приемно семейство и след това - 4 дена в Хелзинки в хотел. Съответно , ние ще очакваме финландчетата през април ( живеем в Австрия).
Молбата ми към вас е - съвети за подаръци на приемното семейство - баща , майка и 4 деца .
Най-голямата е студенка и няма да бъде там,(синът ми ще спи в нейната стаи ) следва нашето момиче на 17 ( балерина е тя ) и две братчета съответно  на 14 и 10.
Взехме някои неща , но още не съм сигурна в избора .
Та, на какво биха се зарадвали най- много , като семейство и поотделно ?
Предварително благодаря !
Маммон

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 14:33 от Mammon

# 693
Здравейте мами от Финландия !
Моля за помощ !
Синът ми , 16 годишен, заминава в понеделник  със целия им клас, от училище , за Финландия , 7 дена в Тампера -  в приемно семейство и след това - 4 дена в Хелзинки в хотел. Съответно , ние ще очакваме финландчетата през април ( живеем в Австрия).
Молбата ми към вас е - съвети за подаръци на приемното семейство - баща , майка и 4 деца .
Най-голямата е студенка и няма да бъде там,(синът ми ще спи в нейната стаи ) следва нашето момиче на 17 ( балерина е тя ) и две братчета съответно  на 14 и 10.
Взехме някои неща , но още не съм сигурна в избора .
Та, на какво биха се зарадвали най- много , като семейство и поотделно ?
Предварително благодаря !
Маммон

Алкохол за родителите и/или австрийски шоколад. Вероятно и някакъв сувенир от Австрия ще бъде интересно Simple Smile. В никакъв случай подаръка не трябва да е скъп!

# 694
Здравейте и от мен ,девойки bowuu
Днес главата ми е като тенджера под налягане и много боли,заради снощното излизане  Rage
Водиха ме на местната дискотека SunglassesМного ми хареса,че не се пуши вьтре,но най ми беше странно да изляза на дискотека и да не пускат чалга.. Party
Сьщо така,имаше доста поврьщащи девойки  отпред  Laughing,общо взето ми заприлича на Сльчевбрягска дискотека и ми хареса,че хората са супер естествени и се забавляват  dance
А сега се хвьрлям на дивана,щото мьжете излязаха,двамката,да се разхождат...ооо много обичам да сьм сама  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубави почивни дни  bouquet

# 695
Забравих да кажа и ,че получих няколко предложения за бьрз с..с ,но сьвестта не ми позволи да се вьзползвам.Тук мьжете май не си поплюват много и направо действат Mr. Green

# 696
Сьщо така,имаше доста поврьщащи девойки  отпред  Laughing,общо взето ми заприлича на Сльчевбрягска дискотека и ми хареса,че хората са супер естествени и се забавляват  dance
Joyхареса ти значи,много естествено повръщащи,пикаеещи и дрискащи...аах,да не забравям и със секса са така,не им пука дали си на метър от тях,правят си го и пет пари не дават.Слънчев бряг го осират точно тоя тип "туристи",естествени и забавляващи се до несвяст.. Crazy

# 697
Здравей BRB !
Благодаря за бързият отговор !
Взехме за родителите най-голямата кутия , която успяхме да намерим  от известните  "Mirabell -MOZART KUGELN und MOZART TALER  " , които са едновременно  и шоколад и сувенир от Австрия , CD -" Виенски Валсове " и понеже синът ми е и половин българин - бутилка 8 годишно българско Каберне-Сувинион- Reserve от собствените наши запаси.
За момата ( 17 години ) парфюм "ПУМА - Джамаика "  и Т-Шърт , а за момчетата също  Т-Шърти и малки кожени  топки за Handball.
Намерих днес повечето от нещата на sell и не беше особено скъпо освен бонбоните .
Взехме и отделно пакети Mozartkugeln да почерпи децата в училище  , че ще влизат в класовете в училището да видят как се учат финландчетата .
Мисля че стана добре, ще напишем и картичка с благодарности , че приемат детето ни в техният дом и ще се грижат за него.
Желая ти приятна съботна вечер и весела недяла със
" Kaiserwalzer "!

# 698
Ma те мноо забавни барове вашите, бе Grinning
To и тука е горе-долу така, ама явно финдо не е излизала скоро в България.
Айде не с пикаенето и повръщането, ама с репликите за секс...
Миналия месец със сестра ми бяхме излезли и както си танцувам, се приближи един абсолютно непознат тип и ми вика "Чернокоса красавице, имаш ли няколко свободни часа?"  Joy Joy

# 699
Ma те мноо забавни барове вашите, бе Grinning
To и тука е горе-долу така, ама явно финдо не е излизала скоро в България.
Айде не с пикаенето и повръщането, ама с репликите за секс...
Миналия месец със сестра ми бяхме излезли и както си танцувам, се приближи един абсолютно непознат тип и ми вика "Чернокоса красавице, имаш ли няколко свободни часа?"  Joy Joy

Ео, аз съм излизала в България, и в Германия, и в Естония и т.н и т.н, но никъде другаде не съм виждала подобен лайфстайл и нощен живот Sick  Тук не са само предложения, тук са много директни нещата.

Mammon, чудесен избор! Това лято един приятел беше във Виена за няколко дена  и ми донесе точно от тези бонбони, те са едни от любимите ми  Blush  Успех на децата и се надявам да им хареса страната, а относно образователната система предполагам,че ще са доволни (това е една от силните страни на Финландия). Ще бъде интересно да пишеш как е минало и какви са техните впечатления, ако не те притеснява да споделиш  Grinning

П.П. Девойки, гледах Карбовски преди малко.....леле, ужасна история  Sick Моника (Симеон) от варненския затвор. Припомних си защо не гледам българска телевизия...

# 700
Въх, колко по-зле може да е от това, на мен тоя ми влезе под номер 1 с най-нескопосаните реплики, с които са ме сваляли  Laughing По-директно ми се види направо да се награбим  Joy

# 701
Mammon, едва сега видях видеото в предишния ти пост. Прекрасна музика и изпълнение!!!  Hug

Ео, тук това са репликите на женската половина. Мъжете са много тактични в това отношение. Никога не съм получавала неприлични предложения от финландец, но пък и аз не ходя по такива места  Mr. Green

# 702
HUOMENTA! Hug 
Днеска до кьсно спинкахме,че дори и малчо се излежава с нас.
По вьпроса дали ми е харесала дискотеката,не че сьм много впечатлена,но определено предпочитам поврьщащите хора,пред мазен,огромен,окичен с ланци чичко,придружен от кльощава девойка с екстеншьни,подобаващо количество грим,ужасно високи токчета и ултра кьса пола,която се мисли естествено за мис свят Mr. Green Туй лято се нагледах на този тип хора по дискотеките ,демонстриращи нагло колко пари имат.Не казвам ,че е масово явление ,но за сьжаление,все още е често срещано,според мен  Confused Та понеже туй не го видях тука и всичко друго мога да го прегльтна Mr. Green
Хубав почивен ден!  bouquet

# 703
HUOMENTA! Hug 
Днеска до кьсно спинкахме,че дори и малчо се излежава с нас.
По вьпроса дали ми е харесала дискотеката,не че сьм много впечатлена,но определено предпочитам поврьщащите хора,пред мазен,огромен,окичен с ланци чичко,придружен от кльощава девойка с екстеншьни,подобаващо количество грим,ужасно високи токчета и ултра кьса пола,която се мисли естествено за мис свят Mr. Green Туй лято се нагледах на този тип хора по дискотеките ,демонстриращи нагло колко пари имат.Не казвам ,че е масово явление ,но за сьжаление,все още е често срещано,според мен  Confused Та понеже туй не го видях тука и всичко друго мога да го прегльтна Mr. Green
Хубав почивен ден!  bouquet

Аз и двете не ги предпочитам, затова ходя по места,където не се виждат подобни картини  Wink

# 704
  • Финландия
Маmmon, във Финландия непълнолетни- под 18 години нямат право да внасят алкохол- ама никакъв. (глобите са доста солени). Навярно момичетата не са обърнали внимание, че младежа е на 17 години. Тук политиката с алкохола и непълнолетните е доста строга (не, че не се напиват, де). Дори и да пътува от страна в EU, където няма проверки, може би приемното семейство няма да погледне с добро око на донесения алкохол (макар, че вие искате да подарите нещо типично българско)

Ох, нямам желание за нищо. Онзи ден всички получихме по е-мейлите съобщение, че отиваме на УТ-neuvottelu.....Още съм в шок.....

Общи условия

Активация на акаунт