пердета-8

• 211 416
  • 887
  •   1
Отговори
# 135
Плътно ще има ли?

# 136
  • София
разбира се че е неудачен Mr. Green То изобщо не е за там. Сложихме го , за да преценим надигайки го докъде би изглеждало добре. Старо е , тясно е и с никаква дължина - затова предупредих да не се съобразявате с него! Mr. Green

ориентирам се към бяло определено... въпроса е наистина дължината и модела на самото перде?! newsm78

Според мен трябва да има плътно перде дълго в цвят като килима-зелено и тънко перде-бяло или екрю, което да е хванато нагоре с някаква щипка или пеперуда, за да може да се види и ламперията. Друг вариант е много набрано тънко перде, късо или вдигнато нагоре пак с някакви щипки...незнам дали успя да си предствиш Rolling Eyes

# 137
За плътно перде...май не newsm78 не искам да натоварвам визията. Това със защипването май добре ми звучи.. има ли снимка подобна за да мога най точно да се ориентирам?
като че ли искам плата да не е прозрачен а да е "матиран" да прилича на естествен... натурален цвят на бялото, а не снежно бяло.Въпреки че и масата и столовете, които още не са готови ще са в бяло и венге
ето тези са
http://media.snimka.bg/8115/022484813.jpg?r=0

# 138
Така изчистено откъм форми е, недей труфи с приципвания и фринтифлюшки.  Crossing Arms
Тези столчета са към хола ви, тоест и кухня/трапезария ви е там, така ли?

# 139
ми то е дневна. Забравих да кажа че това е вилата.
Кухнята е бокс, в дневната ще има 2 стола с маса и диван... отделно ще има външно барбекю - помещение с камина и висока маса със столове за гости. Със плъзгащи стъклени врати. Но точно това си е дневна за семейството . За хапване пред ТВ-то или кафето сутрин

# 140
Позволих си да видя и д руги твои мебели от една фирма онлайн и са просто...прекрасни  Peace

Иначе - според мен си иска и плътни за вески, някак има място точно за тях отстрани. Пердето не ти трябва нищо особено, имаш акцент - фототапета. Къси, надиплени 3 към1 тънки.

# 141
Да, много са им хубави и качествени нещата. Транспорта на бюрото ми излезе само 17лв. А е 50кг

та да се върнем на пердетата. Според вас да сложа и плътни. Двете да са къси до ламперията , и да са различни по цвят?

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:59 от JuliS

# 142
какво ще кажете за това???
http://www.elira.eu/catalog/bedrooms/index.php?resize=1&imag … ;screenwidth=1024

тук тапета може да се оприличи с ламперията.
Естествено и цветовете трябва да са натурални, бели...

# 143
Не, моята е дълги плътни и къси тънки - с цвят зелено и бяло съответно - без значение комбинацията, въпреки че аз бих сложила б ели дълги и къси тънки зелени.

Тия дипли и прищипвания за мен не си отиват с модерни мебели от пдч. Пък и при теб има тапет, там е акцента, пердето трябва просто да е там, но да не крещи.

Ето подобно холче с къси тънки, семпли, нежно стоят  http://media.snimka.bg/0288/006831778-big.jpg

# 144
права си. Хич не е зле това на твоета снимка

# 145
Мога да ти пратя снимка - вкъщи имам късо тънко зелено и плътни дълги - просто да видиш как стои. Пиши налични ако искаш де.

# 146
Искам разбира се HugБлагодаря за което
скайпа ми е julisg - ако там ти е по удобно

# 147
Ще щракна довечера и утре ще ти пратя  Peace
Но ще гледаш само пердето, не и чистотата наоколо, защото зная какво ще заваря довечера в стаята  Joy

# 148
еее...разбира се
как си помисли.... и аз имам деца в къщи - знам какво е Mr. Green

# 149
Почти всички пердета,които се показват са лъскави,бляскави и т.н.Честно казано ми звучат ориенталско.Не че не сме в Ориента,де. За детската и спалнята търся нещо различно-на точки,на раета,на цветя и аз не знам какво-плътно.Като го видя-ще си го позная Laughing Мъжът ми казва,че още не са ми го изтъкали.Да прилича /или да е/ лен,памук.
Вече почнах да обикалям и магазините за платове за дрехи.Въпреки,че ширина 1,50 създава проблеми,все ще реша как да го направя,ако харесам нещо.
Някакви идеи?
Не съм от София и ми е проблем да ида до там за едни пердета само.Но не ми е проблем Пловдив,Ст.Загора,Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт