Отговори
# 210
  • София; Дружбето
Мопси Joy
Аз не разбрах що Клеми не пише тука, но се надявам да е временно явление Rolling Eyes

# 211
  • Русе
 За всички вас момичета Heart Eyes

Мопси  Joy

# 212
 Shocked Shocked Shocked Ейййй запролетихте се и вие  Laughing
Ние днес направихме една Витоша - разхождахме се по разните му маршрути, целихме се със снежни топки, правихме снежен човек, търсихме лисици и изобщо беше много весело и топличко  Heart Eyes

Мопс, напомни ми за една тема тук - мила мамо, поняога за мен си зло голямо  Mr. Green Grinning Grinning Grinning

# 213
  • София
Elina, честита ти дъщеричка. Да расте здрава, умна и красива. Разкошна е.

Боже, забравила съм колко мънички са бебетата.

# 214
Елина,много е сладка мъничката:* И Йоан колко гордо позира с нея:*Да са ти живи и здрави и двамата!  bouquet

# 215
  • София; Дружбето
ДУбрутру. Днес ще   е пролетно приятно и чак ми се появи настроение Grinning
Елина, как приема баткото бебата

# 216
Аз още си чакам настроението Simple Smile

Мацки, хайде още няколко от вас да сложат линк към албумчето за колажа в подписите си, че аз  няма да съм особено активна. И, Елина, сложи го и на първа страница Simple Smile

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 217
  • София
Прелестна Мимоза,

# 218
Мимоза, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, щастлива, все така усмихната!

Елина, бебка е страшно сладка. Пу пу. И наистина изглежда като фъстъче до батко си.

tsveta, и при нас днес е като ранна пролет и ми се иска една дълга разходка....пък аз съм на работа

# 219
Честит рожден ден  Мимоза!!!!

Дара тази сутрин падна от леглото на главата си и сега ще полежим ден-два в неврохирургията...  #Cussing out  вече е по-добре, но сутринта беше бледа и повръщаше...

# 220
  • София
Мимоза, честит рожден ден! Желая ти от сърце здраве, щастие, любов. Нека хората около теб те карат да се чувстваш толкова прекрасно, колкото и изглеждаш!  bouquet

# 221
  • София
Светле,  Shocked  Дано всичко се размине само с уплахата! Правят ли й нещо на Дара или само ви наблюдават?

# 222
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Мимоза Hug Много здраве и щастие

Светле, по-добре под наблюдение, че да ти е спокойно на главата после. Сътресение ли има?

# 223
Да, сътресение, ама леко...  Направиха и едно вливане и сега е бомба... Иска да ходи в мола отсреща...

# 224
  Честит рожден ден на Мимоза!Много хубави моменти ти пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet

Сетакап,  ooooh! Какво и вляха на Дара?

Общи условия

Активация на акаунт