Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 48 105
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Супер ще чакаме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да ви се оплача-току що се опитаха да ми източат сметката ,чрез плащане в epay.bg.
Случвало ли ви се е ,май трябва да отворя тема newsm78,видях и IP адреса от който е влизано-какво да предприема.

# 76
Днес по обяд говорих с бюрото на Албена в София - след като не ми отговарят на имейла.  Mr. Green
Жената на телефона ми каза, че още няма обявени никакви цени за лято 2011 и да бъда търпелива. Питах я аз кога ги очакват, тя уклончиво ми отговори, че не знае. Питах аз пак, натиснах я, и тя неохотно ми каза, че се надява да е този месец. После ми каза, че щяла да отговори на всички майки  Laughing със запитвания по имейла веднага щом от Албена АД им дадат цените за сезона.  

elyam, много неприятно. Дано се оправиш бързо!  Hug Нищо не мога да те посъветвам, за съжаление.

rosinauzunova, не знам какво точно имаш предвид, като казваш, че Калиакра вече е спрян.
В момента гледам офертата за Калиакра на booking.com за избран от мен период края на юни - началото на юли, и пише, че има 1 стая и то на много добра цена. Единственото, което не ми харесва на тази оферта е, че има разминаване в информацията за базата за почивка. В описателния текст горе, до картинката на хотела, пише "24-часов ултра ол инклузив", а долу в самата оферта на 2 места пише "all inclusive":   http://www.booking.com/hotel/bg/kaliakra.html?aid=303948;label=b … 04350ef8,10#rooms
Някой знае ли защо може да има такова разминаване?

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:19 от Little wingels

# 77
  • В.Търново
На мен пък за дати 25 юни-30 юни ми пише,че е продаден хотела и няма стаи.В другите сайтове също.За юли има стаи,но за юни-не.
Ти си вкарала дати от 29 юни до 6 юли,там обхваща вече юли месец,за това дава свободни стаи.В други сайтове също за юни няма стаи.
elyam,може би трябва да подадеш жалба в полицията.Е как така,кой се опитва да го направи това?

# 78
  • София
Супер ще чакаме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да ви се оплача-току що се опитаха да ми източат сметката ,чрез плащане в epay.bg.
Случвало ли ви се е ,май трябва да отворя тема newsm78,видях и IP адреса от който е влизано-какво да предприема.

звъниш моментално в ипей, пари изтеглили ли са ти или само са се пробвали?

# 79
На мен пък за дати 25 юни-30 юни ми пише,че е продаден хотела и няма стаи.В другите сайтове също.За юли има стаи,но за юни-не.
Ти си вкарала дати от 29 юни до 6 юли,там обхваща вече юли месец,за това дава свободни стаи.В други сайтове също за юни няма стаи.
elyam,може би трябва да подадеш жалба в полицията.Е как така,кой се опитва да го направи това?

В интерес на истината този сайт е игра на дати.  Laughing
показва, че за юни има стаи - от 27-ми. Просто не включвай в периода уикенда 25-26 юни и излизат свободни стаи. Пример:  http://www.booking.com/hotel/bg/kaliakra.html?tab=1&error_ur … year_month=2011-7
По-ранни дати през юни, ако опиташ, също излизат места.  Wink
Играта с датите в booking.com не е индикатор, че хотела е спрян. И при тези разминавания в информацията в офертата изобщо не възнамерявам да пробвам дори резервация през този сайт. 

# 80
  • В.Търново
Миналата година резервирахме в Албена през Съни Турс и бяхме доволни.Както писах по-рано съм 50/50 % за Албена и Поморие.Зависи от цените,а сега като разбрахме,че съпруга ми няма да може да дойде с нас на море,също е важно за вземане на решение къде може да идем с децата.Много багаж ще има,колличката....незнам как ще се оправя и в двете дистинации не се отива директно с влак или автобус,но автобуса го изключвам,защото дете на годинка и отгре няма да стои мирно.Направо незнам какво да правя!Следя и двете теми за Албена и Поморие и ще мислим за някакво решение,компания също няма да имам като приятелки,всичките са семейни....

# 81
И аз смятам да резервирам чрез тур-оператор, чиста работа. Обадих се на България Травъл, с тях ходихме в Гърция миналата година и бяхме доволни, коректни бяха и добре си свършиха работата.
Според мен трябва да си намериш поне още един възрастен човек за почивката да ти помага. Роднина, приятелка...все едно. И да избереш дестинация с удобен директен транспорт, това е много важно за малкото дете.

# 82
Не стана номера с изтеглянето,защото кода,който са поискали дойде на моя телефон.Този код е временен и е валиден 30мин,използвам го ,като допълнителна защита.Факт е обаче ,че са се добрали до паролата и ника ми и са си влезли безпроблемно в станицата ми-чувствам се направо ограбена.В полицията незнам дали да взъня,но мъжа ми има роднина в криминалния отдел утре ще говоря с него.

По темата за сега ще ви следя и гледам,май ще пропуснем ранните записвани,че нещо се забатачи работата.

Little wingels ,Калиакра работи само на УОИ,даже след 22ч. румсервиза е безплатен до сутринта.

# 83
elyam, радвам се, че все пак кражбата се е осуетила. Сега се сетих, че има специален криминален отдел за борба с интернет престъпленията, гледала съм шефа му по телевизията. Според мен там трябва да подадеш жалба.
И аз четох, че в "Калиакра" е ултра ол инклузив. Затова ме учудва, че в офертата в booking.com ясно е написано  All inclusive и то на 2 места. Не би следвало да е грешка, ако е грешка толкова по-зле за тур-оператора.

# 84
  • София
Аз днес се позагледах в този сайт booking.com....нещо ми е съмнителен, ще се въздържа!
И ще си изчакам офертите на Албена и на Визит.бг.

# 85
минзухар, някъде в старите теми беше давала едни румънски сайтове за резервации.
Дай ги пак, ако ги пазиш, моля те, че не мога да намеря старите ти постове.

# 86
http://www.booking.com/hotel/bg/drujba.html?aid=303948;label=boo … 80ecaa,5;hidude=1

Този хотел за първи път го чувам, да не е някой със сменено име?

# 87
  • В.Търново
И аз смятам да резервирам чрез тур-оператор, чиста работа. Обадих се на България Травъл, с тях ходихме в Гърция миналата година и бяхме доволни, коректни бяха и добре си свършиха работата.
Според мен трябва да си намериш поне още един възрастен човек за почивката да ти помага. Роднина, приятелка...все едно. И да избереш дестинация с удобен директен транспорт, това е много важно за малкото дете.
Да,и аз така си мислех,но няма кой да дойде с мен.Нашите ще ходят заедно на море,но не им е по джоба Албена и може би ще ходят към Поморие.В краен случай ще се откажа от Албена и ще замина с тях.но ще следя темата пък времето ще покаже как да постъпя.

# 88
  • Kyustendil
http://www.booking.com/hotel/bg/drujba.html?aid=303948;label=boo … 80ecaa,5;hidude=1

Ая, стана ми интересно и отворих линка, наистина името на хотела е различно, но като прочетеш информацията за него си пише хотел Дружба. Значи това е новото име на хотел Дружба.

# 89

Добре де нали нямаха още оферти и цени за този сезон.Гледам в линка ,че са пуснали. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт