Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 48 106
  • 723
  •   2
Отговори
# 90
Да се запиша и аз в темата , че тази година определено клоним към Албена  Peace
Имали хотел,  където да има анимация за децата  и на български език newsm78

# 91
http://www.booking.com/hotel/bg/drujba.html?aid=303948;label=boo … 80ecaa,5;hidude=1

Този хотел за първи път го чувам, да не е някой със сменено име?
Добре де нали нямаха още оферти и цени за този сезон.Гледам в линка ,че са пуснали. newsm78

В чужбина отдавна има цени. Чуждите туроператори още миналото лято договаряха цени и през есента излязоха каталозите с офертите за лято 2011год. Много хора тук вече от няколко месеца си имат резервации.

Буукинг не е туроператор, само е посредник за хотелски резервации.  Peace

# 92
http://www.booking.com/hotel/bg/drujba.html?aid=303948;label=boo … 80ecaa,5;hidude=1

Този хотел за първи път го чувам, да не е някой със сменено име?
Добре де нали нямаха още оферти и цени за този сезон.Гледам в линка ,че са пуснали. newsm78

В чужбина отдавна има цени. Чуждите туроператори още миналото лято договаряха цени и през есента излязоха каталозите с офертите за лято 2011год. Много хора тук вече от няколко месеца си имат резервации.

Буукинг не е туроператор, само е посредник за хотелски резервации.  Peace
Благодаря за отговора!

# 93
Имали хотел,  където да има анимация за децата  и на български език newsm78
В повечето хотели (особено в горската част) анимацията е на български. Simple Smile
Най-добрата анимация за деца и възрастни в Албена е в Ралица Супериор**** и Ралица***.  Peace
Добра е и в Орлов*** и Калиакра****, които са на плажа. Grinning

# 94
В Орлов това лято ще има екип аниматори на аллтурс - немския туроператор, който е взел хотела за този сезон. Не съм сигурна, че анимацията ще бъде на български  Thinking

# 95
  • В.Търново
Миналата година в Добротица анимацията беше,както на френски,така и на български.Имаше много български туристи миналото лято в хотела.

# 96
Ами зависи колко стаи са дали на немският туроператор и дали екипът идва от Германия или не. Просто има такъв риск да е само на немски  Peace

# 97
# 98
Tatjana, кажи някои добри немски сайтове за онлайн резервации.
Знам само bgtours.de и expedia.de

# 99
  • В.Търново

Чуждите оператори си събират сумите сигурно от кредитни карти,а ние като нямаме такава как може да платим?

# 100

Чуждите оператори си събират сумите сигурно от кредитни карти,а ние като нямаме такава как може да платим?

За жалост всеки туроператор сам определя как могат да платят клиентите  Tired  Едни приемат кредитни карти, други само срещу допълнителна такса, трети държат да дърпат парите от банковата сметка на клиента, 4ти чака да се превеждат парите на банковата му сметка....а превода от българска до немска банка е много скъп  Sad

# 101
  • София
С дебитни не става ли?

# 102
  • В.Търново
С дебитни не става ли?
Май не...

# 103
Не става с дебитна карта, трябва си кредитна.

# 104
Аз плащам с дебитни карти.

Общи условия

Активация на акаунт