Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 309
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вие 3-прекарвате повече време заедно.И срещу трите ли вида грип има ваксина?

# 91
ами срещу няколко щама на база миналогодишните грипове. Те вярно, че мутират, ама не е задължително, примерно свинския си е същия. Мен грипът ме дразни по две причини:1. минава бавно 2. имам чувството, че не мога да контролирам развитието на болестта...и не е само чувство така си е...достатъчно време прекарваха с Никола - понеделник и вторник (денят преди и първия от разболяването), вчера и онзи ден по няколко часа.А явно е силнозаразно. ще ги следя сега да видя дали ще се разболеят

# 92
Сега се прибирам от разходката. За пръв откакто родих останах сама с Юлиян. Много ми е хубаво.
Мъжът ми ме обиди малко, като предпочете да отиде на Владая, а не да остане с нас. Но може би пък за Дели така е по- добре, да бъдат двамата.
Стана ми тъжно, когато Янчето пожела за Дели повече усмивки. За пореден път целна в десетката. Така е, по- малко ми се усмихва детето, а и аз не се държа както си мечтаех. На момента, когато съм груба съм сигурна, че постъпвам правилно и само след 10 мин. рева Sad
Иве, Дели на снимките е "гримиран"  Mr. Green

# 93
  • София
Надявам се да не се разболеят,но ако стане при всички положение картината няма и НЕ трябва да е същата заради ваксината.

# 94
И аз съм била при тази възрастната във Вита. Тогава останах с добри впечатления.
Янче, сигурна съм, че знаеш що за човек си и колко успяла майка си Hug

# 95
Яна Hug
Бубе напълно разбирам как се чувстваш HugАз съм строга (може би вкъщи само аз вкарвам Ева в правия път)на момента и после се затварям в банята и плача CryНо пък има ефект и знам че е по добре отколкото да я глезотя.
Сутринта четох някакви мнения за тази Мустакова - доколкото разбрах била млада ThinkingНяма значение  Hug

# 96
Сега върнах назад и видях как сте се вълнували за нас Heart EyesМного сте ми близки Hug

# 97
  • София
Цитат
Да ми беше казал някой преди години, че ще се озовем в ситуация, в която ти да си се навила на някоя ваксина, пък аз да те разкандърдисвам... нямаше да повярвам. Ама на - и това ще се случи ей сега.
e стига де, никога не съм била противник на ваксините. Съгласна съм с нещата, които казваш, просто споделих наблюдения, двама души, ваксинирани не се заразяват, ние тримата (и Десо от вчера) неваксинирани сме болни. Ваксините понижават неспецифичния имунитет, но това не е ли за кратко след ваксинирането? Този фонд само инвитро процедурата ли финансира? Не може да няма начини, търси. Познавам хора, които са прибягнали до инвитро, без да имат установен проблем - тоест дори е по-евтино да теглиш заем и да си финансираш направо процедурата вместо да харчиш пари първо за прегледи и след това за процедура

Изобщо не съм сигурна, че се понижава общият (неспецифичен) имунитет при придобиването на специфичен такъв (по какъвто и да е начин). Няма как да го знам със сигурност това нещо. По- скоро имам такива подозрения, наблюдавайки бурната - и продуктивна - реакция на децата към непознати болести и вялата, неуспешна такава при възрастни... може и изобщо да няма нищо общо със специфичния имунитет този ефект, а да си е просто част от общото остаряване на различните системи. От друга страна, започва да се наблюдава още от "пика" на всички други качества - т.е. от младостта, не от зрялата възраст... знам ли.

Не мога да си позволя заем, не мога да го плащам после.

# 98
Цитат
Стана ми тъжно, когато Янчето пожела за Дели повече усмивки. За пореден път целна в десетката. Така е, по- малко ми се усмихва детето, а и аз не се държа както си мечтаех. На момента, когато съм груба съм сигурна, че постъпвам правилно и само след 10 мин. рева
толкова познато ми звучи това  Hug обаче и аз като Ками си мисля, че ако ги глезим с идеята да не се почувстват засегнати от раждането на малкия човек, само им правим лоша услуга, просто трябва баланс. Нещата ще се стиковат, време си трябва, в един момент Дели няма да си спомня времето без Юли Hug

Ками, значи е друга, онази беше пенсионна възраст

На Валери му тръгва хрема  Sad

# 99
  • Sofia
Аз да не ви шашкам - ама пазете малчовците, защото нямате представа колко бързо се разиват при тях нещата. Просто от личен опит ....  Peace
И аз мисля, че не трябва да се глезят по-големите братя и сестри ...

# 100
ех Марти ,дано да мине бързо и неусетно при Валери.Този вируса явно е ужас  Confused Как е Никола, още ли му е суха кашлицата?
Искре малката е невероятна   Heart EyesТакива хубави очи има  Grinning
Отивам да си купя бисквити и да направя един чийз кейк.Мъжа ми каза че ще ме обича още повече ако направя  Laughing

# 101
  • София
Отивам да си купя бисквити и да направя един чийз кейк.Мъжа ми каза че ще ме обича още повече ако направя  Laughing
Laughing е няма как, отивай!

М/у другото, аз не съм се заразила засега, не че е гаранция, че няма да се заразя, но Кая е с първи симптоми от миналата седмица, Христо от средата на тази. На мен нищо ми няма. Не съм ваксинирана. Отдавам го на това, че от доста време пия изопринозин заради лицевия нерв. Не че е безопасно, сигурно съм си натоварила черния дроб, но някакси....не знам, много ме дразнят противогрипните ваксини, не мога да обясня причина, може и да не съм права.

Ох, много ми е мъчно как ви е трудно с по-големите деца, като се родят бебчетата, трудна работа...Но пък като пораснат, може би ще са си близки заради не толкова голямата разлика. Имам приятелка с момче на 5 години и наскоро роди момиченце. Каза, че баткото изобщо не ревнува, много е внимателен и т.н. Майка ми казва, че не помни аз да съм ревнувала от сестра ми. Ние сме близки сега с нея въпреки 5-годишната разлика, но пък сме две момичета, може би за разнополови дечица или момчета е по-добре в началото да се ревнуват, но пък да са с по-малка разлика.

Кати, пожелавам ти съдбата да ви изненада с най-хубавия подарък!

# 102
Искре, на тръни съм и без това, май ще минава на диета малчо Praynig А Десо го кара с цялата му красота - болки в мускулите и отпадналост, като парцал е. Аз съм добре, имам чувството, че съм се стегнала и не мога да се разболея като хората  Laughing

Ками, не знам какво да кажа за Никола, явно е рано още да подейства сиропа (аз взех впрочем също хустагил крем и го мазах два пъти). По-рядко кашля, но то от вчера всичко е по-рядко. Освен това честотата явно не е критерий, защото аз кашлям сравнително рядко, а съм с бронхит, а сестра ми с пневмония твърди, че почти не кашля. Е това ме дразни в тия вируси, че са непредсказуеми. Ето например днес с Никола се разкихахме и ни тръгна бистра хрема, последното нещо, което очаквах на този етап. От време на време Никола отхрачва, което е напредъка, но друг път кашлицата му е все толкова ужасяващо дрезгава. Направих мед, масло с ванилия, но не иска да го яде, аз хапнах няколко лъжици, добре ми действа на кашлицата на мен

# 103
  • София
Прясно мляко с мед не иска ли? Дано поне Валери опазите. И аз ходих сега до аптеката да взема Пулекс бебе, мисля, че добре действат тези кремчета на кашлицата. Ако баща й се съгласи, ще я оставим още някой друг ден вкъщи, не ми се иска с тези сополи да ходи на градина, едва ли е заразна вече, но като си представя, че няма да ги духа редовно и т.н....а и учителките не са длъжни да се занимават с недоизлекувани деца. Само дето тя иска да ходи и ще видим как ще се разберем.

# 104
  • София
Марти бащите така карат като парцали Wink И аз съм се стегнала и не се давам на грип Twisted Evil по зла съм от него.Ники ми кашля сухо правих инхалация,вдигна и 37,8 CryУтре сме на преглед от 17,3ч как ще издържим до тогава

Общи условия

Активация на акаунт