Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А честит имен ден на Ради!!!   bouquet

21-ви януари казаха, че е Петльовден и ден на мъжката рожба. Според мен 2 февруари е по стар стил, а 21 януари - по нов.

Марисса, добре е, кашля, но все по-малко. Пие поредния нов сироп, който ми обясни, че педиатърът й е изписал и тя го пие въпреки, че е горчив.

И аз разбрах, че друг приказен герой е дошъл по погрешка. Ама така, както е станало, е още по-смешно  Laughing Дано не се е засегнала актрисата.

# 241
  • На края на вселената!
Разбрах сега, Яна. Аз мислех че животно са ви пратили. А с тортата ви се посмях доста  Joy

# 242
  • София
Ей сега зациклих за тюлена Joy
Кича си е типично детски,ама това е важно да и харесва а на децата щом е харесало си изпълнила плана Hug
Моите блъскат с дървени лъжици по едни метални кутии и тенджери,как издържам незнам. Twisted Evil

# 243
 Hug
бързо оправяне на болничките  Hug особено на най-малките  Heart Eyes
Мистерията с "златистия тюлен" ме обгърна и мен  Joy
Носи Димитър тортата вечерта и вика ''по-чалга изпъление на торта не съм виждал'' И гледам аз една принцеса пласмасова,два лебеда и 10 палми пластмсови забучени,ама тортата не се вижда от палми,освен тва забучени клечки такива за коктейли дето ги слагат.И той вика не съм виждал барби и лебеди между палми да се разхождат.  Joy ..............
Mr. Green
Важното е , че децата са се забавлявали  Hug
21 Януари не беше ли Бабинден /ден на родилната помощ/  newsm78
Та чести Петльов ден на всички майки на момчета   bouquet
Все си спомням разказа на една позната как на Петльов ден пристигнали /изненадващо на гости/  свекър и и свекърва и с един жив петел и намерение да го заколят пред блока,  понеже такава била традицията   Grinning

# 244
  • София
Ха-ха-ха, сега прочетох за тортата  Joy

# 245
 Hug Момичета, привет!
От понеделник сме вкъщи, но не мога да се организирам пред компа, а и не ми е удобно честно казано с този "шев и кройка" отдолу  Mr. Green Добре сме, Пепи суче, аз доизцеждам, че производство има  Mr. Green Мимко е вкъщи и милва бебко и иска да го носи. Свеки ми помага.
Много ви благодаря за пожеланията, мисля ви и ви прегръщам. До скоро  Hug  Hug

# 246
  • sf
МИмоза  Hug добре дошли!

Голям смях с тоя тЮлен.  Joy
Накупих помагала и тетрадки, сърце ме заболя  #Crazy
Мъж ми е сменил стъклото, сега остава застрахователите да платят.

Довечера ще пека кЮфтета на скара  Confused все ми залепват и много се нервя

# 247
  • София
Мимозка, добре дошли  Hug Чакаме снимки! Много разкъсвания ли имаш?

Вики, не мажеш ли скарата?

# 248
  • На края на вселената!
Мими, добре дошли с Пепи! Бързо възстановяване ти желая!

# 249
  • sf
Вики, не мажеш ли скарата?
Ами май не  Joy

# 250
Мими, добре дошли Hug Като се пооправиш чакаме подребности Simple Smile
Ками, тази нощ изобщо не е кашлял и хъркал, явно наистина е от въздуха. Педиатърката настоява да го извеждам, мен ме е страх. Май ще изчакам още да се затопли. Вече сме почти само на ръце, окопити се човечето Mr. Green Нощем си го взимам при мен.

# 251
  • София
добре дошли Мими Hug
Вико да се преориентираме към гръцко имам страхотни находки искаш ли?

# 252
  • sf
Д. каза - в гръцко само на къмпинг. Ама ще погледна някоя оферта за сравнение, пък ще решим според цената. То и бензина скъп в турско, пфууу

# 253
Мими добре дошли с Петър вкъщи   bouquet
И аз днес съм се зарекла вече да го изведа  CrazyТака чакам с нетърпение пролетта, тази зима ми се вижда дълга с постоянното висене вкъщи  ooooh!
Мъжа ми започна да ревнува , явно Виктор има предпочитания към мен и с него е по резервиран и той се ядосва.Обясних му че може би е заради това че го храня и прекарваммного време с него, че спи до мен ,че го нося следобяд да спи в ръцете ми и т.н.И все пак той ревнува ................
Сядам да се броя........... Laughing

# 254
И аз тръгнах да се броя, но се сетих, че Юлиян няма все още ЕГН Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт