Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
мерси момичета за отговорите...наскоро коментирахте как действат и дали действат панадолът и нурофенът на самия вирус, това най-вече имам  предвид под това дали да давам, дали имат антивирусен ефект. И като болкоусопкояващо, в случай че го боли гърло. Той се държи иначе, само преди малко го видях, че е отишъл до уреда ми и си е опрял челцето в желязото, защото е хладничко, явно му е приятно. Сега ще си сложа ръцете на челото му да го охлаждам

Янче, чакам с нетърпение снимки  Laughing

В Била има керамични тигани на 50 процента намаление  Peace

# 226
  • София
Нурофен Марти,нашата Х само това дава за вис Т и то ако може свещички.
Яна чакам снимки

# 227
Имам ефералган свещички, то е парацетамол, не е едно и също...добре, че ме подсети за тях обаче, бях ги купувала веднъж за Никола, а още са в срок на годност

# 228
  • Асеновград
Добро утро ,
Вики , много гадно , милото дете.Малка е още да се сблъсква с това лично.
Да му се размине леко на Валери  Hug.
И аз чакам снимките на Надина с нетърпение.
Вкъщи по едно време много се гледаше Пепеляшка , заради мишките и песните.Сега гледа Мечо Пух , Франклин , Мики Маус и от скоро Царят Лъв.Той обича да преповтаря , когато му е познат сюжета много му е кеф.
Снощи се прибира от градина и още на врата ми казва , че искал да яде , умрял от глад.А като го питам какво имахте за ядене в градината изброява и казва , че го яде.Ама не му вярвам , защото макарони каза веднъж , че ял и дори обича , а вкъщи никога / още от бебе , откакто ми плюеше възмутено кус-куса , когато реших да го запозная с тая храна / не е ял макарони , под никаква форма.
И поиска да гледа Добрия Ед и Хлапето Елиът  #Crazy - ей така бях.Питам го какво е това , аз не го знам , а той - намери го.Та го намерих , през гугъл , свекърва ми му пускала Cartoon Network докато беше болен.

# 229
  • sf
Милиа Валери, представям си го как си подпира главичката  Hug

Роки горе-долу е добре. Успокои се ,че госпожата знае и няма да има проблем с домашните днес,че едва ли ще смогна да купя всичко,че и да пише. НО лепенките трудно ще ги преживее-  над 800 броя си беше събрала. Даже предния ден от Джъмбо си купи с нейни пари  Confused
ходихме стуринта там из района, ама нищо  ooooh!
Мъж ми пък сега отиде да се разправя със застрахователя, да слага ново стъкло,добре че нямаме работа поне.

# 230
  • София
Валери още е с Т, кажете за апнадола и нурофена? Те влияят ли на грипа, или само на Т. Досега не съм му давала. От друга страна ако нещо го боли, няма как да разбера. От време на време киселее, но като цяло е кротушко. Понеже не му е висока Т и не му пречи исках да го оставя без Т-понижаващи, не знам обаче дали да не започна да му давам нещо, нали има нурофен стоп колд за възрастни...ох объркано ми е. От друга страна при този вирус Т не минава за един ден, изпитано е...

По идея и двете спомагат борбата с инфекцията.
На практика май от Т при вирусни заболявания има по- голяма полза в тази насока (ако не е мн. висока, разбира се).

# 231
  • София
Марисса, по-добре не му давай Т-понижаващи, ако не качи много висока температура.

# 232
  • На края на вселената!
Ей, Вики, ужасно е  #2gunfire Много нерви и пари ще пръснете, заради простотията на някое хулиганче. И мен ме е яд, като знам моята колко си държи на лепенките.

Янче, а какво казаха от клубчето за объркването? Надина очакваше ли Хана Монтана? Помня, че на едно приятелче объркали тортата. Тя искала чийзкейк Братс в лилаво, докарват в клуба Йори в лилаво. И са върнали тортата за преработка. Но беше навреме и правилната в клубчето.

# 233
няма да давам, ако видя, че е отпаднал с висока Т тогава. Сега спи, леко топъл е, но при него играе Т

Айка, как е Кая?

Аз разбрах не, че е станало объркване, а че актрисата, която играе ХМ била дебела и облечена в златно, тоест въобще не приличала....може да не съм разбрала

Ох милото дете, 800 лепенки не е като 8...пожелавам й бързо да ги събере отново

# 234
  • На края на вселената!
Честит петльов ден! На този ден Мария и Йосиф са занесли Младенеца в храма, за да го представят на Бога. Празнуват мъжките майки. Младите булки и бездетните жени правят царевични питки, чупят ги пред иконата на Богородица.
Именници : Момчил, Радост, Радостин, Радостина, Драго, Драгомир, Ралин, Радина, Радослав, Радислава, Сретен

Майка му на Ради да почерпи И днес! Да е живи и здрав! И всички момчета също!

# 235
Здравейте!
Това с Вероника е мн. тъжно. Представям си колко и е гадно. Хората са се побъркали Sad
Мен нещо ме гони параноята с тия болести и вчера педиатърката идва пак да прегледа Юлиян. Отново потвърди, че е здрав.
Дели тръгва лесно на градина, не се оплаква, че майка го взима, абе доволна съм много. Като почна да излизам за по- дъло с количката ще си го взимам аз.
Ама петльов ден не беше ли като родих newsm78

# 236
  • На края на вселената!
Бубе, 21 януари е бабин ден!

# 237
  • София
Е той Ради от две месеца три именни дни му се събраха,а преди да се роди незнаех че има въобще.Почерпете се и бъдете здрави. Hug
Мариска аз пак неразбрала каква актриса...... Joy Joyлягай до Валери и го гушкай много днес Х ме съватва това да правя когато имат Т-енергии FlutterНо моите са дръпнати може би защото не са кърмени Twisted Evil

# 238
добро утро
прочетох ви малко отгоре, нямах време тези дни.Бах се видяла в чудо с моето кърмене ,ама нещата се регулираха.Ще се побъркам аз....... Crazy LaughingГоляма съм паника.
Бубе тъкмо щях да те питам как е бил Юли с овлажнителя??Още ли кашля?
Първо честит рожден ден на красивата Надина на патерица   bouquetПожелавам и да е все така луда глава, много здрава и усмихната , чаровна , да радва всички около себе си  HugЯна чакам и аз снимки  Flutter
Сега честит имен ден на Ради   bouquet Иве нека има празници момчето  Wink
Бързо оздравяване на Валери  Hug и на теб Марти да спре тази кашлица скоро.
Днес и аз ще пробвам да се преброя  bowuu , да видя каолко време ще ми отнеме.
Много неприятна случка с колата Вики, милата Роки  Heart Eyes

# 239
Много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug  Hug  Hug
Мими,Хана Монтана си беше ама като се появи децата продължаваха да викат  ела Хана Монтана  hahaha ако ме рзбираш,не се препокриваше.А Димитър ме скъса от бъзик,с мъжете няма да ви кажа какви коментари пускаха,ама като ми пратят утре снимките ще видите.Беше много забавно във всеки случей!
Мойте станах в 9ч.неможахме да ги събудим сутринта,много се превъзбудиха вчера и заспаха късно.В групата на Надина си бяха 15 деца,а на Никола беше смесена група от двете първи.
Сутринта баща им луд станал докато ги оставял и свещи,балони,фото всичко оставил в шкафа на Никола.Звъня аз цяла сутрин на госпожите,коя на смяна коя не като се свързах вече бяха духнали свещите,сами се оправили.И Никола са го викнали в групата при кака му да празнува.
Другия майтап забравих да ви кажа.Надина си пада по кича майка също и двете избираха торта от Рицка за детската.Носи Димитър тортата вечерта и вика ''по-чалга изпъление на торта не съм виждал'' И гледам аз една принцеса пласмасова,два лебеда и 10 палми пластмсови забучени,ама тортата не се вижда от палми,освен тва забучени клечки такива за коктейли дето ги слагат.И той вика не съм виждал барби и лебеди между палми да се разхождат.  Joy Исках да махам палмите,ама Надина като се развика,не та не.Обаче в детската децата много я харесали и майките звънят да ме питат каква толкова красива била тортата хахахха.Явно повечето деца си падат по тия неща.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:01 от I.a.n.a

Общи условия

Активация на акаунт