Отговори
# 525
# 526
  • София; Дружбето
   Да попитам за всеки случай....към колко часа в понеделник ще се събирате? Rolling Eyes
Точно и аз това щях да питам. И Ивата да ми прати адреса си, че предния път нали ме доставиха, та не го помня Blush

# 527
  • София
Мацки, идвайте който-когато, аз ще съм тук!  Wink

Цветке, кат' ти дам адреса, да не мислиш, че ще го намериш в Мап-са?!  Naughty Кликни, ще обяснявам.  Wink

# 528
  • София
Личният ми шофьор, придружител и споменопазител е под въпрос, може ли ако има и други заблудени души от западните райони да свиркат за организация на извозването?
Благодаря! Mr. Green

# 529
    По  темата "плетки".  Wink

Мъж и жена имали щастлив брачен живот повече от 60 години. Те споделяли всичко. Те разговаряли за всичко. Нямали никакви тайни помежду си, с изключение на една стара кутия за обувки, за която жената била предупредила съпруга си никога да не отваря или да разпитва за нея.
    Той изпълнил условието, но един ден, когато старицата легнала на смъртния си одър, попитал дали иска да и донесе кутията. Тя се съгласила, че вече е време да разбере какво има в нея.           
    Мъжът я отворил и намерил вътре две салфетки, плетени на една кука и $25000. Погледнал озадачено жена си и тя обяснила: "Когато щяхме да се женим, моята баба ми каза, че тайната на щастливия брак е в това, никога да не спорим. Каза ми също, ако някога ти се ядосам, да не се карам с теб, а да изплета една салфетка."
   Старецът се разплакал от умиление - две салфетки, само две салфетки! За всичките тези години тя му се била ядосала само два пъти!
-Скъпа, за салфетките разбрах, но откъде са парите тогава? - попитал той.
-О, - казала тя - това са парите от продадените салфетки.

# 530
  • София
Kлемиии  Hug къде се изгуби така безследно?
Селма  Hug готино..
Цвета аз може пак да те доставя Mr. Green, но ще кажа със сигурност в понеделник, иска ми се да съм без кола,  ще видим как ще се организирам.

# 531
  • София
E, на някои от вас плетките са им забранени по закон...  Mr. Green

Но съжалявам, че на Ним преждата е взела да прави възлИ....  Tired Ма, Нимско, то е така, баба - ти си млада, но вече се досещаш, че колкото и да е качествена една прежда, след по-дълга употреба започва да дава ядове!  Mr. Green Joy За това не бива да гледаме на плетенето задълбочено и трябва да сме готови без съжаление да започнем друг шал... по-цветен и по-весел.  bowuu Все пак, всяко хоби е за удоволствие!  Laughing Търпението пазим за задълженията.  Wink

# 532
  • София; Дружбето
Аз ше стигна до Иватса, само да не ме блъсне трамвая, връщането ми е по-трудната опция Mr. Green Кво да нося освен вино, някоя странна салата или сладки да купя, м?

# 533
  • София
Аз ше стигна до Иватса, само да не ме блъсне трамвая, връщането ми е по-трудната опция Mr. Green Кво да нося освен вино, някоя странна салата или сладки да купя, м?

Солено, бе!  Naughty Аз тая торта нЕма да я пазя за вечността!  Crossing Arms

# 534
  • София
E, на някои от вас плетките са им забранени по закон...  Mr. Green

Но съжалявам, че на Ним преждата е взела да прави възлИ....  Tired Ма, Нимско, то е така, баба - ти си млада, но вече се досещаш, че колкото и да е качествена една прежда, след по-дълга употреба започва да дава ядове!  Mr. Green Joy За това не бива да гледаме на плетенето задълбочено и трябва да сме готови без съжаление да започнем друг шал... по-цветен и по-весел.  bowuu Все пак, всяко хоби е за удоволствие!  Laughing Търпението пазим за задълженията.  Wink

Така е, така е, съгласявам се напълно. Hug Simple Smile Особено в частта за хобитата и задълженията! А и този шал е вече демоде, ама не ми е много на сърце, пък и светът е пълен с прежда. В момента си почивам (всъщност лъжа - почти живея в офиса, но се надявам до месец да започне нов човек и да ме отмени малко) и после ще си потърся някоя по-лека кройка за лятото... Whistling

bouquet Simple Smile Hug

# 535
Бе викам да не си губим лятото в плетене на шалове, а да взимаме назеам от приятелки и познати  Mr. Green Хем ние с нови шалчета, хем шалчетата на нови вратлета...за малко само  Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 536
  • София; Дружбето
Аз пък искам съвсем без шал за малко  Mr. Green писнА ми. Нит ми се плете, ни ми се бродира

# 537
  • София
Барби,  Hug !
Хайде бе, люлински пияндета ( и други, хрисими домакини)!  Crossing Arms Лил, Хриси? Ще ме карате да 'одъ и да се връщам до Ивата пеша или да си намирам превоз на автостоп.  Mr. Green И ще взема да науча някоя нова плетка по пътя. Пък ми се струва, че Ивата ме е проклела да не ми се получават плетките с друга кука, освен законната.  newsm78

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 11:58 от Klemy

# 538
  • София
Бе викам да не си губим лятото в плетене на шалове, а да взимаме назеам от приятелки и познати  Mr. Green Хем ние с нови шалчета, хем шалчетата на нови вратлета...за малко само  Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Popcorn

# 539
  • София, Лагера
...Пък ми се струва, че Ивата ме е проклела да не ми се получават плетките с друга кука, освен законната.  newsm78
Мммм, май си пробвала, че да знаеш  Whistling
Ай добре завърнала се в родния форум!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт