Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
http://www.sezergroup.com/de/icmain.asp?id=1 Вико гледай този който го е предложила Таня от темата за турция мнага ме кефи покажи го на дидо

# 196
  • sf
Кво ли се учудвам за ДГ- да бяха помислили как да направят нови, вместо нов софтуер.

Иве, ние сме избрали 27.05. / няма как да се вместим инак с работа и ваканции.
А за септември ще видим по-натам,а и както искат да почва уч. година от 01.09. може да ни излязат без кръчмар сметките  Joy аз тоя хотел го видях в каталога на Тез тур.не знам как са цените обаче. Ще ходите ли на изложението в НДК?

# 197
  • София,
Честит 6 ти Рожден ден на прекрасната и чаровна Надина! Яна да ви е жива и здрава, много късмет, щастие успех и пожелавам, да Ви слушка и много да ви радва!

ВИки да не си започнала пак с диетката,  newsm78 този път не се отказвай и успех! Аркси и на тебе,  Hug.
Аз я приключих още на 24 - обаче честно да ви кажа някак си немога да се оттърва и още горе долу си я спазвам - той мъжа ми още я продължава та гледам и аз с него каквото той яде и аз. Някак си свикнах с нея и ми е много добре, и да ви кажа честно свалих доста с нея  13 кг и отпреди нея 2 та цели 15 килограма, чак немога да повярвам още  Rolling Eyes!

# 198
  • На края на вселената!
Аз получих паролата, ама то едни въпросиии.... Каква е разликата глава на домакинство и глава на семейство и как се връзват отговорите с въпросите. А за квадратурата ме шашнаха, сега трябва да меря и смятам ли. Друго, което ме издразни е, че позволи да вляза като паролата я копи-пейстнах. Нали би трябвало да приема само ръчно въведени пароли.

# 199
  • София
Незнам Вико,аз този хотел никога не съм го виждала.Няма да ходим на изложението.
Дани по рано ли я приклчи?Резултта ти е страхотен,хубаво продължаваш но два пъти в седмицата на вечеря смесвай забранените храни и яж плод на закуска.
Изпратих ме бабата,качила за 4 дни 2 кг.Аз съм ок нямам болки в мускулите,много добре се справих с лекарството си и Х ме похвали,при мен мина за 24часа сега една кашлица лека имам ама цигарите Twisted Evil Twisted Evil

# 200
Иве, май ти си моят хомеопат  Laughing

При нас идва лекар, същата от събота, че Десо е с Т и зачестила кашлица, а Валери и той душата му играе Т от 37 до 38 и покашля. Та преслуша ни. Хубавата новина е, че с Никола сме се изчистили напълно. Аз и за него си го подозирах де, защото цяла нощ не е кашлял, а от сутринта няколко пъти, но виждам разликата...за себе си не бях сигурна,че съмпо-добре, защото още кашлям горе-долу със същата чистота, но тя каза, че не чува вече хрипове. На Валери не му е слязла кашлицата още, по съвет на педи и той започва хустагил. Десо е на снимка в 17 ч, аз започнах да му давам умкалор, че не ми харесва лекарствата, които му изписва тя. Сега последно каза калцид да пие и то още преди снимката да го почне, е как пък не...преди това тамифлу му беше дала, имам чувството, че всички странични ефекти ги получи

Елче, страхотни дечица Heart Eyes

# 201
  • София
Сбъркала си Мариска не съм аз.Можеш да даваш инфуенциум 15 сн на десо
Вико дай ми линк към този хотел в тез тур,немога да го открия?

# 202
  • sf
Иве, имах впредвид,че Иберотел съм гледала пти Тезтур. Тоя,дето Таня е пуснала не го и разгледах още.
Тия хомеопатични лекарства във всяка аптека ли ги има?

# 203
  • София
ДО 30сн има в повечето аптеки в големите със сигурност.

# 204
  • На края на вселената!
А по-големи потенции като 200 и 1 М и т.н. има в хомеопатичната на Чаталджа 13 със сигурност.

# 205
иве, как се пият?

# 206
  • София
Нашата Х не взима от чаталджа,Мими и Г не взима нали?
Аз съм взимала от там и нещо не работи както се казва,единствено кремовете и тинктурата невен съм доволна
3х5 топченца-лекувам боаронски Joy но без вода и храна 30 мин преди и след, без кафе шоколад ментова паста-да се мие с ненедента.никакви дъвки и парфюми 24часа Naughty Naughty

# 207
  • На края на вселената!
Веднъж ми каза да дам на Лина Хина сулфурата, но го няма боаронско и не знаеше дали се внася в БГ, но го намерих на Чаталджа. Често по телефона като ми каже лекаство с висока потенция взимам от чаталджа. До сега са ми действали. Дали Галя взима от там лекарства ме съмнява.

# 208
  • София
Незнам,като си ги направят Х по добре-"баят си им нещо"зареждат и тн Laughing

# 209
  • София
Някой от вас има ли позната, която да е преносвала повече от седмица и да не са й предизвикали раждането?

Общи условия

Активация на акаунт