Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 39

• 37 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, заповядайте и от мен кафенце, чай, кой каквото обича и лека закуска, и да засядаме пред екраните, че филмът чака.  smile3521 atwork

# 451
  • София-Банкя
K@smet, sunny, Keii благодаря!

# 452
Мъглата ,която се е спуснала над Дунава и е облякла като с бяла пелена града, не уби настроениеот ми, защото в компютъра ми е 41 епизод с превод! Без превод го гледах няколко пъти ,а как ли ще бъде сега! Безкрайни благодарности и поклон на k@smet , sunny, Keii ! Колко са хората, които правят хората щастливи? Вие сте между тях!!!

# 453
Здравейте скъпи момичета!
Леле кава изненада само има в темата.
 К@SMET И SUNNY67 и KEII вие сте страхотни.Доставяте огромна радост на всички със страхотни преводи и субтитри.Благодаря ви от все сърце за труда който полагате.
newsm51 smile3525 newsm51
KEII клипа който си пуснала е много хубава ,а завършека е просто страхотен  smile3525
Сега си свалям серията и ще се размажа от кеф докато си я гледам.

# 454
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте къзларки! Hug Hug Hug
Влизам и какво да намеря....пак прекрасна изненадка от нашите работливи фей... newsm51  love001 newsm51

Sunny, K@smet, Keii...Благодаря ви!!!

Алинка, души...сматам, че трябва да се върнеш.
Всички знаем как превеждаш...не е нужно да се доказваш на никого.   love001  love001  love001  love001

Аз, съм доволна, че има разяснения и поправки при евентуални грешки. Човешко е да се греши. Човешко е и грешките да се поправят.

Алиансче, Благодаря и на теб за усилията които полагаш. newsm51  love001 newsm51

# 455
Благодаря за превода милички,добре ,че ви има.Направихте вторника ми безкрайно приятен -гледането на 41 епизод!!!

# 456
Привет мили дами,

Тъкмо влязох да ви честитя вторника и какво да видя. Невероятна изненада сте ни поднесли!

K@smet, Sunny, Keii- думи нямам да ви изкажа благодарността си. Златни сте момичета.
Изумява ме как в света, в който живеем има такива благородни и отзивчиви хора като вас. Голям ПОКЛОН пред труда ви и времето, което отделяте, за да ни зарадвате.
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 457
  • Пловдив
Честит вторник на всички!

Имаме си среднощна изненада! newsm44

К@SMET, SUNNY67 и KEII ,  newsm51  newsm51 newsm51

Благодаря!

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:11 от Eldo

# 458
К@SMET , SUNNY67 , KEII   newsm51 newsm51 newsm51  много благодаря   Hug  love001

# 459
  • Пловдив
Това не е ново, но моля бъдете снизходителни към първия ми опит да вмъкна снимка, дано се получи.

Получи се! newsm44

# 460
Eldo  браво  Peace не е ново, но пък е мноого хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

VYK968   Heart Eyes Heart Eyes

# 461
 spam2 spam2

Лично аз най-много харесвам това клубно изпълнение на Илхан Шешен и ако скоро имам възможност да отида до Истанбул, сигурно ще посетя този клуб. За да усетя атмосферата...  newsm03

http://www.youtube.com/watch?v=WtN2mJdWex8

А песента е направо магнетична! Two Hearts Two Hearts
Посвещавам я на Таня!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:14 от jupetrov7

# 462
  • БГ
 smile3508 Ох-о-о , какво ни чака довечера ,а? Явуз ли ще  #2gunfire или Бора?
Аз гласувам и двамата да бастисаме,пък после е-е-е го е къде е Иран...малко път,малко престой и пак ша са приберем hahaha

# 463
jupetrov7 , песента е много хубава като звучене, заглавието е обещаващо, ако правилно ми е казал чичко, остава да се впрегнем пак да търсим превод! Hug Simple Smile newsm78
пенда, много сладурски гифчета!  Hug

Аленка, Али, благодарна съм и на двете за труда, който полагате, за нас незнаещите и удоволствието, което ни доставяте, за да ни е достъпна всякаква информация, трейлъри, резюмета и всичко останало около филма! Екипната работа е най-ползотворната, помагайте си взаимно hug, а на нас ни остава само да ви обичаме! txtloves  love001 newsm51 Ще е радост за всички да сте сред нас!

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:36 от Tanya_M

# 464
Не знам дали не сте го обсъдили вече.В анонса пише,че Назан ще бъде поставена в нова и неочаквана ситуация.Сигурна съм,че ще се окаже бременна.Да видим....

Общи условия

Активация на акаунт