Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 325
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Надина! Янче, да ти е жива и здрава, да бъде все така красива, будна и опора на мама! Hug

# 166
Янче, честит празник! МНого да те рядва малката чаровница  bouquet
Ние вчера изкарахме мн.хубаво. Майка и татко са се справили чудесно с децата. Като се прибрахме бяха по леглата.
Дели също се държи невъзпитано на моменти. Последният път изгони педиатърката, защото му забрани да целува братчето си. Знае три обидни думи и си ги редува.

# 167
ЧРД на Надина! Яна, да ти е жива и здрава - много ме впечатлява колко е умна и наперена.   bouquet

ЧРД на патерица и на Ицко, Дани! Да израсте здрав и смел мъж!  bouquet

Уинкс, бързо оправяне на мъжът ти.

За репченето и нашия се репчи - обикновено обаче ползва неща, които е чул от госпожите в градината, като например - "Ще те пратя вън на студа, аааа!". А оня ден довършва мое изречение - "Ех, че съм...." и той добавя "шматка" (това от мен самата го е чул Embarassed). А вчера на баща си вика "Гледай си работата", чак се учудих, че баща му запази спокойствие в този миг и само му отвърна "Моята работа е да те нахраня", защото действието се развиваше по време на вечеря и спореха какво трябва и какво иска да яде.

Видях Юли и Диди - сладури! Heart Eyes

А ето и няколко дългообещавани снимки от нас:
http://juli2007.snimka.bg/baby/konstantin-na-elche.193671.22280214

Разглеждайте ги със стрелката назад, за да се видят хронологично - не знам защо Снимка.бг ги подреди така newsm78, а не ми се занимава да преподреждам.

# 168
  • Асеновград
Последният път изгони педиатърката, защото му забрани да целува братчето си.
Joy , това е много сладко , ми така де , как ще му забранява  Joy

Ох , Саня е слънчице  Heart Eyes , много са пораснали и двамата с Коцето.

# 169
 wavey
Честит Рожден Ден  на Ицко на патерица  bdbaloni
Честит Рожден Ден на Надина - да е все така чаровна и хризматична  happy bd
Честит Рожден Ден на Лекси   bouquet  bouquet /липсва ми в темата/
Winx бързо оправяне на мъжа ти   bouquet
Ина също много отговаря и спори
Точно както Били го е описала - с моите думи  Mr. Green Че даже и куклите се кара  Joy
Елче, страхотни снимки Simple Smile

# 170
  • София
И в къщи е така,идиот идиотка,глупак глупачка.Това са думи от Пепеляшка и 101 делматинци. Twisted Evil

# 171
  • София
Честит Рожден Ден на Надина! Яна, да ти е здрава и щастлива.  bouquet

Страхотни дечица видях - и бебетата и батковците. Hug
На човек да му се прииска трето.

Грипната ваканция свърши, голям зор със сутрешното ставане. Искат ги в 7.40 в у-ще, излишно е да коментирам в колко трябва да ги вдигна. Tired
Виктор през нощта подкашля, сутринта - нищо. До вечерта ще видим. Praynig Станал е изключително ревлив, ако нещо не е според неговите виждания, такъв рев му дръпва, че ти  се обръща всичко в душата.
Искам да минава този месец, преди да е започнал. Искам слънце.

# 172
  • На края на вселената!
Саня е много хубава, а и си личи обичта с батко й. Елче, а ти направо сияеш   bouquet Кажете как сте такива кльощи след две бремености  Crossing Arms

Ува, иска ми се трето, особено като гледам Юли и Виктор. Дори сънувах, че имам малко бебе.
Нашите започват в 8,30 часовете,  трябва да са там 8,10-8,20ч. Става в 7ч и закусва по 45мин  Laughing

При нас се обиждат на лигла, но то е от мен дошло и от баща им.

# 173
  • София
В 7.00 часа трябва да са в коридора готови за обличане и обуване. Втория срок ще започват в 7.50, нечовешко ми изглежда. Rolling Eyes Ставам в 6.00 и ги будя в 6.30 с детска телевизия. За закуски  - нещо дребно колкото да не им стане лошо в колата. Confused
Мерака ми за трето се изпарява още на второто викане за деня. Реализма надделява. Simple Smile

# 174
  • София
Вико дай сайта за преброяването?Нали и аз и мъж ми трябва да попълним поотделно?

# 175
  • На края на вселената!
Вико дай сайта за преброяването?Нали и аз и мъж ми трябва да попълним поотделно?
Не съм Вики, ама https://iscensus2011.nsi.bg/
За едно домакинство е нужно едно ЕГН на човек живеещ там и мейл. Тоест с 1 регистрация цялото семейство. Обаче моя мъж си живее в Г.Делчев по ЛК, а ние сме в Сф. Ако преброяваш друго домакинство, нова рег. с ЕГН на човек живеещ там и мейл.

# 176
  • sf
 Joy само че сайта се е бъгнал след 9 сутринта  hahaha не е смешно, ама се очакваше . Дано го оправят и да няма проблеми. ние със свеки ли сме едно домакинство? т.е. едно жилище=едно домакинство

И аз сънувах,че съм бременна и раждам момче и е 23.01.  hahaha много сте заразни с тия малки бебчета  Mr. Green  хубавото е,че като се събудих , реших,че на трето бебе само насън ще се радвам

# 177
  • На края на вселената!
Щеш не щеш, Вики, едно домакинство сте, трябва да я включиш в броенето.
Сайта сега си е ОК.

Вики, когато имам трето бебе, ще те викам у нас, да му се радваш на воля  Hug

# 178
  • София
А сега ми обяснете като на идиот,аз съм по лична карта при баща ми,децата явно и те са там.Мъж ми е на този адрес където живеем сега?

# 179
  • София
Честит рожден ден на Надина! Да е здрава, щастлива, обичана!   bouquet

Кирова, няма какво да се каже, освен както вече беше казано - след зимата идва пролет, стискай зъби, всичко ще мине!!!

Уинкс, дано бързо се възстанови мъжът ти!

Не е от значение изобщо адресът по лична карта, а къде всъщност живеете. Там трябва да се преброите. Идеята е да се види в кой град колко хора живеят, освен всичко останало, но реално, а не по документи. А за домакинството - доколкото разбрах водещото е общия бюджет - например, Вики вие може да сте едно домакинство със свекърва ти (не знам), но ако трима студенти живеят в обща квартира, те са си три отделни домакинства.

Общи условия

Активация на акаунт