Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
То стана като приказката за лъжливото овчарче стая градина  hahaha
Ама айде, честита да е!

# 451
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Надявам се да не съм "лъжливото овчарче" , но детенце ще пее на откриването .

# 452
  • Стара Загора

Не че нещо, ама аз лично веднъж вече бях на откриване на тази градина.  Mr. Green
И тогава пяха децата.  Laughing

# 453
  • Стара Загора
Новината ми може и да е стара, но за тези които не знаят - отварят ДГ"Калина" на 01.06.2011г.
Честита придобивка !!!  bouquet
Русия не вярва на сълзи Mr. Green
Докато не видя отворените и порти...не вярва Хасан Twisted Evil
Тя отваря от 2009г.
Месец през месец звънят на мъжа ми питат дали Слави ще ходи в тази градина...ми той вече в първи клас ще тръгва дет се вика Laughing

# 454
Тя верно си е виц таз градина Joy Joy Joy

# 455
[
Русия не вярва на сълзи Mr. Green

Москва  Sunglasses

# 456
  • Стара Загора
Все тая свате Mr. Green

# 457
Не е, свате  Mr. Green
София не е България  Sunglasses

# 458
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА

Не че нещо, ама аз лично веднъж вече бях на откриване на тази градина.  Mr. Green

Може да я ползват за концертна територия newsm78

# 459
  • Стара Загора

Може да я ползват за концертна територия newsm78

Незнам за к'ва ДГ става дума, ама голям смях падна с последните постове. Grinning Grinning Grinning

А относно моето предстоящо "пътешествие" реших да е на Павел баня или Баня - Карловско. На Павел баня съм ходила на квартира преди 100 години, хотелите ги гледам из нета, ама дали иотговарят на това, което пишати показват....защото съм ходила ей така на почивка на непроверено място само по снимки от нета на хотела и беше пълна скръб, а за кви пари говорихме, не ми се спомня чак #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Та питането ми е някой ходил ли е някъде по тези места и да предложи нещо, ама проверено. Joy Joy

# 460
Аз от както се помня всяка година съм в Баня - Карловско на почивка.

По принцип отсядаме в тази къща за гости - http://pochivka.bg/o-879-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_%D … D0%BE%D0%B2%D0%BE Собствениците са много готини хора, имат си и две деца /това прозвуча като екстра  Laughing/ Къщата им е съвсем близо до центъра и до минералния плаж, а малко по - надолу от нея е стадиона.

Ето и един хотел - http://pochivka.bg/o-1560-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D0%B4%D0%BD%D0%B8 той се намира точно срещу минералния плаж и срещу малък парк, в който има люлки и катерушки.

Има и други хотели и къщи за гости, но тези са хем в центъра, хем до плажа, а наоколо има и паркове за разходки и игра....

# 461
Аз да се изява малко като клюкарка Simple Smile

Понеже доста от вас казаха, че сте в района на Пиперка, та да питам - ailan вие не сте ли с една тъмна количка, а ти с кестенява коса /онзи ден в градинката на пиперка видях една мама с близнаци, вързана тъмна коса и очила/ ? Simple Smile)))

# 462
Здравейте, някой знае ли дали тази жена Момера Пенчева от Ст. Загора  работи още? Благодаря предварително!

# 463
Здравейте, някой знае ли дали тази жена Момера Пенчева от Ст. Загора  работи още? Благодаря предварително!

мисля, че да ... или поне до преди няколко месеца работеше Wink

# 464
  • Стара Загора
Аз да се изява малко като клюкарка Simple Smile

Понеже доста от вас казаха, че сте в района на Пиперка, та да питам - ailan вие не сте ли с една тъмна количка, а ти с кестенява коса /онзи ден в градинката на пиперка видях една мама с близнаци, вързана тъмна коса и очила/ ? Simple Smile)))

Да, сигурно съм била аз. Количката ми е тъмна, на Хаук. Близо ми е Пиперка затова ходя там на кафенце, иначе живея до паметника на Васил Левски, до църквата.
Обади се като ме видиш другия път. Аз от форума се познавам лично само с МилаИванова, лежахме заедно с нея в болницата, а и сега се засичаме често.

Общи условия

Активация на акаунт