Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 313
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград
На мен пък Дели ми изглежда много нежен към Юли , въпреки , че не е усмихнат.Все си мисля за Герката , помните ли , тя казваше на Софи - "Цели три години съм обичала само теб , сега обичам и двете ви".Няма начин по-големите деца да не усетят разлика с появата на бебето , но вие не ги лишавате от нищо  Hug.
Яна  Hug , две жени в едно домакинство трудно могат да се разберат.Особено ако са майка и дъщеря и нямат задръжки в общуването си.Майка ми ако живееше с мен , всеки ден щеше да ми се кара , че не съм достатъчно изрядна , чиста и подредена.Обаче живота не е само миене на чинии и бърсане на прах.Ти си прекрасен човек и страхотна майка , не го забравяй.
Мисля утре да пускам Тедо на градина , а като ви чета ме е страх.

# 106
  • Sofia
Марти  Hug Не съм искала да те шашкам излишно. А при вас има едно голямо предимство - кърмиш!!!

Бубе, Дели милия още е ошашкан, но мисля съвсем скоро ще свикне с новия човек.

Иве - споко!

Ками, може ли да ми дадеш рецептата за чийзкейка?

Яна - аз пък си мисля, че си прекрасна майка! Не ги разбирам хората около теб ... (мойта майка понякога и тя е такава ....  Tired)

# 107
Искре- три пакетчета бисквити Роден край с масло, пасират се ( наронват ) слагат се в тавата .125гр масло се разтапя и се заливат натрошените бисквити ,обърква се докато стане като блат( твърд) ( ако маслото е малко може да сложиш още) .В купа се разбърква 1 филаделфия и една кофичка (400Гр) заквасена сметана на данон с една лъжичка захар- всичко това се разбърква с лъжица.Разстила се в/у бисквитите.Най отгоре бурканче сладко от каквото искаш  PeaceСлага се в хладилника, колкото повече дни минат без да сте го изяли толкова по вкусно става  Grinning

# 108
  • София
От това оформление на сайта за момент реших, че Искра си е сложила за аватар кренвиршите на Сачи, доста се учудих  Laughing

# 109
  • Sofia
Хахахаха - нали Simple Smile
Много ми е кофти с тези реклами - малко АНТИ ще стане. ..... Понякога по погрешка ги натискам ....

# 110
  • София
Мими какво да взема за гърло почва да ме боли сухо ми е и дразни и подкашлям?

# 111
Според Станислава "не може да няма ревност между децата". Аз също не си спомням да съм ревнувала от сестра ми, но пък си спомням много добре как дълги години ми ходеше по нервите, все ме караха да се грижа за нея, да я взимам със себе си, да отстъпвам дори "защото е по-малка". Тази разлика от 5 години се стопи доста по-късно и започнахме да се държим цивилизовано  Laughing Другото, което майка ми правеше и аз категорично отказвам да правя с Никола е да го карам да ми помага за Валери, това не е негова работа, и един памперс не ми е подал. Аз много добре си спомням, че приспиването на Симона беше моя грижа - майка ми ме беше научила да я галя по челцето и така да я приспивам. То може би затова и до ден днешен имам родителско отношение към нея, все я поучавам, все я критикувам Laughing

Иве, много прегръдки за Ники, сухата кашлица не винаги е проблем, дано всичко е наред. Ти питаш за Х нали? Не знам такова, но на мен прополките ми помагат много - взимам обикновените с витамин С, че са със захар, другите са с аспартам

# 112
  • София
Болна съм,изнамерих си лекарство на 10 мин след приема почнаха да ме болят мускулите цяла нощ  първо ме тресеше после се изпотих и сигурно Т имах ама сега не съм много зле,налучкала съм го,имам главоболие и кашлица/което ми е най гадна винаги че нали пуша/

# 113
  • sf
ДД
Иве  Hug какво пи? Сега ще пазиш ли диетата,докато си болна?
Айде бързо оздравяване на всички. Вико замина на градина, свито ми е, ама по принцип не ми идва да го пазяи затворя у нас. То ще си покаже. Кака му утре е на училище.

# 114
Добро утро!

Дръжте се - не се давайте на тия вируси! Вкъщи борбата със сополите продължава, ама ние не им се даваме.
Купих сребърна вода, ама някой може ли да ми разясни как се употребява за капане в носа? newsm78

За отношението с по-големите деца - при нас проблемът ескалира тия дни - нали ви разказвах, че Саня ми отнема доста от времето и ми виси все в ръцете, а Коцето търпеливо страда. Е, тези дни явно в градината са почнали да учат стихчета за празника на мама, защото в четвъртък ми се върна и ми издекламира едно много хубаво стихотворение на тази тема, много ме разчуства, ама явно и той се е разчуствал и все ми се навира да го галя, да го гушкам и определено му е неприятно, когато му се наложи да почака за нежност, защото на Саня й се сменя памперс, трябва да суче или мама я приспива  Confused Та същата нощ след четвъртък се буди сума ти пъти и все мен търсеше да съм го гушкала, искаше да спя при него (а той по принцип не търпи някой да спи с него), накрая решихме да го оставим вкъщи и добре се получи, че татко по една случайност си беше освободил следобеда, за да дойде да ме види, та го пооставих той повече да си играе със бебка, а пък аз да си играя с Коцето. В събота и неделя пак така гледах да прехвърля някой друг да си поиграе с нея, а пък аз да се занимавам с Коцето, определено беше по-щастливо детето. Хубавото е, че от цялата работа (и слава богу), не забелязвам отрицателно отношение към нея, продължава да й се радва и да я гушка (е малко мечешката го прави, че ми е тромавичък  Heart Eyes). Та съветът ми момичета, е - не се притеснявайте и не отказвайте малко помощ! Peace

Иве, Марти не получих отговор по въпросите ми за столчетата:
Иве, как се трансформира столчето на Конкорд в група 15-36?
Марти, какво против имаш столчето Нептун на Чико?

# 115
Елче, нищо против, просто не мога да се доверя на чико като стане въпрос за столчета и колички, малко съм предубедена, разбира се може да не съм права  Peace Ако говориш за конкорд тримах, маха му се гърба и става само на седалка. Това ако нямаш нищо против да возиш 4-годишно само със седалка, аз лично до последно ще ползвам столчета

Иве, ще падна с теб, как си се самолекуваш  Laughing

Елче, сребърната вода по една, две капки няколко пъти на ден, внимавай да не прекалиш, че изсушава, е не колкото коларгола де, но пак Peace

# 116
  • София
С рейки го усетих лекарството Марти.
Елче не ти разбрах въпроса,ама нали ти дадох линк какво предпочитам Hug
Вико ще се продължа диетата нямам повод да спирам,пих арсеникум

# 117
 Hug
Кати и аз се присъединявам към пожеланията за страхотната изненада   bouquet  bouquet
Яна за мен ти си прекрасен човек.  Hug Hug Hug
Дали си успяла или не - това си е лично твое виждане  Peace
Честно казано ми стана малко тъжно като четох за "големите" братчета и сестричета  Heart Eyes
Как им се преобръща живота с появата на бебето
С брат ми разликата ни е 6 години и на мен ми беше много приятно да се занимавам с него, когато беше бебе. В смисъл да помагам да го преповиват, хранят, къпят и т.н.  Peace
Изкарахме много хубав уикенд с Ина - по женски Simple Smile
Много положителни мисли за всички болнички  Hug  bouquet Hug

# 118
  • На края на вселената!
Здравейте!
Иве, радвам се, че си намерила лекарството си. Дано бързо да ти мине. Не забравяй, трябва си много вода , а храна нямаш такава нужда.

Ние си бяхме в къщи. пак ми прикипя заради мъжа ми. Кати е на градина. Лина утре е на училище. В сряда сме на преглед за УНГ на Лина, дано резултатите са по-добри от тези на Кати. На Лина пък й излезе нещо на устната. Изглежда като гнойна рана. Налагах с лайка и невен запарени билките в марля. Получи се и изглеждаше преминало за 3-4 часа, но като се нахрани пак същото. Пак налагам, минава малко и пак се възпалява.

За ревността при нас, има я в повече. Кати има моменти да твърди "това е моята майка" избутвайки сестра си от мен. Но от както Кати се роди винаги гледам да ги гушкам заедно. Преди докато кърмих Катерина, гушках и Лина. Докато приспивам Кати с кърмене, зад мен е Лина и я галя с едната ръка. Тоест може да се разкъсам на моменти, но ако иска да я гушна намирам как. Сега има и моменти когато се гушкат и галят двете, говорят си мило и си повтарят "обичам те".

Яна, аз бях така с майка ми когато помагаше у нас. Постоянно мърмореше - защо не си измила чините, защо не си почистила печката, виж колко е мръсна банята, все в тоя дух. Казах й, ако искаш да ми помогнеш с нещо, помогни, ако не да се маха и да ме оставя сама,  колкото и когато мога ще оправя. За мен има по-важни неща от това да измия чините на момента (щото те няма да избягат). Разбира се ще ги измия, но когато няма нещо по-важно от тях. Например не бих си жертвала съня, за да търкам и лъскам докато децата спят, а на другия ден да съм с главоболие и да съм неадекватна като ме питат нещо или се бият.

Кати, дано съдбата ви изненада.

# 119
Здравейте!
Дели тръгна добре на градина, съвсем малко помрънка. Там е влязъл със желание. Взехме и бонбони да почерпи за братчето.
На мен Дели за всичко ми помага за Юлиян. Дори досега го къпем само двамата, но наистина ми е помощ. Обаче той иска така. Памперсите се отказа да сменя, защото го е гнус Mr. Green
Цяла нощ не съм спала, защото Юли хъркаше и кашляше. Звънях на педиатърката. Според нея е от сухия въздух. Наистина и аз се събуждам с изсъхнала носоглътка. Днес ще вземем овлажнител. Ако не се оправи, утре ще го прегледа.
Днес сме на рожден ден на брат ми, но ще преценя дали ще ходя по- късно. Да видя как се чувства бебо.
Ще си взимам нов компютър, този сдаде багажа.
Иве, работиш над себе си. Трябва и аз да се заема.

Общи условия

Активация на акаунт