Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 48 105
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Имам питанка,малко е тъпа но все пак:
Как да резервирам през немски оператор,без да използвам транспорт,а само хотела.Има ли опции само хотелбез самолет?

# 106
  • В.Търново
Как да резервирам през немски оператор,без да използвам транспорт,а само хотела.Има ли опции само хотелбез самолет?
Това и мен ме интересува.

# 107
Току-що говорих с кол центъра на Албена (онзи телефон с 0700).
Казаха, че цените са готови и вече продават места за лятото. До дни щели да ги качат в интернет и в бюрата им в големите градове.
Аз питах конкретна цена за "Калиакра", което мен ме вълнува, дадоха ми цена за стандартна стая в края на юни - началото на юли от 258 лв. на ден, което е повече отколкото се продава в момента в интернет. Обясниха ми, че хотела бил много добре продаден на чужденци чак до края на август, те в момента имали само няколко стаи Стандарт за продаване, Сюпириър нямали нищо свободно, и по-късно през сезона не можело да се разчита на този хотел, само при късмет, ако нечия резервация се анулира и така да изпадне някоя стая.
Това е за "Калиакра", всичко, което вече знам, го потвърдиха. При това положение ще резервирам чрез интернет на по-изгодна цена и то съвсем скоро, докато още има места за желания от мен период.

Съветвам всички да се обаждате в кол центъра и да си искате оферти за хотелите, които ви интересуват, както вече казах, Албена са готови с цените и правят резервации на момента.   Peace

# 108
Един сайт и от мен http://www.vidado.com/booking/ibe_tt2/erde/index.php?KID=577000& … &s_ort=Albena
прави ми впечатление че и на сина ми начисляват 34 евро, ще изчакам да видя и в БГ ранните записвания.
И това http://kittbg.com/bg/bookingsearch/?room=1&part=1&res=2

# 109

Има, разбира се  Peace

# 110
  • София
За поредна година се отчаях от политиката и обслужването в този иначе тъй хубав курорт. Обадих се да питам за цени - фамилна стая, на първа линия. За българи-няма. Не ми го казаха в прав текст, ама ги разбрах. Вика г-жо или ще ви настаним в двойна стая + легла едно над друго за големите деца + бебешка кошара  Shocked или вика големите деца ( 6-годишни) ще ги настаним в отделна стая.  Whistling Дори, вика и да ви обещая фамилна стая, може би докат` ви дойде времето за почивката няма да можем да ви изпълним желанието, защото са много ограничен брой (цитирам дословно). Викам, ама аз не искам да ми обещавате нищо  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes искам да ми дадете цена, да направя резервация и да си платя това, което искам. Просто нямам думи за отношението към бг туриста.
Най-близкото до плажа , което ми предложиха е Санди бийч (бивш Орлов) - 4 звезди, АИ за периода от 02,07 -234 лв на ден за 2-ма възрастни и 2 деца на 6 г., ако на някого бъде от полза тази цена. Може би има отстъпка върху нея за ранни записвания ( аз в яда си забравих да питам). Ще качат цените на сайта до дни.

# 111
Биби, 234 на ден??? 117 на човек??? Поправете ме ако греша, ама доста ми се вижда, Орлов миналата година беше около 75 лв мисля.

# 112
Биби, 234 на ден??? 117 на човек??? Поправете ме ако греша, ама доста ми се вижда, Орлов миналата година беше около 75 лв мисля.

Изпревари ме с въпроса Wink Миналата година резервирах за 85 лв на човек за периода 01,08 - 08,08.
Може би второто и следващо дете са вече платени newsm78 или много са завишили цените.

# 113
Аз исках за края на юни, затова може би е била цената 75 лв. Днес говорих с моя позната, която работи в агенция, тя каза, че все още нямат офертите от Албена /писах и че тук е изтекла информация, че вече са излезли цени/. Тя каза, че обикновено ги пускат в всички агенции едновременно. Странна работа   newsm78

# 114
Орлов миналата година не беше ли 3*. Може би след ремонта да е станал 4* и затова такава цена да са сложили.

# 115
  • В.Търново
Орлов миналата година не беше ли 3*. Може би след ремонта да е станал 4* и затова такава цена да са сложили.
И аз така мисля.Но в други сайтове,където има цени вече за хотелите в Албена се вижда,че са завишени от миналата година.Най-вероятно цените наистина са завишени,та дори и да са безплатно децата и това лято....

# 116
Кои са реновираните тази година хотели? Само на тях бих преглътнала завишението 

# 117
  • БГ
За поредна година се отчаях от политиката и обслужването в този иначе тъй хубав курорт. Обадих се да питам за цени - фамилна стая, на първа линия. За българи-няма. Не ми го казаха в прав текст, ама ги разбрах. Вика г-жо или ще ви настаним в двойна стая + легла едно над друго за големите деца + бебешка кошара  Shocked или вика големите деца ( 6-годишни) ще ги настаним в отделна стая.  Whistling Дори, вика и да ви обещая фамилна стая, може би докат` ви дойде времето за почивката няма да можем да ви изпълним желанието, защото са много ограничен брой (цитирам дословно). Викам, ама аз не искам да ми обещавате нищо  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes искам да ми дадете цена, да направя резервация и да си платя това, което искам. Просто нямам думи за отношението към бг туриста.
Най-близкото до плажа , което ми предложиха е Санди бийч (бивш Орлов) - 4 звезди, АИ за периода от 02,07 -234 лв на ден за 2-ма възрастни и 2 деца на 6 г., ако на някого бъде от полза тази цена. Може би има отстъпка върху нея за ранни записвания ( аз в яда си забравих да питам). Ще качат цените на сайта до дни.

bibi, копирам текста от описанието на стаите в Санди Бийч (екс. хотел Орлов):
Хотел Sandy Beach, Санди Бийч (екс. хотел Орлов) има 163 стаи: 150 двойни и 13 единични. Над 70% от стаите има изглед към морето. Единичните стаи имат голямо легло с размер два персона (двама възрастни). Двойните стаи са подходящи за настаняване на 2-ма възрастни и едно дете или трима възрастни. 28 от тях са стаи със свързваща врата, които могат да се резервират от семейства с повече деца или близки помежду си. В 18 от двойните стаи има 2 легла и двуетажно легло подходящо за деца.
Всяка стая разполага с баня (с душ) и тоалетна, просторна тераса, телевизор с сателитна телевизия, телефон.

А 234 лв. за м.юли са си страшно много   Shocked   и аз мисля че, може би таксуват децата или пък ви предлагат точно тези стаи със свързващи врати, като ви ги таксуват за ползване като единични!   Thinking  Миналата година бяхме на 72 лв. в началото на август!!!   Crossing Arms

# 118
Дано съм лош пророк, но според мен миналият летен сезон беше тестов за Албена - мисля че тогава кризата ги накара да "зарибяват" с примамливи цени и успяха - курортът беше фул на макс, докато голяма част от черноморието си оставаше безлюдна... та затова си мисля, че тази година цените няма да са така сладки както бяха миналата, но стига децата да летуват отново безплатно, пак ще си е изгодно.

# 119
Ами аз мисля, че пълен на макс курорт е в пъти по- печеливш от скъп и празен ама..родно българско. Вместо да си кажат "ето, това била цаката, децата на промоция и стаите се пълнят" - не, ще си кажат стига им толкова промоция   

Общи условия

Активация на акаунт