Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Може ли само да ми кажете как се води този Дон домат, че ще съм с такси. Към 19 надявам се да дойда.

# 661
  • sf
http://www.programata.bg/?p=72&l=1&c=1&id=6247

Ами това намерих. рейса 72 минава оттам

# 662
Ако идвате от румънското посолство по бул. Ситняково - Подминавате мола, подминавате светофара при ул. Оборище  веднага след това има спирка на 72 от дясната страна. Малко след спирката (метри буквално) завивате в дясно. Пряката се нарича ул. Марагидик, тя се изкачва нагоре. От дясно трябва да подминете "Сто глама сладки". Като спрете да се изкачвате, вече на баира горе, завивате в дясно и това е ул. Велчо Атанасов. От лявата страна се оглеждате за пицарията  Peace

# 663
Изпратих Дели на куклен театър с дядо си. Ще гледат " Принцесата и змеят". След това майка каза, че ще го вземат у тях за през деня. Дано да иска. Мъжът ми днес почива за пръв път от доста време и ми се иска да има възможност да спи и почива.
Тази нощ Дели по едно време се разкашля, ама за около 15 мин. Оттогава нищо, нослето му е запушено, дано не е нещо по- сериозно Praynig

# 664
  • Sofia
Мерси за разясненията!  Hug
И аз си мислех за театър тези дни, но реших да поодминат тези грипни епидемии.

# 665
  • София
ДД
Изпратих ги на кино с дядо им и баща им.Уинкс 3 Д дано не им стане нещо от това,ама даваха зор.
Аз сготвих,по точно пече се агнешко и капама,ще направя и питка,довечера ще имаме и гост,чичото на мъж ми.Те по мъжки петимата аз на женско парти Mr. Green мъж ми ще е домакина деца ще оправя маси ще слага-хваля си го Heart Eyes
Оправила съм това за което ме помолиха на лични,ама как да пиша тук не ми казаха???Ако имам въпрос към жената Hug
Аз неможах да се ориентирам къде е този Домат ама към 19 съм там Laughing
Отивам малко да огледам зара и спридър

# 666
здравейте
Аз отпадам за довечера  Sad, ще имаме гости от Кюстендил.Много весело изкарване  Hug

# 667
  • Бургас
Весело да си изкарате довечера  Hug

Аз бях шофьор на една тумба лапетии, пак на боулинг РД  Crazy
Ето обещаната за стимул снимка за Вики, и новата ми рокля фук.    Sunglasses
Обаче тия РД не се отразяват добре на талията  Crossing Arms пуста уста лакома изядохме на децата сандвичите, утре ще взема да се самонакажа  Sick

# 668
  • София
Еее, Ками, жалко!

Шушонче, много си хубава с новата рокля!

# 669
  • sf
Шушке, супер си  Hug
днес беше много гот в планината, докато не получих кофти новини  Confused

Ками, жалко.
ама какви са тия гости да ви казват в последния момент  Thinking при мен такива не важат, особено ако имам планове  Crossing Arms Crossing Arms

# 670
при мен и да нямам, явно не съм гостоприемна  Laughing аз в 19 часа ще съм тама, Айка ми каза, че и други са писали за 19, не виждам обаче, явно в паралелния форум

Ели, страхотно изглеждаш Peace

# 671
  • София
Шуши лееееее ква мацка си станала Heart Eyes

# 672
Срещата беше мн. приятна, но аз май прекалих да говоря за себе си Embarassed Съжалявам Confused
После в таксито си се смях сама, умрях от срам. Сетих се за Айка, как ме успокояваше, че на своя глава съм дала конституцията на Дели Joy
Вики, аз не разбрах какви са лошите новини?
След като Дели е повърнал два пъти, докато съм била на срещата сега спи спокойно и не кашля.

# 673
Бубе, нали затова са срещите, да си говорим. Много приятно ми беше и на мен  Hug

# 674
добро утро
Има ли снимки от срещата момичета?? Grinning
Ние сме в редиците на болните.Ева снощи беше много кисела, на пипане топличка.Легна си без да меря Т , към 23.30 се разплака на сън , отидох при нея.Беше топла и едва заспа( това е винагаи когато има Т ) Към 4.30 я измерих , беше 37, свали я след един час, защото се изпоти.Сега пак има с живаче 37.4, с дигитален 37.Ще я водим на преглед във Вита.Не се страхувам много , само ме е бъз от вирусна пневмония Rolling Eyes
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт