Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожденик Дани .Много да те радва порасналото ти момче.  bouquet
Бубе много е сладичък малкия Юли . Heart Eyes
Аз също давах на Пешо доста време кърма сутрин ,но я пиеше като слагах вътре како инъче не я искаше.
Тези дни ми много тежко и съм изнервена .Сашо още е със сополи ,Тошо прови някъкви кризи и немога да разбера дали са от кръвното или от дробовете защото са задушава ,а кръвното му е високо .Мария направи бъбречна криза и онази вечер да 2 през ноща бях ме в барза помощ.
постояно слушам че безработицата ще се увеличава и направо ще изпуша вече.

# 151
  • USA
Янче, майка ти е голямо мрънкало. След като и децата са я усетили негативно, значи не е проблемът в теб. Как се чувстваш ти?

Искре, имаш един страхотен сладкиш. Само за мачкане е Диди. Чудна бебка.  Heart Eyes Аз съм голям фен и на баткото Simple Smile.

Дани, честит рожденик! Много да ви е здрав и само хубави емоции да ви носи.   bouquet

За грипната ваксина, аз си правя редовно. Една година пропуснах и такъв як грип ме тресна, един месец се влачих. От тогава, не пропускам Simple Smile. Затова гледам и Кристиан да е ваксиниран - една болест да му спести, пак ще си заслужава. Ние нямаме възможност да си седим вкъщи и да се гледаме продължително време.

Мъжът ми си счупи ръката и сега ми се удвоиха задачите вкъщи. Хем ме е яд, хем се радвам, че леко се е разминал и не си е счупил нещо друго. Сега Криси става рано-рано за градина да ходим заедно.
Той напоследък е станал голям отворко. Много отговаря, прави физиономии, дори ми се оплакваха учителките. Сега се опитваме да говорим и да оправим положението. Кажете ако имате подобен опит.

# 152
  • На края на вселената!
ЧРД на Ицко! Да расте разумен и ученолюбив!

ЧРД на Лекси! Да е здрава, обичана и с много късмет!

Иве, не съм сигурна за ехинацеята. Нещо ми се мъдри, че не се връзва с Х, но не знам защо. Но бих давала евентуално, ако са здрави, минало е достатъчно дълго време от последното хомеопатично и целя само опазване от вируси. Моите с техните уши все биват лекувани с Х, не виждам кога да го давам.

Кирова, много ви се е насъбрало  Hug Само не забравяй, че след всяка зима идва пролет и лято.

# 153
  • sf
Как ще процедирате при преброяването на населението?
Аз мисля да се възползвам от интернет-страницата.

# 154
интернет Peace сега гледах един репортаж за въпросите. Не били задължителни тези за етноса, пък трябва да си опишеш имуществото - пералня, миялна и т.н, това било задължително...Десо днес чете някъде, че тази година на 48 процента от първолаците българският не им е матерен...

Уинксче, мерси, че сподели за ваксината Hug Бързо да се възстановява мъжът ти, на ски ли се случи?

Кирова  Hug

Нали нищо имуностимулиращо не се връзва с Х?

# 155
  • USA
Марти, да на ски. Нощно каране  Crazy Някакво дете го е блъснало и той доста лошо е паднал, после беше карал 2 часа със счупената ръка да се прибере. Аз научих като си пристигна. Добре, че не е било по-сериозно.

Хриси, не се шашкай. Непрекъснато се говори за безработицата, но това не значи, че ТИ няма да си намериш работа. Аз моите най-хубави работи съм си ги намирала точно при голяма безработица. Недей да си потъпкваш духа като слушаш новините.  Hug

# 156
Цитат
Той напоследък е станал голям отворко. Много отговаря, прави физиономии, дори ми се оплакваха учителките. Сега се опитваме да говорим и да оправим положението. Кажете ако имате подобен опит.
много познато. Дори с непознати се държи нахално, хвърлям много усилия да го възпитавам в тази насока. Имаше един момент, в който ако някой непознат го погледне (най-често, защото му се радват) му казва с най-гаменски тон "какво му гледаш?" Слава Богу разбра, че не може така. Аз в борбата си с това му държане използвам думата "възпитано", поведението, което ме дразни, казвам, че не е възпитано, вече е достатъчно голям, би трябвало да разбира, така си мисля. До един момент забранено беше поведението, с което руши и застрашава нечие здраве...сега и невъзпитаното е забранено

# 157
  • София
Честит Рожден Ден на Ицко! Дани, да ви е здрав и щастлив!  bouquet

Hug, за всички нуждаещи се. Hug

# 158
Днес черпя,щерка ми става на цели 6 години!Кога мина това време?!Чувствам се благословена че имам дъщеря,за миговете на радост които ми донесе и носи!Желая й много приятели да има винаги около себе си,както и много нови приключения!

Снощи едва е заспала от вълнение,много си обича рождения ден Надина!Ама Никола с крокодилски сълзи тръгна за градината.
Велинче,надявам се че не я е счупил зле ръката,дано бързо се възтанови и леко минаване на този период за вас!
Кирова кураж!

# 159
  • sf
Яна, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, да те радва дълги години и да ти бъде опора!     bouquet Hug  bouquet
Вико замина без проблем на градина, когато не тръгва с баба си е малка драма  Rolling Eyes
И той се държи лошо с познати,непознати. Реши ли,че не харесва някойя, няма спирка, ръмжи му, пл\е, кошмар  Shocked говоря,говоря, но ефект почти няма. напоследък в градината имат уроци за възпитание и се надявам,че там ще приеме нещо в тая куха глава  Joy

ще ходя малко на работа, имам си количка с колелца  Mr. Green предтсвям си каква ще съм гледка  hahaha

# 160
Яна да ти е жива и здрава щерката и да продължава да ти носи радост и щастие.  bouquet
Велинче бързо да се оправя мъжът ти. Hug

# 161
  • София
Яна да е жива и здрава НАДИНА  bouquet Heart Eyes
Велина бързо да му минава ръката.
Снощи док преслуша мъжете чисти гърди.
Мими в х има лекарство ехинацея може би за това не се връзва.

# 162
  • Асеновград
Честит рожден ден на Надина   bouquet!Да е много щастлива и все така чаровна , малка магьосница е тя  Heart Eyes!
Winx , бързо възстановяване на мъжа ти  Hug.
h.kirova Hug , не се сдухвай , още малко и ще просветне.
Тедо също се репчи напоследък , пред непознати не , защото е срамежлив , но вкъщи и на бабите и дядовците много отговаря.Всеки опит да му се скараш прераства в словесен двубой , отговаря с "ти си грозен" , "това е много грозно" , "казах ли ти , че ти си виновен" , изобщо не слуша безропотно конското , което се опитваме да му спретнем.Мисля , че при него е период , общо взето използва точно фрази , които аз използвам като му се карам , та с моите камъни по моята глава  Mr. Green.Спорим един вид , като се успокои успява да чуе каквото имам да кажа , разбира се , какво от това му остава в главата е друг въпрос  Mr. Green.

# 163
  • На края на вселената!
ЧРД на Надина! Да е здрава и винаги така усмихната и очарователна!

Велина, дано бързо да зараства ръката му, на теб повече сили!  Hug

# 164
  • Sofia
ЧРД на Надина! Да е все такава чаровница!   bouquet
Велина, да се възстановява бързо мъжа ти  Hug
Ще пиша по-късно повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт