Отговори
# 360
  • Willebroek, Belgium
Здравейте мацки  Hug
Аз пак се запилях  Laughing Бийте ме ако искате. Няма да се съпротивлявам  Joy Joy
Нямах много време да влизам по форуми  Tired Занимавам се тука с документи, институции и тн. Трудно било да си шеф и да работиш с хора  ooooh!

Новото при нас е , че ще си имаме бъдещо октомврийче  Party Grinning Heart Eyes
На 14 февруари направих тест и е положителен. Последваха още 3 и няма грешка  Mr. Green
Другият четвъртък съм на преглед за потвърждаване на бременноста. Стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig

# 361
  • София
dobito, ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност ти желая. Страхотен подарък за Св. Валентин  Grinning

Нищо друго ли й няма освен Т?

Зачервено гърло, хрема, малко кашлица, а от тази нощ и повръщане. Сега изглежда добре, но яде само солети и пие чай.

Селма,  ти ли беше писала преди, че Алекс не приема никакви лекарства?

# 362
  • София; Дружбето
Честито, Добито. Лека бременност ти желая и всичко да мине бързо и лесно Hug

Лила, да се оправя бързо Мая, че този грип е отвратителен Tired

# 363
  • София
Добито, честито!  bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

Лила, дано днес Мая е по-добре и да се оправи бързо! Praynig

# 364
  Добито!Страхотна новина!!!
  Да ти е лека бременността и щастливо раждането!  Hug Heart Eyes

Лила,да.Алекс оказва голяма съпротива,когато трябва да приема лекарства.И в повечето случаи не ги приема....
  Този път с триста зора,обаче, няколко пъти му набутахме Панадол .
  И ....едни хомеопатични хапчета Инфлуцид. Гризкаше ги,като бонбонки (не че познава вкуса на последните  Twisted Evil ).
   Явно вашият грип е същия.....Дано мине по-бързо!  Praynig Hug

# 365
  • София, Лагера
Добито, честито!!!!!!  newsm44 Желая ти прекрасна бременност, леко раждане и прекрасна чаровна везничка!!!

Селма, не унивай, може би наистина да е от Сатурновата дупка. Rolling Eyes Hug

Лила, да оздравявате бързо!  Heart Eyes

При нас Крас се гътна преди 2 дни, ама сме го изолирали в другата стая и засега сме се опазили  Wink

# 366
Доби, страхотна новина! Лека и приятна бременност!

Лила, дано вече ви разминава!

# 367
Добито, честито!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая!!!   bouquet
Лила, дано се оправя бързо малката!  Hug
Аз онзи ден вечерта се тръшнах - буквално, с адски болки в гърлото и Т. Направих ударно Ангин Хил - хомеопатично и Парацетамол, вит.Ц и чай, в резултат на което вчера бях ок вече. Не знам какво лепнах, ама беше ужасно ...

Да си похваля голямото момче - госпожата в градината му е дала главната роля в пиеската за 8 март. Знаел си всички думички, сега само трябва да стегна камерата и да осигуря присъствие, защото смятахме да сме във Варна малко. То естествено лесно няма ...
Дани е заспал в 10 и още спи - непробудно ... Де така и през нощта да е...

# 368
  • Willebroek, Belgium
Благодаря ви много момичета  Hug Трогнахте ме   bouquet
Днес питах Емито какво бебенце иска да си имаме Wink Отговори ми , че иска момченце  Party Grinning
Може да ме нахокате, но имам проблем с цигарите  Tired Все още не е почнало да ми се гади от тях и се притеснявам дали ще успея да ги откажа толкова лесно както при Емито  Sad

# 369
  Добито!  Почвам те! Mr. Green  newsm29 smile3527
  Точно сега е моментът да спреш цигарите!!!От сега до 12 г.с. се формират всичките основни органи на детето.Точно този период е най-рисковия!
  Да те понаплаша ли малко по-яко,а?Или сама ще влезеш в Гуугъл,например?

С най-добри чувства и намерения,Доб!  Hug  Peace
  Ти си господарят на ситуацията.  Peace

# 370
  • София
Добито  Hug прекрасна новина, лека бременност ти пожелавам.
И да спираш цигарите веднага Naughty
В момента чета една книга, в която има описан случай на майка, която е приемала наркотици по време на бременност  Tired,хич не е за разказване, но се надявам да намериш начин и воля да ги откажеш пустите му цигари Peace

# 371
  • София; Дружбето
Подкрепям Селма и барби. Направи всичко възможно да ги спреш, ако трябва вземи електронна цигара като за начало. От опит знам, че ако не стане от веднъж, няма да стане Hug
Мойто е разходено и криво. Слагам го да спи. Миша пък само се тършкоти и не слуша и вечерите са ми драматични. А и Вики като няма комп съвсем се вмирисва положението Joy Дано е период и при нас и да отминава и да се маха вече пък Crossing Arms
Кога ще правим на Габи прощъпулник Mr. Green

# 372
  • Варна
Добито, страхотна новина! Честито и от мен!

# 373
  • Русе
Доби - честито   bouquet Страхотна новина  Peace А за цигарите, спри ги докато е рано още  Wink

Лила и Йоан отказва приема на лекарства - най-вече на сиропи, когато му ги бутна в устата прави всичко възможно веднага да повърне  ooooh! На хапчета приема Прополки, вит.С, Инфлуцид и Марсианци.

# 374
  • Willebroek, Belgium
Засрамихте ме  Embarassed Embarassed Embarassed
Ще се опитам да направя всичко възможно за да ги спра  Praynig
Благодаря ви отново за поздравите  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт