Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
ayka аз преносих седмица и после влязох в патологията да ме следят. Там казаха че за момента всичко изглежда добре, но ако не почне раждането до еди кога си ще го предизвикат /до ден два/.
Малчо обаче тръгна още същия ден. Предполагам, че беше заради самия преглед за разкритие и т.н.

# 211
  • София
Благодаря, Майче. Една приятелка преносва с осем дни и искат вече да предизвикват. Всичко е наред с бебето, плацентата и т.н. и тя се чудеше дали да не настоява все пак да изчакат още малко, много й се иска да тръгнат нещата естествено. В крайна сметка май ще послуша лекарите, но исках да разбера дали има случаи да изчакват по повече от седмица, аз не съм чувала напоследък да изчакват по-дълго.

# 212
  • sf
 Confused Разбили на мъж ми колата пред з.Фестивална,счупено стъкло, откраднали на Роки раницата с куп учебници вътре. + огромен албум с лепенки. Сега реве тука, че нямала вече бележник, добре че утре е втора смяна, ще ходим за учебници сутринта. толкова ме е яд. а те не са сетили да огледат по храстите, като са видяли учебници, надали са ги взели  Tired

# 213
  • София
Много гадно Sad

# 214
  • USA
Еее, гадове мръсни! Милата Роки!  Hug

Янче, честит рожден ден на Надина! Много да е здрава и щастлива и все да ти носи радост!   bouquet

Елче, мерси за снимките. Много са сладки Коцето и Саня. Тя е едно малко слънчице, много хубава и лъчезарна.  Heart Eyes Много хубаво семейство сте. Учудих се, че видях Коцето и Нели заедно и се сетих, че се бяхте видяли с Буути. Simple Smile Тя нещо се загуби.

Благодаря ви, за хубавите пожелания за моя мъж.  Hug

За лошите думички, Кристиан не знае много и не ги използва. Веднъж ми каза silly mommy и стоя наказан, въпреки че е сравнително приемливо, не давам да говори така за мен Simple Smile. Веднъж ми каза "гасии", явно от мен го е чул, но аз много рядко го изпозвам (в колата)  Blush. Аз му обясних, че не е хубава дума и той ми казва " аз не казах гаси, а баси  hahaha", та пак обяснявахме. От тогава не съм го чувала. И на мен ми прави впечатление по бг преводи на детски какви обиди се ръсят.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 20:50 от Winx

# 215
  • София
Видях Саня и Коцето, прекрасни са, Саня има страхотни очи!

Аз пък не съм чувала обидни думи по детските  newsm78

# 216
ее, как, Круела Девил колко пъти използва "идиот", детското филмче на Дисни, и в оригинала на английски е така, че на нас нали английският ни е матерен и филмчетата вече на английски ги гледаме Laughing

Шуманов ми беше казал, че максимум седмица ще ме остави да преносвам, сега с Валери лекарят ми каза, че е много против преносването, не сме говорили за дни обаче

Вики, ужасно е това, минете утре от там, може наистина да са захвърлени, едва ли някои ще ги вземе

преброих се, отне ми почти час, ако Десо беше, сигурно двойно повече щеше да му отнеме и бая псувни щяха да отнесат Laughing

# 217
  • София
Мариска как е снимката на моя пациент?
А Кралицата в пепеляшка казва Чули Глупачке,това са филми на дисни.А в бен тен какви има
Вики ужасно е,мило ми е за Роки Hug

# 218
  • София
Честит рожден ден на Надина!!!

Донсита, много гадно това с колата и учебниците, едно, че си е и разход, и обикаляне, и безпокойство, че детето се притеснява и натъжава, ами... дори и когато откраднатото е уж "несъществено" това си е... не знам как да се изразя - нахлуване в личното пространство, нарушаване на равновесието, на чувството за безопасност... ами, много е гадно, наистина.

Давид не обижда с цел да обиди. Но пък всяка втора дума му е "наакано" и "напикано", дупе и т.н.

Може би си имат варицела в градината?...  Confused Така и не я намерих тази ваксина; но пък бях чувала за умопомрачителни цени - непотвърдени. А в цивилизования свят това си е част от здравната застраховка... хм.

# 219
  • София
Ние ги нямаме тези филмчета, явно затова не сме просветени. Не че ще е за дълго, де.

# 220
  • София
Вие гледайте Випо и Франклин,второто не искат да го погледнат и книгите също а съм накупилааааааа.Като дяволи от тамян бягат като предложа ooooh! ooooh!

# 221
Иве, чист е, Х не посмя да го вземе, но поне го убедих да задържи до днес антибиотика  ooooh! Не става за твой пациент, ние сме твоите хора  Laughing

Валери още е с Т, кажете за апнадола и нурофена? Те влияят ли на грипа, или само на Т. Досега не съм му давала. От друга страна ако нещо го боли, няма как да разбера. От време на време киселее, но като цяло е кротушко. Понеже не му е висока Т и не му пречи исках да го оставя без Т-понижаващи, не знам обаче дали да не започна да му давам нещо, нали има нурофен стоп колд за възрастни...ох объркано ми е. От друга страна при този вирус Т не минава за един ден, изпитано е...

# 222
Марти,мойте приятелки които лекуват грипа без х. им изписват витамини,температуропонижаващи,биогая също някой изписват,течности и така,аз правя и компреси мокра къпа с вода и малко оцет и лимон на крачетата.То най-важно е да се изчисти после като спре темп. и почнат секретите да действат под формата на сополи и кашлица.
Вики,егати гадовете!Направо думи нямам,как е Роки?
Елче,много си приличат батко и сестриче и колко са жизнерадостни,светят!Живи и здрави да са ти!  Hug
Партито мина супер,дойдоха 10 деца и възрастните всички.Бях повикала Хана Монтана за аниматор,а дойде един златен тюлен хахха.Ама пък много добре ги забавляваше жената.Обаче още са ми физиономиите им пред очите и ме напушва смях като си спомня,те ги карат  викат ''Хана Монтана ела,Хана Монтана ела'' и като изкочи ''това нещо'' в първите секуни те изумени и стреснати,незнаят как да реагират.  Joy
Имам много снимки,но трябва да ми ги пратят и ще покажа.

# 223
Добро утро
Вики много гадно милата Роки сигорно и е много криво заради нейните си неща . Hug
За обидните думи няма да коментирам защото нашият речник е богато зареден със всякъкъв вид от "красиви " псувни до идиот и глупак....  CrazyНеи обаче имаме по големи в къщи който гледат не детски а други филми и Сашо много ги харесва ,а почти няма начин да му забраня да гледа .
Мариска щом не му е висока Т не бързай с температуросвалящите ,но незнам и какво имуностимулиращо може да се дава ,но той все пък е на кърма  Thinking,а за преброяването ако Десо им е спестил псувните у нас се носеха чак до София Twisted Evil
забравих  видях снимките на Саня и Коцето много са сладки и ми се струва че мног оси приличат.

# 224
  • Sofia
Големи слдури Саня и Коце Simple Smile. И доста си приличат.

Вико, много неприятно това! Как е Роки?  Големи гадове значи, ей!!! Кой знае кое наркоманче е видяло чантата и решило да я вземе ...  #2gunfire

За лоши думи и паразитни изрази - и при нас има глупак, "стопъти ти казах", мама му стара! ... И при нас се гледат филмчета на Дисни - но напоследък са за звуков фон. Франклин от време на време се присеща да гледа.

Яна, важното е, че са се забавлявали децата!

Аз започвам да мисля за 1вия РД - май ще е в семейна обстановка ...

Общи условия

Активация на акаунт