Малки ЮНСКИ слънчица ще празнуват празника на любовта ! - №14

• 27 709
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
И ние извадихме батериите от дистанционното и ефекта е супер, малкия веднага забеляза звездното небе  Two Hearts, аз си мислех, че всяко копче е различен цвят, но не било така. Абе супер си е баба костенурка  Crazy

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 19:14 от ANDJELINA

# 541
Здравейте и от нас. Да ви се оплача и с нашето захранване нещата вървят зле. Веската изяжда най-много 5-6-лъжички ш се отказва.Почва едно канене...Резуртата е 200гр. е отслабнал. Confused

# 542
Здравейте и от нас. Да ви се оплача и с нашето захранване нещата вървят зле. Веската изяжда най-много 5-6-лъжички ш се отказва.Почва едно канене...Резуртата е 200гр. е отслабнал. Confused
Миме, да не би кантара да си прави шеги и с вас. При нас така предния месец даде 150 гр надолу, а след това 800 нагоре. Не се шашкай, нали не е гладно детето, ако не яде пюрета мляко предполагам даваш?
Цитат на: mayayo в Ср., 09 Февр. 2011, 13:41
Момичета, за нетърпеливите - влезте в банята и ще видите как свети /костенурката/ 

хихихи, а който си няма такива батерии какво да прави.
А бях навън и забравих, сега дебна мъж ми , на него да поръчам и да я пробваме докато каката е на купон.
Иначе за дефектите, още преди това писах , че и по форумите пишат, че тези дават много дефекти, но за тези пари не искайте много. То си личи, че са направени за ден - два.То и скъпото понякога работи малко, още повече ако детето реши да я хвърли един път...
Оленце, целувки и благодаря за пратката!!!

# 543
  • Пловдив
Оленце   големи благодарности и от мен  Hug Hug
Алексова и аз забравих за батерийки  ooooh! Голяма съм шматка Grinning
За захранването аз имам напредък с пюретата-вече яде по 130-140-150 гр.За сметка на това каши изобщо не иска.И аз пробвах всякакви в различни комбинации.Другата седмица ще започна и попара,ама и на нея не залагам големи успехи  newsm78 Ще я редувам с пълнозърнеста каша и кус кус.

# 544
Eлиза и тук ти благодаря.
Аз веднага извадих батерийте от дистанционното и я изпробвах, страхотна е!
Решила съм довечера когато легнат децата да им я пусна и да ги изненадам. Малкото надали ще разбере, но каката ще е много щастлива.
Срещата вчера беше страхотна и разтоварваща.
Днес обаче много духа и излезнахме само да вземем каката от училище.

Бях писала, че си напипах бучка в гърдата, еее оказа се кистичка която с игла може да се махне. Засега ще я оставя да до 3-я си цикъл и ако не изчезне ще я махам.
Засега това от нас.

# 545
Благодаря на момичетата, които споделиха за жълтеницата   Hug

Моят син от известно време насам като спре количката и почва да се сърди - мрънка, вика, сърди се, голям ужас. Нито в магазин мога да вляза, нито нищо  ooooh!  Някое друго дете така да прави? Какво да предприема? Обяснявам му - не изглежда да ме  разбира  Laughing  Ето, сега пак реве  Tired (тъкмо пристигнахме от разходка при баща му)

krems82, каква марка е пълнозърнестата каша, която хапвате?

# 546
Опа Simple Smile
Тони, приеми съболезнованията ми  Hug
ЛоркаHug
Очакваме утре отзиви как са приели децата светещите костенурки Simple Smile

# 547
дион, с билурубин 251 ни вкараха веднага в Интензивното. Сега немога да ти кажа точни резултати от АСАТ и АЛАТ, но те задължително също са извън норма. На Рая влязоха в норма едва 1-2 месеца след като се нормализираха нещата.
Високите стойности на билирубина могат да са вследствие на много неща - от несъвместимост на кръвните групи на родителите до уроинфекция (както беше при нас). В болницата ни правиха всички изследвания докато установят причината.
При нас жълтеницата мина доста трудно. Въпреки 24-часовото вливане на глюкоза и 3 дни печене на лампа нещата не се подобряваха. Последва 3 дни прием на Фенобарбитал и месец прахчета Урсофалк (приготвят ги в аптеката).

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 19:50 от MaYa_

# 548
Тони, приеми и моите съболезнования. Cry

dion, спокойно мила, моята хубосница е същата. Тя мрънка дори когато е в движение, а навън все иска да я държа. Каката ми беше същата. Още малко остана, след някои месец ще тичаме и ще ги гоним по площадките.

# 549
Оля и от нас едно голямо благодаря!Лампата е супер мн и хареса,а  на мен още повече! Hug Peace

# 550
Сладурки Crazy ,дано и децата се кефят на лампите колкото вас

# 551
Dion и моят бебок беше с продължителна жълтеница - също отшумя около втория месец. Първата измерена стойност и то доста време след като забелязахме жълтеницата беше 194, после 154, накрая стигна до 20. Възможно е пиковата стойност да е била по-голяма но да не сме я засекли понеже не направихме веднага изследване. В Пловдив ми казаха, че лампи за облъчване има само в родилното, а там нямало как да ни приемат; в детското отделение му прегледаха рефлексите и като цяло състоянието и казаха, че всичко е наред, най-вероятно било от кърмата, понеже ако била несъвместимост на кръвните групи щяло да има веднага след раждането много високи стойности на билирубина, а той беше посочен в епикризата при изписването ни, мисля около 40 (иначе ние сме с различни резус фактори). Когато засякохме високата стойност отидохме в спешното на детското отделение по препоръка на педиатърката, която беше в отпуск -не ни приеха в болницата, казаха да давам подсладена вода и да загрявам на водна баня кърмата до 70 градуса няколко дни и мисля че точно това имаше ефект при нас. При някои майки в кърмата има съставка която пречи на изхвърлянето на билирубина с изпражненията и той се връща обратно в кръвта. За фенобарбитал педиатърката каза че не се намира,  а и не препоръчва, макар че съм чувала че точно така се процедира при много високи стойности за да се избегне действието на билирубина върху нервната система. В спешното ни обясниха че нашата стойност въобще не е висока за техните критерии.

# 552
Да питам сега за банята - ние все още продължаваме да я къпем всяка вечер, само главата я мия през ден-два. Има ли други като нас? Вече ми се искаше да разредим, но тя не запива без баня Sad
Толкова от мен засега.
Emi_ka,,преди баткото ми беше така,нищо не ядеше,и попитах тогава лекарката и тя ми каза-Еми твоя син направо ще яде кебапчета.Така че,ти си давай по малко и все ще прояде детето.
А за къпането,аз отдавна не къпя всяка вечер,защото у нас е доста студено,а и аз си я къпя самичка и ми е много трудно-НО всяка сутрин и всяка вечер и мия дупето в едно легенче,събличам я само по боди,и я слагам да седне вътре,плацика се малко и е готова.

# 553
Ние все още къпем всяка вечер. Малкият е толкова щастлив по време на банята си, че не ми се иска да го лишавам от това му удоволствие.

MaYa, Cecile, благодаря, че споделихте. Предадох на момичето, очаквам да ми пише и тя скоро как е минал прегледа при тях, дано всичко да е наред.

# 554
Тази вечер половината от темата ще спят на звездно небе май Joy

Общи условия

Активация на акаунт