Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Да споделя - вчера козметичката ме пита каква козметика използвам за бебто, а аз: ...  Embarassed "Стела Артоа"  Joy исках са кажа "Себамед". Пие ми се. Cry hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Амааааааааа може ли така да ме размиваш  Joy Joy Joy Joy Сега целият офис ме разбра, че си цъкам в нета  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy

# 151
  • София
Хм, Стела Артоа звучи направо като медицинска козметика в сравнение с личните ми предпочитания (ако аз бях направила тази грешка!): Руски стандарт с лимон!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
  • Варна
Здравейте! През Януари не можах да честитя рожденните дни - честито на всички порастнали дечица. Желая им да са здрави и весели!
Елина, честита рожба!   bouquet
Ноеми, много са хубави снимките.
Селма, не зная дали има смисъл да се тревожиш ако не ви отпуснат ресурсен учител. Вики нали има такава, не виждам полза от това. Аз очаквах, че всеки ден ще е с него в групата и ще помага за обучението му, а всъщност имат час 2 пъти в седмицата, като го взема в друга стая. Да не говорим, че всъщност не го учат на нещо, което не знае или не може - последните пъти е играл на някаква компютърна игра. Учителките пък разчитат на ресурсната и не им се занимаваше с него. Наложи се мъжа ми да вдигне патардия защо досега за година и половина нито веднъж няма изкарани листи или тетрадки с нещо, което са работили в групата (за сравнение племенницата ми в друга градина имат всеки ден). Като резултат, следващата седмица имаше 2 пъти изкарани върху шкафчетата на всяко дете (включително и нашето).
Идеята ми е, че явно прекалени надежди отдаваме на ресурсния учител. Явно и при Алекс работата със специалистите, при които сега ходите дава резултат.

# 153
  • Русе
Привет момичета, завърнах се на бойното поле, благодаря на всички за милите пожелания Heart Eyes

Мопси   bouquet

Ние сме ОК, вчера ни изписаха и сме си в нас. Нямах време да пиша, защото родата ми беше на главата, после докато оправя багажче, това - онова и тя вечерта настъпи с пълна сила.

Сега за раждането: Вечерта на 29-ти започнах да си усещам леки болки, но не ги взех много под внимание. Легнахме си и започнах едно бясно гледане на ТВ, и изобщо да нямам желание да спя. Това ме наведе на мисълта, че наистина нещо става  Rolling Eyes Така цяла нощ кукуване, непрестанно ходене до WC, болки в стомаха, като след ядене на нещо развалено  ooooh! - държах Иво буден с мен. Започнах да усещам контракции по-начесто, но нищо не му казах защото да не го панирвам напразно. Най-накрая към 3.30ч ми падна тапата и реших да му кажа. Започнах да си глася багажчето, като не си давах много зор, защото все си мислех че ще отшумят нещата. Легнах пак към 4.30ч, но уви неможех изобщо да си намеря мястото в леглото. В 5.30ч вече влязох в родилното - приеха ме, включиха ме на тонове в 6ч, преглед ( 2-3 см разкритие, 80% изглаждане ) . Селед тоновете станах да се разхождам, защото легнала определено не ми беше комфортно. В 6.30ч ми изтекоха малко от водите и пак ме включиха да слушат бебето. След час и нещо пак станах разходих се - след прегледа вече имах 5-6 см разкритие, но неизтекли околоплодни води. Д-ра им помогна и тогава към 8:30ч се започна вече истинския филм. До тогава все си мислех, защо неизчаках в нас и да дойда направо в 8ч, ами тръгнах по нощите  Laughing  Бях забравила болката от предишното раждане и това ми се стори много дълго. Понеже беше почиван ден д-ра сновеше между етажите, защото само 2-ма бяха дежурни и през по-вечето време акушерката си ми следеше разкриването. Най-накрая тя ми помогна да успея да стигна до пълно разкритие, едва стигнах да легна в родилна зала и може би за няма и минутка се появи сладката Теодорка в 10:10ч, 3.750кг, 51см. След всичко това забравих пак, че изобщо съм изпитала болка. А най-хубавото е, че и шев нямам ( осъзнах, колко много означава това след предишните 4 с Йоан ).  Сега целия ми престой в болницата мина супер спокойно и само вечерта когато ми слизаше кърмата и циците ми ставаха огромни бях под лека пара, но пак супер спокойна. ( това наистина е много важно )

# 154
  • София; Дружбето
Ех, че хубаво Grinning Спокойствието е супер важно, но първият път няма как да стане. Определено втория път жената се чувства по-спокойна и подготвена към чакащото я.
Давай снимки да вифим малката кифла

# 155
  • Русе
Наистина, Цвета, така си е! Малко по-късно, като смъкна останалите ще пусна снимчици  Wink  само Йоан да не ми е нападнал компа, че е ужасноооо  Crossing Arms

# 156
*Elina*,благодаря,че описа раждането на Теодора!  Heart Eyes Hug
Още веднъж да ти е жива и здрава!   bouquet

Viki_76,ще видим,какво ще стане с ресурсния....
За мен по-добре нещо,отколкото нищо.
А за ученето...нямам представа,на какво се научава в градината (освен на глупостите,че езика може да бъде отрязан с ножица,а устата залепена с лепенка и т.п..)...Все ми се струва,ако има един човек в градината ще е ангажиран само с Алекс,поне за 1 час,поне 2 пъти седмично,ще има някаква полза.  newsm78
   Иначе вкъщи той получава доста уроци.

Ноеми,  hahaha Joy Никого не си оставила тъжен тази сутрин.  Laughing

Цветка,какво си направила с косицата си,ако си направила де?
  Нали се чудеше за някаква промяна съвсем скоро?  Simple Smile

# 157
  • София; Дружбето
Боядисах я в странен цвят, който не харесах. Ще я тунинговам пак след месец, да почине малко Mr. Green До фризьора още се глася да ходя, като реша какво искам Crazy

# 158
Ноемииии Joy Joy Joy
Цвети,и ако знаеш какво търсене е на учители по информатика!
Елина,след разказа ти за раждането ми стана едно такова........хубаво.Дори и малко носталгично,като зная,че повече при мен няма да се повтори Rolling Eyes

И не на последно място:ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМЕОН И СИМОНА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Честит имен ден на Симона и Симеон! Здрави и щастливи да са!
НОеми, и на мен много добре ми се отразява тая козметика.  Mr. Green
Ели, супер разказче. Хайде с нетърпение чакам снимки.
Селма, още ли говорят така в градините!  Tired
Ох, последен ден колоездене и после 2 дни почивка, а духа един вятър.  Crazy

# 160
  • София
Честито на именниците!  Hug Ами какво да се прави - ще трябва да пием по едно за тяхно здраве тази вечер...  Mr. Green (скъпите именници на скъпите ни хора са и наши скъпоценности!)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
Честито име на Симона и Симеон!
Живи и здрави!  Hug

Елина, браво на теб!  Grinning

Имам питане: искате ли колаж на 4 годишните януарчета? (  Mr. Green  Grinning )
Нека автора на темата да направи една анкетка.

# 162
  • София; Дружбето
Дубрутру. Искаме колаж, искаме колаж Grinning

Бате днес одъртява с още 1 година Whistling Да ми е жив и здрав и все така да слушка Mr. Green

# 163
  • София
Момичета, ние празнуваме Симеоновден на 1-ви септември, но важното е поводи да има и да сме здрави! Щом сте рекли, ще пия и днес, едвам ме навихте!  Laughing  Все пак честит празник на тези, които празнуват днес.

Цвета, да ти е жив и здрав мъжо, много да те слушка и да изкарва много пари!   bouquet

# 164
Честит имен ден на именниците днес! Бъдете здрави и много щастливи!

Цвета, честит ти рожденник!

Общи условия

Активация на акаунт