Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 39

• 37 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Превода на 41 епизод е готов.

БЛАГОДАРЯ НА К@SMET И SUNNY67 ЗА ЧУДЕСНИЯ ПРЕВОД! newsm51 newsm51

Тъй като е много късно, ще пуста само линк за онлайн гледане:

dailymotion - Любов и Наказание 41 епизод БГ Субтитри

П.П. За сваляне но цялата серия:

traniz - Любов и Наказание 41 епизод БГ Субтитри

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 02:34 от keii

# 436
KEII, К@SMET И SUNNY67 -златни слънца! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

Знаете вие, че не спя! Joy Joy Joy Joy Joy

# 437
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ей и аз не спя!  Rolling Eyes
Тъкмо реших да затварям лаптопа и само да надникна да видя в темата кой не спи, стана тя каквато стана.  Laughing Laughing
Изненадата е върховна Joy Joy hahaha hahaha
KEII, К@SMET И SUNNY67 хиляди благодарности. Почвам да свалям поредния епизод и явно ще си остана будна до сутринта.
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Момичета, незаменими сте!
 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001
Живи, здрави и благословенни за труда си бъдете!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 438
Момичета, докато търсех из нета попаднах на един много приятен клип. Сигурно за повечето от вас не е нов, но се надявам да ви зареди с добро настроение, както направи с мен. Едно изпълнение на семейство Йълдъръм, заповядайте:

http://www.vbox7.com/play:72457de8

Елдо, тук още не са семейство Йълдъръм, но вече се обичат по думите на Мурат. Това е от съвместния им филм, който ги събира и в живота нататък. Сигурно го знаеш това де, но аз да си го кажа за тези, които не го знаят.  Grinning
Дано да са щастливи и за в бъдеще. Като ги видях в Буря, неочаквано за мен открих, че много си отиват.  Peace Grinning

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 03:52 от vanina707

# 439
  • Nova Zagora
Благодаря за превода.  bouquet

# 440
Рано, рано: добро утро на всички!
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Да поднеса кафето и чая първа

Ставайте, че ви чака нов преведен епизод!  smile3521 newsm03 smile3521 newsm03

Нашите безценни момичета ни поднесоха най-хубавата изненада за деня.
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

И дано довечера да сме доволни отново.  newsm78 newsm78

Нощес си изгледах този прекрасен епизод за н-ти път. Такава хармония са всички в него (с изключение на двамата лоши разбира се - Бора и Явуз). А как играят всички артисти, включително и най-малкия сладур...
 newsm10 smile3501 newsm10 smile3501 newsm10 smile3501

Щастлив и успешен ден от мен!

# 441
добро утро!
КАКВА ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА!
НА ЦЕЛИЯ ЕКИП БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВЕДЕНИЯ ЕПИЗОД! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
НАИСТИНА ПРАВИТЕ  МНОГО ЗА НАС!

# 442
Ванина благодаря и на теб за кафето! необходимо преди започване на работа!  bouquet

# 443
ПРЕКРАСНО УТРО!!!ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА НИ ИЗНЕНАДВАТ ОТНОВО С ЧУДЕСЕН ПРЕВОД,ЗА КОЕТО ИМ
ПОДНАСЯМ МОИТЕ АДМИРАЦИИ!!!!БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА! СПОРЕН И УСМИХНАТ ДА Е И ДЕНЯТ ВИ! wavey wavey wavey

Аз мислех, че съм от ранобудните и добре, че първо не заредих кафеварката! Joy Peace
vanina707 благодаря за кафенцето, чаят, цветята и пожеланията! Hug Hug  bouquet  bouquet

Е, как няма да ни са добри утрото и денят? 

K@SMET,  SUNNY67,  KEII

ПРЕКРАСНИ СТЕ МОМИЧЕТА! БЛАГОДАРЯ ВИ  ОТ СЪРЦЕ!

Сега с удоволствие засядам с чашата кафе пред любимият ми екран! Peace Peace Peace

# 445
                            БЛАГОДАРЯ    НА  ТРУДОЛЮБИВИТЕ  ПЧЕЛИЧКИ  ,  КОИТО  ПРАВЯТ  ДЕНЯ  НИ  ПРЕКРАСЕН !!!

newsm51 newsm51 newsm51я

# 446

K@SMET,  SUNNY67,  KEII

С ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ
Б Л А Г О Д А Р Я

# 447

ЗДРАВЕЙТЕ wavey wavey wavey newsm51  love001
Какво чудесно начало на деня Hug Нека винаги да сме приятно изненадани не само с безкористният труд на нашите вълшебни феи, тук  всички са чудесни. Таня ,която ни доставя радост с прекрасните си клипчепчета,Гони- с позитивно зареждащи доксфайлове и постове, и всички с колажи гифчета снимки страхотни анализи мнения-всеки допринася с нещо на темата- при нас винаги е интересно и уютно Hug
aleynam  bouquet ти си част от тази тема ,не само с перфектния си превод,но и с ценна информация,разяснения, мнения и не ми е ясно пред кого трябва да се доказваш Thinking ние си те знаем Hug Остани при нас,моля те  bouquet

Приятно гледане на преведената серия,приятна работа , леко и бързо да се изниже деня,
а после...часът и мястото на събитието е известно Heart Eyes hahaha  bouquet

# 448
Добро утро, момичета.

Тъкмо подготвях букета за KEII за прекрасния клип с песента, която много ми харесва, и докато ви изчета до края - какво да видят очите ми - ИЗНЕНАДА, ПРИЯТНА МНОГО, ОЧАКВАНА С НЕТЪРПЕНИЕ.
Нашите момичета, прекрасните K@SMET,  SUNNY67, са си свършили работата с превода, а добрата вълшебница KEII ни го е поднесла в темата още през нощта.

Мили момичета, чудесни сте, каквото и да напиша като благодарност, то е казвано многократно по същия повод. Приемете и от мен едно голямо и искрено БЛАГОДАРЯ, казано от сърце и душа.

# 449
ДОБРО УТРО ЛИНКИ  ЧОК  ЧОК ЧОК БЛАГОДАРЯ КЕЛИ за превода на още една доста вълнуваща серия  дано и довечера бъдем доволни от сценаристите да спрат с простотийте на Явуз , крайно време да дадат малко щастие на Ясемин и Саваш ,че от толкова премеждия които сътвориха гадовете ,забравиха какво е щастие  .

Общи условия

Активация на акаунт