Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • sf
Кати  Hug може пък като се примириш с мисълта,че няма да има второ, то пък да се случи  Praynig
в живота има много такива примери.
Но акквото и да стане, радвайте се на живота с Давид   bouquet

# 62
Кати  Hug, и аз смятам като Вики.Може в един съвсем неочаквам от вас момент чудото да се случи и ти го пожелавам от все сърце  Hug
Сега му приготвих чайче ,още не разбира какво да прави с това шише  LaughingБубе, ти с ккаво шише му даваш, биберон де??Аз имам на Авент и на Нук ,пробвах с второто - повече наподобява формата на зърното Rolling Eyes

# 63
# 64
Кати, много често точно като се примириш/успокоиш, стават нещата  Hug А и дори дане стане, има толкова хора, които дават мило и драго да имат таковадетенце като Давид, радвайте му се, съкровище ви е. Това, че ти се издразних беше продиктувано от това, че има няколко теми, които не са "твоите" теми на разговори, но умираш да блеснеш с постовете си точно там...

Аз съм с бронхит, направен за няколко часа...без хрема, без болки в гърлото, директно там ме е ударило, което всъщност май си е типично за грипните вируси (днес четох, че обилната хрема говори за обикновен вирус, а не грипен..) На Никола каза, че е трахеит  Sad Отвори си устата за антибиотици, парирах я, предписа хустагил за Никола, за мен тусавит. Ако не помогнело, тогава антибиотици  Cry Сестра ми пък е с пневмония вследствие от същия грип (Т/кашлица)

# 65
  • София

Благодаря за утешителните думи...
Няма да стане - няма вече пари за изследвания, лечения и др. подобни...
Което ми е доста трудно да обясня на Давид, който си мисли, че скоро ще си има негово си бебе, с което да си играе и да му пее...   Confused

Аз наистина нямам отношение към кърменето като такова, но все пак имам някакво към храненето на бебета - колкото и отдавна да беше времето, когато имах такова... си спомням, че да бъде задавено / удавено с мляко не е сред най- добрите планове за хранене...

Аз съм цялата седмица с тамифлу... има ефект май... в смисъл, че необичайно за мен не се разви на никъде тази болест - но пък и не е свършила особено... де да знам. При всяко положение по- добър резултат от АБ според мен.

# 66
Кати Hug
Ками, и шишетата, и бибероните са Нук.
Ние бяхме във Вита. Притесних се, че кашля Юлиян. Беше Беличева на смяна, страхотна е. Здраво е детето. Май е от климатиците. Почвам да овлажнявам.
Мариса, да се оправяте Hug

# 67
  • София
ДВ
Ходих за микровълнова на пазар,нещо гърба ме заболя от влачене отвикнала съм.
Кашлицата от суха мина към влажна ooooh! док каза че така се меняла при грип,правихме компрес с мед.
Яна какво правиш?
Вико другия не в джъмбо за играчки а в била за плодове Joy
От нук съм най доволна,незбравяйте нека са стъклени.

# 68
  • sf
Ще ми излезе на далавера- няколко дена игра и после под ножа  Joy
Кво прави свеки?  Flutter

Вико се кротна на баба си в стаята, как не го е изгонила още  hahaha ще се скатавам  Mr. Green

# 69
  • София
е кво прави,муца ракия със саламче и кашкавалче,ужас поне да бяха по добро качество
аз съм на броколи и мандарини с ябълка днес и само преглъщам

# 70
Снимки от нас. Специално за Ивето качени в снимка бг. http://boriana80.snimka.bg/baby/julian.567348.22248379

# 71
  • София
Ей Бубе много е готин Юли Heart Eyes цункай го от мен.Дели,нещо се е рисувал май?

# 72
  • София
Ау каква е малка мишчица... Първите 2 снимки са направо за рамка!

# 73
  • USA
Много е сладичък, Бубе!  Heart Eyes Да ви е жив и здрав!
Снимките с Дели много ми харесват. Дели изглежда като гигант до него.  Grinning

Кати, ужасно е като парите стоят между теб и мечтата ти. Sad За съжаление много често така става. Дано съдбата ви изненада положително.  Hug

# 74
Добро утро  Hug

Бубе, много са ти красиви дечицата  Hug

Иве, кажи как правиш компреса с мед и стоят ли с него? Свеки не беше ли дошла да ти помага?

Никола кашля през нощта, на няколко пъти беше с отхрачване, но все още суха като цяло...И аз чакам да стнае влажна

Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но другата година съм се замислила да сложа противогрипни (като цяло съм против). С моята джипи си говорихме, и тя е противничка, но след като си загуби слуха на едното ухо от грипа, много се е навила и ме навива и мен. Свеки са с грипни и въпреки, че бяха контактни с Никола, на свекър ми нищо му няма, а нея само я дразни носоглътката

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 07:29 от марисса

Общи условия

Активация на акаунт