Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 321
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Да с ехинаця и прополис е
самия сироп е много сладък и аз го разреждах с малко вода
Ина много го харесва 
всъщност направихме един курс от 20 дни през октомври и сега започвам с втория / по препоръка на педиатърката, то и тя ми каза за сиропа /  Peace
Днес съм сама в офиса и  ми личи  Mr. Green

# 136
От два месеца съм купила някакъв сироп витаминен АПРОВИТ + ,още не съм дала ни веднъж щото неискат и в сока вече нестава да ги лъжа.Отказвам се да купувам вече и ей така да стоят.
Майка ми каза,че била слугиня и съм я използвала,аз й обяснявам че тя ми помага а не ми слугува и да спре да чисти като и е толкова тежко.Аз съм била оставяла нещата където ми падне,аз с проходката пренасям и оправям коло мога и готвя и боклук пренасям,но и в крайна сметка повече от това не мога в тва положение,ако можех нямаше да търся помощ.Сега не говори на децата,сърдита им е а те й казаха че е гадна и няма да я пускат вече,абе гадост пълна.
Бубе и аз мисля,че с времето ще се стиковат нещата при Дели.При някой става по-лесно при други по-трудно.Сега е в такава възраст нито голям нито вече малък.Като се видим живот и здраве ще ти каза за мойте наблюдения.Ако се притесняваш може да си помогнеш с психолог или хомеопатия.Ти  не се чувствай виновна и подтисната само,с време и добро,правилно отношение всичко се постига.Поне аз се надявам и мисля така,но в живота всичко има.

# 137
  • sf
Яна  Hug
аз в такива ситуации предпочиатм да се наеме жена за помощ с децата и къщата, отколкото после да си длъжен на някой. Баща ми едно време все ми повтаряше колко съм разпиляна, как ще живея в кочина  Joy сега като идва на гости, нищо не казва, познавам по погледа,че го дразни нещо,но не си позволява да коментира. Държи се като гост.

# 138
я кажи, Янче за твоите наблюдения, че ми е интересно и на мен Hug на майка ти не й обръщай внимание. И аз бях в положение, в което лежах, не мърдах, съответно не можех да се грижа за къщата и Никола. Евала им правя на баба ми и на Десо тогава, само слушаха какво им казвам и изпълняваха. Десо хич не е по домакинската работа, но тогава и чинии миеше, и чистеше...Какво си виновна ти, че не можеш да ходиш, хайде да се стегнат малко около тебе, амаха

# 139
  • София,
Честит син на Мими, само това успях да видя от един поглед, ще се опитам да изчета тези дни какви сте ги свършили.
Минавам само да почерпя, днес е един много щастлив ден Ицко става на десет, леле кога мина това време,  Blush ето почерпка!  Hug

# 140
Диди е мн. сладичка Heart Eyes
Янче Hug
Сега цедя да оставя довечера мляко, ще отделя и на Дели.
Мариса, ти май даваше на Никола, нали?
Ками, ти даваш ли на Евичка?
Днес реших да не го извеждам, че нещо ме е страх- -3 градуса е. Сега се чудя дали да не го изведа на терасата за мъничко, какво ще кажете?
Ехе, Дани честито! Да ви е жив и здрав  bouquet

# 141
  • sf
Дани, честито на баткото- да е жив и здрав!

Бубе, направо ти се чудя - мен ме е шубе такова мъниче в тоя студ навън.  Crazy

# 142
Вики, щом теб те е страх ще се въздържа Peace Все пак си от смелите  Mr. Green
Педиатърката така ми каза, да го извеждам, но аз засега доста му треперя.

# 143
Цитат
Мариса, ти май даваше на Никола, нали?
да сутрин му правя овесените ядки с кърма, защото иначе не иска да пие, било гадно  Laughing (това ми го каза 6 месеца след отбиването при положение, че поне три от тези месеци говореше, че като се роди бебето пак ще има мляко)

Дани, жив и здрав да ти е рожденника!  bouquet

# 144
Честито ти пораснало момче,Дани!Много здраве,успехи в училище и приятели!   bouquet
Мойте вчера излизаха и веднага им се разтекоха носовете,явно наистина е студ но и те се изнежиха от стоенето в къщи.
Мариска нищо определно,просто различни семейства и мои наблюдения.

# 145
  • София
Мими какво мислиш за това което е пуснала Там-Там,дали ще е в разрез с Х,за нашата док ще е че съм питала,ама ми писна от зелен.Е
Дани да сте живи и здрави  bouquet  bouquet
Яна по боли от близък,баща и няколко пъти се опитва да ми прави забележка за чинии аз го режа и го карам да ги слага в миялната.Като станат на една опр.възраст и са били без деца около себе си 2-3 години и се превръщат в егоисти,това го наблюдавам и по свеки и по татко Twisted Evil

# 146
  • София
Семирамида, да ви е жив и здрав рожденикът!!!

# 147
  • Асеновград
Честит рожден ден на Ицко   :bouquet!Времето лети , нали ?

# 148
Дани честит ви рожденик  bouquetДа е много здрав , щастлив и с късмет Hug
Аз днес все пак ходих до Вита, защото сутринта малкият се сърдеше и плачеше докато ядеше от едната страна и се притесних да не би да го боли ухото PraynigМасларски каза че е тип топ Grinning.Но ми препоръча да го заведа не детски очен защото формата на очите му била изпъкнала Thinking
Бубе давам на Ева, напоследък не съм защото нямам, малкият изпива всичко Heart Eyes

# 149
Миммииии Hug

ето малко снимки от третия рожден ден, ако ви се гледа, досега не бях качвала никъде - цък

Общи условия

Активация на акаунт