Дървени играчки

• 19 425
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
много са ни интересни дървените играчки - пъзели, кубчета и конструктори... сега има голямо разнообразие и мисля, че са добър вариант за игра  Peace

# 16
  • Варна
"музикални играчки", с които ни снабдяват едни роднини - да кажем, крава, пееща ламбада  Crazy, или жонглиращ дядо Коледа. Към тях интерес, естествено, има само за 5 мин.

Че към кои има интерес за повече от два часа? Децата са заринати с играчки и не се впечатляват от почти нищо за дълго.

# 17
  • София
Не проявява по-голям интерес към дървените - интереса е колкото към всяка друга играчка.
Има кула с рингове, пъзели и едно влакче - конструктор. Предпочита си обаче количките и моторите...
Поне за момента предпочитам играчите му да не са дървени, заради безопасността. Понякога си хвърля играчките и предпочитам да са по-леки, за да няма наранявания.

# 18
  • София
Имам предвид, че еднократно 5 мин са му интересни, повече не ги и поглежда. Simple Smile Докато с топка например играе всеки ден.

# 19
  • Варна
Да де, но топката не е дървена, нали?  Grinning
Мисълта ми е, че дървените играчки са просто играчки, а не някакъв връх на образователността, безопасността и екологичността.

# 20
  • Бургас
От време на време-както и с останалите играчки.

# 21
  • София
Така е, но някак ми се струва, че с пластмасарийки по-лесно се правят "самодостатъчни" играчки - такива, дето не можеш нищо да им измениш в идеята и предназначението. Пък в момента съм повлияна и от разни книжки за родителство и детска психология, а там много хвалят именно дървените кубчета Simple Smile, та затова съм си го навила на пръста да купя.

# 22
  • София
А какви хубави остри ръбове имат точно кубчетата...
Бих ги избягвала докато детето е по-малко, но в последствие едва ли ще му се играе с кубчета  Thinking

# 23
Хубави са дървените играчки, но забелязвам, че напоследък са някакъв моден писък и едва ли не част от интериора на красивата детска стая. Родителите са им по-големи фенове от децата, струва ми се  Simple Smile

Така е, аз си признавам, че съм им фен и в резултат дъщеря ми има предимно дървени играчки. За сметка на това на практика почти няма (и не е имала) играчки с батерии, които пеят, скачат, въртят се и т.н. Заиграва се понякога буквално с часове, включително със стари играчки от бебешкия период, на които измисля съвсем различно приложение. Хубавото на дървените играчки е че са здрави и семпли, оставят много място на фантазията (не правят всичко сами). Имат си и недостатъци - по-тежки са, боите не винаги за безвредни...

# 24
А какви хубави остри ръбове имат точно кубчетата...
Бих ги избягвала докато детето е по-малко, но в последствие едва ли ще му се играе с кубчета  Thinking

Е как дете без кубчета Simple Smile Djeco имат едни много хубави картонени, издръжливи са, а ръбовете им като че ли не са толкова опасни...

# 25
  • София
Дъщеря ми вече три години и кусур не спира да си играе с тези кубчета:

Пластмасови на Чико.
Кубчетата са си креативни без значение от какъв материал са.

# 26
  • Варна

Е как дете без кубчета Simple Smile

И мъжът ми така каза и отиде да купи на 6-месечната си дъщеря  Laughing (текстилни, на безумната тогава цена от 16 лв!)

# 27
Е как дете без кубчета Simple Smile
И мъжът ми така каза и отиде да купи на 6-месечната си дъщеря  Laughing (текстилни, на безумната тогава цена от 16 лв!)

"Как дете без кубчета" всъщност беше цитат - така реагира продавачът в магазин за играчки, когато търсех подарък за тогава две годишната си дъщеря. Явно е разпространено схващане сред мъжете  Laughing

# 28
  • София
Моят син още не играе много-много с играчки, предпочита нашите "играчки". И все пак има някои дървени неща - влакче, куче и разни подобни на колела, които се теглят с връвчица и тях много ги харесва.  Също и дървени пъзели за бебета- те са хит вкъщи в момента.

Съдейки по това, че аз много харесвам хубави дървени играчки и вероятно в бъдеще ще наблягам на такива, предполагам, че той ще си играе доста с тях.

# 29
  • София
Трудно се намират, наистина, но и двете страни много харесваме дървени играчки.

Общи условия

Активация на акаунт