Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 48 105
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Под гъбата
И ние тази година, живот и здраве пак се каним да почиваме в Албена. Няма да е в хотел Ком, не защотото не съм доволна а защото искам вече първа линия. Чакаме оферти и да резервираме!

# 61
  • В.Търново
А при нас май се очертава моя съпруг да не може да дойде с нас на море и незнам как ще пътувам с две деца като едното ще е на около година и десет месеца?Да мъкнем и количката,багаж,......незнам......

# 62
  • София
Да не изпусна темичката.  Peace

За Калиакра - бяхте ме питали в предната тема, пак ще кажа - проблем не сме имали с климатизацията. Бяхме настанени на 9 етаж, в стая Супериор.  Peace

# 63
мама Саша,
elyam,
ориентирайте ме, моля ви, за цените в "Калиакра". Колко горе-долу платихте миналата година, за колко дни, кой период, на каква база и каква стая.
В една от старите теми видях някаква оферта 300 лв. на ден за ултра ол инклузив, за 4-членно семейство в стая Сюпириър, но не можах да разбера за кой период и дали тази цена е била валидна целия сезон.   
Мен ме интересува стандартна стая в края на юни - началото на юли.

# 64
  • Варна
Влизам сега в сайта на Съни Турс ,знам че няма все още оферти,но разглеждам хотелите в Албена.Търся Орлов-няма го и какво да видя,прекръстен на Sandy Beach !
http://www.sturs.net/view/495/хотел-sandy-beach-албена

не че моето мнение е от значение ама защо ти кръщават с разни англоезични измислени имена
ами хората са в България -не трябва ли да има местни имена, храна, екзотика..
много глупаво ми изглежда

# 65
Проблемите с климатизацията са точно в стандартните стаи, също така били и по-малки и сюпериора. /за "Калиакра" иде реч  Grinning/

# 66
  • БГ
Влизам сега в сайта на Съни Турс ,знам че няма все още оферти,но разглеждам хотелите в Албена.Търся Орлов-няма го и какво да видя,прекръстен на Sandy Beach !

не че моето мнение е от значение ама защо ти кръщават с разни англоезични измислени имена

Възможно е някой да го е купил и съответно да си го е кръстил с име, което на него си му харесва, но това е само предположение от моя страна!   Peace

# 67
  • В.Търново

Възможно е някой да го е купил и съответно да си го е кръстил с име, което на него си му харесва, но това е само предположение от моя страна!   Peace
За това стана дума преди няколко дена,някой написа,че може би е купен хотела....но ще видим....още няколко дена и ще обявят цените и хотелите в Албена от сайта им!

# 68
Проблемите с климатизацията са точно в стандартните стаи, също така били и по-малки и . /за "Калиакра" иде реч  Grinning/
Бяхме в стандартана стая,да по-малки са от Супериора,затова се водят нормални двойни.Има две легла,и диван.Бяха след основен ремонт и нямаше наистина за какво да се хвана.Всичко беше перфектно.Климатика не е създавал проблеми,но не беше много горещо,иначе е централен.
Терасата е супер там си пиехме питиетата,има столове и маса със изглед към морето-ние бяхме от южната страна и с прекрасен изглед към курорта.и басейна на Добротица.
Цената на рецепция беше 320лв на стая.Децата безплатно.
Ние извадихме късмет и с цената и със самата оферта-едва ли ще се повтори.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 10:40 от elyam

# 69
Проблемите с климатизацията са точно в стандартните стаи, също така били и по-малки и . /за "Калиакра" иде реч  Grinning/
Бяхме в стандартана стая,да по-малки са от Супериора,затова се водят нормални двойни.Има две легла,и диван.Бяха след основен ремонт и нямаше наистина за какво да се хвана.Всичко беше перфектно.Климатика не е създавал проблеми,но не беше много горещо,иначе е централен.
Терасата е супер там си пиехме питиетата,има столове и маса със изглед към морето-ние бяхме от южната страна и с прекрасен изглед към курорта.и басейна на Добротица.
320 лв. на стая ,не е ли множко?

# 70
Ами множко е,даже множко на множкото,затова търсиме нещо по изгодно през агенции.
Аз изпуснах 90евра и ме е яд.

# 71
320 лв. на стая ,не е ли множко?

За мен не е. Моят водещ критерий е съотношението "цена-качество".
Но да не започваме да бистрим какво е скъпо и какво е евтино, защото за всеки е различно понятие, според критериите и според възможностите му. Както е казал народа, всеки се простира според чергата си. Peace И аз въздишам по пет звезди на Ривиерата, примерно, ама няма да ме огрее.  Laughing

elyam, кога изпусна 90 евра и за къде?

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 11:39 от Little wingels

# 72
Е,недей така,де,не можеш да отречеш,че 320лв са малко.За тази сума може да се почива на Малдивите. Mr. Green
А наистина всеки се простира според джоба си,това е истината.Иначе всички искаме хубавото.

Ако наистина решиш за Калиакра съветът ми е да резервираш.От опит ти го казвам.Ще спрат резервациите до седмици и после ще те е яд.Вече в някои агенции ме отвириха-работели само за чуждия пазар.И това в българия ,за българи.

# 73
  • В.Търново
Ами Калиакра вече е спрян за края на юни,началото на юли и за август,но не помня за коя точно дата.Така че.....за нас българите каквото остане от угризките!И аз много харесвам Калиакра,но ми се струват множко парите,но си заслужава.Ако се напънем малко,може и да ги съберем за другата година,стига децата пак да са безплатно! Mr. Green

# 74
  • В.Търново
Вижте на стената на Фейсбук какво са отговорили на един мъж от почитателите на курорта:
‎@Anton Kolev, здравейте - до края на седмицата предложенията на Албена за Лято 2011 ще бъдат качени на сайт-а ни: www.albena.bg
Броени дни остават!

Общи условия

Активация на акаунт