пердета-8

• 211 425
  • 887
  •   1
Отговори
# 150
Почти всички пердета,които се показват са лъскави,бляскави и т.н.Честно казано ми звучат ориенталско.Не че не сме в Ориента,де. За детската и спалнята търся нещо различно-на точки,на раета,на цветя и аз не знам какво-плътно.Като го видя-ще си го позная Laughing Мъжът ми казва,че още не са ми го изтъкали.Да прилича /или да е/ лен,памук.
Вече почнах да обикалям и магазините за платове за дрехи.Въпреки,че ширина 1,50 създава проблеми,все ще реша как да го направя,ако харесам нещо.
Някакви идеи?
Не съм от София и ми е проблем да ида до там за едни пердета само.Но не ми е проблем Пловдив,Ст.Загора,Бургас.

Ами има такива пердета, но тъй като не са обичайно купуваните тюлове, сатени и дантели са на цени 60-100 лв. и нагоре. Виждала съм приятни модели в Айко. Но предупреждавам - цените са над 50 лв. и нагоре. В Дом Хармония ми хванаха окото 2-3 неща. На Стройко есента имаше една жена със също с много приятни пердета и дамаски, дори и от една серия - оутлет е на известни марки. Няма сайт, ако те интересува пиши на лични за адрес и телефон.

Всъщност ето го : http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%90%D0%93%D0%90%D0%97%D0% … 9440637786?v=wall

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:42 от Анонимен

# 151
Здравейте и аз да се включа. Да, такива ефирни перденца си търся и аз за моята къща/вила. И да ви кажа, че има малко предлагане на платове, които да са в натурален цвят и да са с голяма ширина, защото при ширина 1.40 определено са кофти и откъм цени, и откъм шев.  #Crazy
Ако знаете къде да намеря подобни ще съм ви благодарна Heart Eyes

# 152
  • София
момичета, бяхте писали по-напред за магазинче близо до Мадрид, но не мога да намеря адреса сега. Може ли някой да ми го подхвърли?

# 153
Не зная къде търсите, но в магазините повечето перде4та са си с дължина 300 или около не4я, на 140 има кухненските, детските или съм виждала такива в Домко.

# 154
Здравейте искам да попитам за пердалъците,толкоз много видове има и откъм ширини -кой за какво перде е.Шивачка съм,но пердетата не са ми ясни newsm78

# 155
Почти всички пердета,които се показват са лъскави,бляскави и т.н.Честно казано ми звучат ориенталско.Не че не сме в Ориента,де. За детската и спалнята търся нещо различно-на точки,на раета,на цветя и аз не знам какво-плътно.Като го видя-ще си го позная Laughing Мъжът ми казва,че още не са ми го изтъкали.Да прилича /или да е/ лен,памук.
Вече почнах да обикалям и магазините за платове за дрехи.Въпреки,че ширина 1,50 създава проблеми,все ще реша как да го направя,ако харесам нещо.
Някакви идеи?
Не съм от София и ми е проблем да ида до там за едни пердета само.Но не ми е проблем Пловдив,Ст.Загора,Бургас.
[/

Ами има такива пердета, но тъй като не са обичайно купуваните тюлове, сатени и дантели са на цени 60-100 лв. и нагоре. Виждала съм приятни модели в Айко. Но предупреждавам - цените са над 50 лв. и нагоре. В Дом Хармония ми хванаха окото 2-3 неща. На Стройко есента имаше една жена със също с много приятни пердета и дамаски, дори и от една серия - оутлет е на известни марки. Няма сайт, ако те интересува пиши на лични за адрес и телефон.

Всъщност ето го : http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%90%D0%93%D0%90%D0%97%D0% … 9440637786?v=wall

Да,такива търся.Благодаря.Остава и да дойда до София.Но ще го имам предвид,ако нищо не намеря.

# 156
Вилико Mr. Green Mr. Green Mr. Greenкъде са ми обещаните пИрдета????

# 157
У насссссс Embarassed
Извини ме, тотално изключих, но си го записах в бележки  Peace

# 158
Момичета, да попитам, че никак не съм наясно - на вълна пердета сме вече, за спалнята - имаме бледо бежов мокет, и стените са в някакво светло екрю и се чудя какъв цвят пердета ще са подходящи (самата спалня е черно и орех). Искам да имам 2, тънко, бледо, прозрачно и плътно. Исках плътното да е тъмно лилаво, но май няма да си отива, по-добре нещо в кафявата гама.
Нямам идея къде да търся завеси, нито какви точно корнизи ми трябват, има хиляда вида. Прозорците са френски, 2, единият се приплъзва пред другия.

Всякакви съвети ще са ми от полза Embarassed Hug

# 159
Момичета, темата е за пердета, знам това, на така и не намерих подходяща тема.
Накратко: след неуспешен мой опит с пердетата, сега реших да ги заменя с вертикални текстилни  щори- но проблема ми е цвета който да избера.

Помещението е доста голямо - кухня,трапезария и хол.
Само да уточня, че в дясно до/след бара е голям 4-крилен прозорец панорамен, който попада пред очите щом се влезе в помещението.

Бих била благодарна ако ме посъветвате относно цвета на щорите които да избера,  който или да остане в същата като на помещението гама или да е съвсем различен , за да е като акцинт, който после мога да съчетая с аксесоари. Само да уточня , че тъмнокафевият цвят на стената в хола ще бъде смене с по-светъл.

Благодаря ви предварително!

http://www.prikachi.com/images.php?images/683/3094683u.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/686/3094686s.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/694/3094694r.jpg

# 160
Момичета, темата е за пердета, знам това, на така и не намерих подходяща тема.
Накратко: след неуспешен мой опит с пердетата, сега реших да ги заменя с вертикални текстилни  щори- но проблема ми е цвета който да избера.

Много зависи какво искаш. В момента живея в малък двустаен, който е изцяло южен апартамент и основно изискване ми беше да затъмняват максимално и пропускливостта на плата да е почти 0. Сложихме много приятно шоколадово кафяво, като плата не е от тези общоизвестните. Прилича на по рошав велур на пипане. От същата серия имаше още два цвята - светло бежаво и по-тъмно бежаво. http://www.rolstil.com/bleckout-colors.html В друга фирма сме ги правили, но докато обикаляхме за дървени ги видяхме и в тази. Снимките дават 30-40% реална представа за качеството на цветовете и плата.

Иначе от другите често срещани платове - шантунг и т.н. избора на цветове е огромен, но на мен не ми харесват нито като качество, нито като % на затъмнение. Бяха много модерни, но вече доста ми простеят и стоят доста офисно.

# 161
Ral_p, помещението е с източно изложение и само сутрин е слънчево , което не е проблем. Щорите ще ги сложа , защото съседният блок е доста близко . Така че това ми  е единственто условие - непропускливост вечер. Досега не съм видяла в нета тъмно кафяви щори в интериор подобен на моя и затова се двоумя . Бих се радвала да видя как е изпълнено в дома ти. Също така как биха стояли тези бели шнурове и релси на тъмнокафевите щори. Приемам съвети и предложения всякакви.

# 162
Помещението е прекалено тъмно и еднообразно за моя вкус. Бих сложила цветни и топли завеси, щори и тн, без значение, нещо, което да придава светлина и цвят. Вертикални текстилни какво точно имаш като идея - японска стена, от тези лентите или? Ако е вторите - никак не ми се връзва с идеята за топлота, която за мен липсва, те ми стоят  някак офисно  Thinking

# 163
Ох писах и го изтрих. Белите шнурове не дразнят според мен. А релсата може да се боядиса по RAL. Като поуправя спалнята ще снимам и ще ти покажа. Аз съм пристрастна, но точно тази материя единствено бих сложила отново на вертикални. Съвета ми е да отидеш до един офис за щори и да им разгледаш мострите. Освен цвета има съществена разлика и между материите. Но тези велурените се предлагат рядко и в малко фирми.

А конкретно за цвета...аз бих сложила щори, които не са контрастни. Неутрални, нещо като светлите ти стени, или пясъчно, бежаво.... А единствено с килим, ваза, възглавница или друго дребно нещо да направя контраста. Така или иначе гарнитурата ти е тъмна и контрастира и ми се струва, че ако и прозореца ти е контрастен ще се натрупат много различия.

# 164
Благодаря ти Ral_p!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт