Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Само го отлагам тва броене,ама утре вече ще го свърша.
Ками,малък е още и действа съвсем първосигнално.Сигурна съм,че ще е много привързан към татко си.
Днес брат ми е при Галя и чакам да чудя отзиви.Трудно го навих ама го навих пък колко трудно час му запазих,сега наистина е луднала.Следва кучето да внедря,че е много зле вече,остаря много,с болно сърце.А между другото на майка Галя изписа същото лекарство като моето,но нещата които Галя й е казала и на мен каза майка ми ги тълкува корено различно от мене.
Мимозка добре дошли с Петър!Чакаме снимки!  Hug

# 256
преброих се, стана много бързо  Grinning

# 257
Ками, какво се притесняваш за кърменето?

# 258
  • София
Вики, намажи, най-добре с парче сланина, ако нямаш, може и с олио.

Ками, това сигурно е защото Антон много време отсъства сега отвкъщи, те като са малки бебчетата, това много им се отразява.

# 259
  • София
Ками ами ще му го връчваш като иска на ръце,ей така без повод.Моя мъж също ревнуваще но на по късен етап"Искам мама да ме облече искам мама да ме нахрани"Е в един момент като казха искам тати,леллеллл рай обличам се на спокойствие а той се поти и за двамата и неможе да се облече JoyА и трябва да му отделиш една вечер само за него рози свещи Wink
До кога може в нета да се броиш аз зор нямам,ама не искам да се мотам с някоя флегма в къщи да ми пише,миналия път така беше ей 2 часа седя един идиот да попълва

# 260
аз немога да се ориентирам.влизам в преброяване и къде да се регистрирам за парола,излизат ми някакви карти дето не ми се зареждат.  newsm78

# 261
Янче в сайта на НСИ влизаш ,там отдясно пише електронно преброяване, влизаш там и след това се рег.Веднага ти дава парола и започваш да попълваш

# 262
ох Янче, голям смях, представям си я тортата  Laughing

Мими и Пепи, добре дошли  Hug

Аз излизах днес само с Никола из квартала,намръзнахме се, а аз си изкълчих крака - нямаше как да се случи в по-неподходящ момент

Валери спа доста днес, като се събуди преди час имаше 38.8, беше кисел и си пипаше главичката, което ме наведе на мисълта, че го боли. Сложих една свещичка ефералган и сега е по-спокоен, скача на бънджито

Янче, търси преброяване 2011

# 263
  • София
Марти може би не трябва да скача в такъв момент Hug

# 264
Реших аз да взема Дели от ДГ. Щего заведа на сладкарница. Извиках майка да гледа малкия. Той пък днес обратно на вчера спи нон стоп.
Мариса Hug

# 265
Иве, не ми беше хрумнало, сега на пипане няма Т, тършува...Изнамерих една арника 30 с, дай идея как да я визмам

# 266
  • София
Кой да взима арника и за какво?
По принцип ако се удари някой главата даваш еднократно по боаронски 5 топченца.Иначе по кл.3 перли във вода докато разтвориш ще мине време а то си е неотложно лекарство.
Марска не за друго ами от подскаченето и както го е боляла главичката и е имал Т която покачва налягането,скачане не ми се вижда добре,гушкай нали ти казах-майчини рейки

# 267
гушкам, и сего си е в мен Heart Eyes

за мен, изкълчих си крака, много боли...имам едно за мазане, но лятото пак бях изкълчила и мазах и Валери ми направи реакция с разстройство, която си мислех, че е от храна, носега се чудя дали не е към мазилото

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 16:07 от марисса

# 268
  • На края на вселената!
Мариса, Арниката се дава при травма, зъбобол, удар. Щом си навехнала кракът, може да пиеш арника 30СН (нали това имаш). Взимаш веднъж и ако ти е по-добре - ОК, ако след ден-два те заболи, може да повториш.
На мен Галя ми се накара, че когато беше болна Лина с Т, я мъчих да пише по малко. Не трябвало да се прави нищо, само да лежи и да почива.
Иве, аз като взимам боаронските лекарства ги давам да се разтворят под езика. Не давам по 5 зрънца, че няма смисъл, само 2-3.

Забравих да се похваля, че на Лина изследването на слуха е супер, обаче още има течност в ушите. На Кати ушите не са се повлияли и има записан час за операция през март.

# 269
Браво на Лина Hug А за Кати - нали има още време до март? Praynig

Само веднъж ли да го пия, аз мислех по схема. Да като е с Т детеот логично е да е в покой, обаче той си поиска бънджито като свали и живна...ето сега като е без Т трудно седи в мен, все го тегли на някъде, а преди като имаше, се гушкаше като меченце

Общи условия

Активация на акаунт