Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 307
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
отзиви за д-р Алексиева във Вита?

# 676
  • София
ДУ
неможах снощи да се добера до компа,мъжете гледаха коли.Много ми беше приятно на срещата.Марти се видяхме за първи път.Бубе не си прекалила.
Вико как е днес баба ти?
Искре забравих да питам нали Сашето имаше Т,как е?

# 677
Ками, не я познавам. Болни ли сте?
Ние изкарахме ужасна нощ. Дели не спря да бълнува, мяташе се и кашляше. Сутринта се събуди в 6.00 Shocked Сещайте се колко съм се наспала. В 6 му дадох още един прием на лекарството и пак повърна. Сега вилнее из нас, не кашля, сополи няма Rolling Eyes

# 678
  • София
Бубе обади ли се на М?
ВИКО писах ти на лични

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 11:55 от Ива&СиЕ

# 679
Иве, умклор може ли да давам със солите????
Ева е леко болна.Имаше Т през ноща около 37.5 , сега няма.Леко сочно гърло и това е - явно начална фаза.Мисля да дам Умкалор

# 680
  • София
Всичко може да се дава със солите,така ми е казала М,може и ехинацея да включиш ако няма в умкалора

# 681
мерси Иве
и аз сега си спомних че може  Crazy

# 682
Иве, не съм. Вече така или иначе дадох "конституцията" Joy Ще звъня или днес по- късно или утре. Дадох му кърмица Mr. Green
Брат ми сега го взе и го заведе да гледат динозаврите. Ще ми го върне към 1 да спи. Дано успее да спи, а не да го почне кашлицата. Между другото преди да тръгне видях, че му е протекъл носа с прозрачни сополки.

# 683
  • София
 Ако някой е давал скоро Клацид на дечковците или му е бил предписан в каква дозировка беше?

Притеснена съм от конската доза, която е предписана на Вики. И която от шаш и паника, открих чак днес. Естествено с лекарката не мога да се свържа. Нашите резултати още не са готови, а и имам големи съмнения за диагнозата и правилното лечение. 

Бързо оздравяване на болничките. Hug

# 684
  • Sofia
Ува, каква доза са ви изписали? Мисля за Диана баха изписали 2x3ml (малко на изуст, но 60мл антибиотик бяха за 10 дена - та толкова се получава.) Тогава да е била 8 или 8.5 кг. (преди месец и малко)

Снощи беше много приятно. Бубе  Hug
Като се прибрах и двете деца си бяха по леглата и спяха. Иве, Сашето е без Т вече, но е с гъсти жълтеникави сополи. Пак е пускаме секрет, но ще трябва и снимка да правим с подозрение за синузит (въпреки, че той не се оплаква да го боли каквото и да е)...
Чудя се утре дали да го пускам.

# 685
Момичета минавам само да ви се похваля .Моя приятелка която от 10 години се опитва да си има бебе днес роди момченце .Младежа е цели 4 кг.

# 686
  • София
2х5 мл - 250 мг /на листовката е посочено, че е за 10-12 год и 30-40 кг/. За нас би трябвало да е 2х2.5 мл. Ще се гръмна. Къде съм спала?

Кирова, да е живо е здраво детенцето на приятелката ти.  bouquet

# 687
  • София
ува, ти колко пъти си дала от по-голямата доза?

Бързо оздравяване на всички!

Ками, сега като й казваш името, мисля, че точно от нея не бях доволна. Не че нещо е е направила като хората, но каза леко зачервено гърло и изопринозин, а на другия ден бяхме с 40 градуса и гнойна ангина и лекарката, която я гледа беше възмутена. Възможно е и много бързо да се е развило след първия преглед, но аз бях недоволна. Вие ходихте ли все пак на лекар?

Кирова, много хубаво за приятелката ти, да им е живо и здраво детенцето!!!

И на мен ми хареса на срещата, Бубе не виждам с какво си прекалила, наистина.

Днес ни е ужасен ден с Кая. От една истерия преминава към друга, насила я изведох за малко уж навън, след това насила я прибрах. До такава истерия се докарахме, че около 5 минути повтаряше без да спре: "Искам тати" (а него го няма да ни извади от този кръг). Сега уж сме си простили и сме се успокоили, дано, защото здраво ме втресоха нервите, направо ме избива на насилие, ще взема да пия мента, глог и валериан...Мразя такива дни.

# 688
  • София
arksi_ , защо ми се върти нещо в главата, че синусите при децата се развиват след 4-тата година. Не съм сигурна ... newsm78

ayka, има и такива дни. Hug
Четири дена съм давала, в комбинация с изопринозин... не ми се мисли какво натоварване е това в/у черния дроб. Изписан му е 7 дни. Той почти не се храни, с разстроен стомах е... пак от АБ.

# 689
  • София
Ува вчера го свършихме Клацида на два приема през 12 ч х 2,5мл.Лекарката ни беше изписала 2х3мл ама ние като четохме и решихме на своя глава,както пише на листовката а и той е 15кг.

Общи условия

Активация на акаунт