Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • На края на вселената!
Юли е страхотен, мил и толкова мъничък  Hug
А Диди не я видях, може ли линк  Praynig

# 121
  • Sofia
Кажете ми нещо за мазане на много суха кожа на лице на Сашо .... Просто за 1 ден адски изсъхна ... На д-р Тайс кое ставаше?

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 11:36 от arksi_

# 122
  • На края на вселената!
Благодаря, Искра, не ходя обаче у ФБ.
Виж това Нахткерцен (Nachtkerzen) балсам

# 123
  • Sofia
Отивам да купя това кремче - мерси Мими!

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 22:21 от arksi_

# 124
  • На края на вселената!
Мерсииииииииииииии Heart Eyes  Да й изям бузите сладки  Heart Eyes Много е красива с тези очи, но ми я дай само за няколко часа да я нащипя (така и не се накефих на пухкави бебета). А какъв дребос беше като я видях на живо

# 125
  • София
Искре, подкрепям, много бързо оправям сухи бузи при Кая с Нахткерцен балсам.

Иве,  Hug, дано се справиш бързо с болестта!

Марисса, как е днес при вас положението?

Яна?

Ние спахме много спокойно, този срязан лук е нещо вълшебно, благодаря, Ками  Hug

Елче, и аз мисля, че е по-добре да се спреш на нещо, различно от Чико. Иначе май е на много добра цена и някакъв модел Key навремето беше с добри резултати от краш тестове, но и аз съдя по количките им и хич не ми харесват.

# 126
Аз не смея да кажа нищо. Говоря с моята приятелка, която ни слуша и я питам кога ще се излекува (аз нали съм си по експресното лечение) и тя ми казва "е чакай малко де, с трахеобронхит, една седмица му трябва"  Shocked Аз я питам "нали беше до трахеята само стигнало", а тя ми се смее и ми казва да не задъълбавам в диагнози, важното е да се оправи...Иначе положението е следното - спа спокойно, два или три пъти се изкашля насън, не се  е будил за вода (което от една седмица не се е случвало). Кашля значително по-рядко, примерно последните два часа не съм го чула да кашля, а иначе тичаше и скачаше, което по принцип му провокира кашлицата. Кашлицата му е повече отхрачваща, но все още чат пат и сухо-дразнеща...та така

Искре, прекрасна е малката Hug

# 127
Диди е страхотна  Heart Eyes
Аз заради Натхерцена станах фен на Др. Тайс  Peace
На Ина столчето е на Чико - точно Кей 1 и мога само хубави думи да кажа за него

# 128
  • София
Искре това е крема,измий с вода преди да сложиш крема.
Диди има очите на брат си.Много е готина Heart Eyes
Утре бабата си отива,трябва да се вдигна задължително.Децата не я слушат то кой ли слушат.Затвориха я на балкона,пращат я да взима храна а те ми я носат от ози
Сега гледат за Випо,Айка вие също имахте коя част и от къде?
Там-там витамините обаче не струват на тайс,малко са вътре няма минерали и тн.

# 129
  • София
Иве, нямаме го, видях, че го продават в Метро. Иначе аз й го пускам от vbox.

# 130
  • София
Като хипнотизирани са от него,има няколко диска мисля да ги купя а и са образувателни Laughing
Да се оплача бабата каза в 13ч че не била спала цяла нощ и си легна най демонстративно,остави ме да ги храня и оправям,трудно ми е ставането иначе после влизам в час.Не я слушали и е възмутена ами как да я слушат като решава кръстословици и не им обръщавнимание Twisted EvilКогато мъжа ми е тук не се държи така а като го няма все едно се опитва да ми го върне

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 13:37 от Ива&СиЕ

# 131
За Випо хич не бях чувала  Embarassed
Иве,  аз витамини не искам - само козметика Wink
Ина за първа година и давам имуностимулант - този
Много  съм доволна - не е боледувала хич  Peace

# 132
  • sf
Ние ходихме до Джъмбо. КУпих само лепенки за Роки и пластелин за малкия  Mr. Green гордея се със себе си.
Сега мъж ми я заведе на ънки,че от утре пак на училище.

И аз искам като се разболеем , да пием едно хапече и след 2-3 часа вече да сме здрави  Rolling Eyes

Иве, и ти сега- болна с три деца,а  Twisted Evil

# 133
Ние имаме една книжка на Випо, но не ми харесва как е написана/преведена. Филмчетата съм ги мяркала по Сънчо

Веси, е такова нещо ми трябва и на мен  Peace Не можах да намеря какво съдържа обаче...аааа, видях  Peace аз купих ехиначи, не ги иска обаче

# 134
  • На края на вселената!
Ние имаме една книжка на Випо, но не ми харесва как е написана/преведена. Филмчетата съм ги мяркала по Сънчо

Веси, е такова нещо ми трябва и на мен  Peace Не можах да намеря какво съдържа обаче...
Имам една приятелка записала Випо сериите на Сънчо, трябва да я изкрънкам да ги качи.

Този имуностимулатор видях че има ехинацея и прополис.

Общи условия

Активация на акаунт