пердета-8

• 211 413
  • 887
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля, че Малена от фотографската тема съм виждала да дава сайт с много интересни килими. Бях си го запазила, но явно е било на стария компютър, който сдаде багажа.

Ако го намерите, да го дадете тук, че и намен ми предстои този избор.
Малена може би е дала този сайт:
http://kilimi-ommo.com/index.php

Mimes супер си!   bouquet
Точно този е. Поръчвала ли си от него за да дадеш малко инфо?
Много ми се иска да имам в къщи килим на Арте Еспина, но са ми скъпи. На по-горната фирма килима излиза почти на същата цена, също са много красиви, но са си вълна, докато на Арте Еспина са от Еспирел. Когато си търсех килим за хола много сайтове прерових, но килимите на тези две фирми ми легнаха на сърцето. Надявам се да успея да си купя от тях, затова и сега съм преустановила търсенето.

# 121
Много ми се иска да имам в къщи килим на Арте Еспина, но са ми скъпи. На по-горната фирма килима излиза почти на същата цена, също са много красиви, но са си вълна, докато на Арте Еспина са от Еспирел. Когато си търсех килим за хола много сайтове прерових, но килимите на тези две фирми ми легнаха на сърцето. Надявам се да успея да си купя от тях, затова и сега съм преустановила търсенето.

Сега имах време да разгледам сайта на БГ фирмата. Много са красиви. Но и те са си цена.
За търся за хола и за детската. За детсаката не съм убедена, че вълната е по-добрия вариант. Ще чета още и ще мисля.

# 122
някой спомня ли си преди време като говорихме за магазинче зад/до халите, където имало и щори на гершман и други вкл. роло щори newsm78

# 123
  • София
  Мерси за линка за килимчето, макар че основното ми е пердетата. Продължавам да ги мисля, тъй като още се колебая изцяло за останалото обзавеждане.

# 124
и аз да се запиша,че ви изтървах!

# 125
  • Luxemburg
Много благодаря момичета за линковете за килими, но се оказаха че излиза доста скъпо. В едната е 180лв/кв.м. а в другата е 250лв./кв.м. На Хр.Ботев има магазини за килими и влязох в един да питам за килими по поръчка, отговориха ми че изработват само вълнени по 150лв/кв.м. Мислих да дам до 600-700лв. за детската, но като гледам цените под 1000лв. няма да ми излезе. Днес ходих до CarpetMax и харесах един който горе-долу става и излиза 76лв/кв.м. Не е детски, но и цветята стават. А за тези които ще продължат с търсенето на килими можете да пробвате на Стройкото което е от 23.03 в НДК.

# 126
Много благодаря момичета за линковете за килими, но се оказаха че излиза доста скъпо. В едната е 180лв/кв.м. а в другата е 250лв./кв.м. На Хр.Ботев има магазини за килими и влязох в един да питам за килими по поръчка, отговориха ми че изработват само вълнени по 150лв/кв.м. Мислих да дам до 600-700лв. за детската, но като гледам цените под 1000лв. няма да ми излезе. Днес ходих до CarpetMax и харесах един който горе-долу става и излиза 76лв/кв.м. Не е детски, но и цветята стават. А за тези които ще продължат с търсенето на килими можете да пробвате на Стройкото което е от 23.03 в НДК.
Дааа, и аз затова още си стоя със старите килими. Но се надявам по-натам да мога да си позволя и от тези красоти.

# 127
  • у дома
записвам се Blush

# 128
Момичета, изчетох почти цялата тема Shocked, но така и не намерих това, което търся.
Извинявам се ако вече сте коментирали нещо подобно.
И така, искам да сложа перде в спалнята, която е скосена, затова смятам пердето да е хванато от горе и от долу /нямам идея все още корниз или пръчка newsm78/.
Идеята ми е снежно бял воал или нещо изчистено, много надиплено, но незнам дали ще се получи.

Моля давайте съвети ooooh!

П.П. Височината, заради скосяването става 3.50

# 129
здравейте,

стигнах до пердето... а все още нямам никакво виждане по въпроса. Въпреки че всичко правя по предварителен начертан от мен план за строежа... и досега вървя "в крачка" с пердето зациклих. Многого са ми детайлите в дневната и не искам да ги съсипя с едно неправилно подбрано перде.
  chef

http://media.snimka.bg/8192/022639254.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8192/022639261.jpg?r=0

закачих едно старо перде.. за да меря за дължина и набор...но пак не стигнах до желаният резултат
снимките не са много разбираеми... но се вижда ламперията минаваща под прозореца, фототапета и гредите на тавана. Има и вътрешна стълба стаята... затова пердето трябва да е много точно преценено да не развали баланса

цветовете на стаята се виждат
бяло, венге , зелено. добъвката е дъбовият под и розовото на лалетата

# 130
Ще има ли радиатор под прозореца?
Ако не - бих сложила перде точно до ръба на ламперията, за да я подчертае.
Цветово...бих сложила зелено или бяло. Светлината не е много добра и трудно преценявам дали зе леното няма да е в повече, но като е късо и отдолу е бялата ламперия - мисля, че ще е подходящо. Също така си представям нещо по-интересно като моделче, дори пано или вид щора  Thinking

# 131
няма да има радиатор. Светлината е добра. Просто снимките са от телефон в мрачно време. Светла стая е. Не ми се иска щора... искам перде - по уютно ми е някак...
но какъв модел се чудя?!
ии...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ!

# 132
При наличието на фототапета според мен трябва да е едноцветно пердето, отстрани имаш място - точно за плътни завеси да се събират денем, имам предвид от прозореца до стената, сложи корниза изцяло от край до край на тавана. Може би плътни зелени завеси и светло бяло късо перденце или облатното - бели завеси и з елено тънко, виждала съм и стои прекрасно - бели плътни имам предвид.

И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ

# 133
няма да има радиатор. Светлината е добра. Просто снимките са от телефон в мрачно време. Светла стая е. Не ми се иска щора... искам перде - по уютно ми е някак...
но какъв модел се чудя?!
ии...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ!

Пердето,което си сложила за проба е с най-неудачната за мен дължина.Или да закрива едва,едва прозореца,или до долу.И от край до край.Тъкмо ще закрие контакта.Ако слагаш тънко и плътно може тънкото бял воал,а плътното може да е зелено /виждам и килимът е зелен/, или някакво розово-червено в тон с цветето на фототапета.

# 134
разбира се че е неудачен Mr. Green То изобщо не е за там. Сложихме го , за да преценим надигайки го докъде би изглеждало добре. Старо е , тясно е и с никаква дължина - затова предупредих да не се съобразявате с него! Mr. Green

ориентирам се към бяло определено... въпроса е наистина дължината и модела на самото перде?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт