Нашите големи юлчета са батковци на малки сладки бебешоци!

• 21 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
аз пък не си получавам паролата за преброяването ?!?
не може да пускаш система без да предвидиш максималното натоварване?!? направо  #2gunfire

# 181
  • На края на вселената!
Искре, да ти напомня ли какво стана с пускането на ИСОДГ, само за да те опровергая, че в БГ всичко може, дори да не се предвиди натоварване, пък било то и НЕмаксимално. Щото не можеш да ме увериш, че сума народ иска точно днес да се преброи, както беше с кандидатстването през системата "бързи пръсти и нет", без точки.

И аз не съм получила паролата. Ще ги почакам до утре, пък ще им пиша.

Аз ще ида да изчегъртам старите винетки от колите, че глоби не ми се плащат.

# 182
  • Sofia
А, Миме, знам знам ...... Аз си се възмущавам! Защото знам как се пускат условията за държавни и прочие поръчки и как фирмата на У, който е познат на Х, а той е приятел с Z единствено отговаря на условията .... НО все пак грешката според мен е в изпълнителите, защото не може да не предвидят такова нещо като максимално натоварване - особенно за такива "проекти" ....
И аз ще почакам и ще звъня след това!

Абе я кажете - кога бебетата влизат в градинска възраст за ОДЗ-та?

# 183
  • София
Има си естествено привилигировани за обществените поръчки.Но поне да си вършат работата.
Искре не разбрах за одз-то

# 184
  • Sofia
Иве, да мога да запиша Диана да кандидатсва за яслена група в ОДЗ. Въпреки, че би трябвало да сме приети в яслата до нас - да си имам резервен вариант ....

# 185
  • София
Че неможе ли вече Искре?

# 186
  • На края на вселената!
Искре, би трябвало да може да кандидатстваш за ОДЗ за септември 2011. Но тази година виждам голямо мазало с ИСОДГ, кандидатстването и приема.

# 187
Аз пък се преброих без проблем.
Иве си едно домакинство със мъжът ти нищо че си регистрирана на друг адрес ще го отбележиш в картата .

# 188
  • sf
Заколих бебето помело  Rolling Eyes
голям глад ме гони, плодов съм,а ми дойде  Sick

Иве, как върви избора за хотел? Аз постоянно ровя тия дни, все повече се обърквам и вече не знам какво искам  Crazy

# 189
  • София
Никак не върви избора за хотел Анталия са доста скъпи мога да отделя 1500ев.само този в който бяхме е с такъв статус.Незнам.Ти какво измисли  Joy

# 190
  • София
Заколих бебето помело  Rolling Eyes
Joy

Toмасе, защо така, промени ли има в реда на кандидатстване?

# 191
  • sf
в кой бяхте преди?
Ами ние сме предвидили най-много 2 000 лв за края на май. Имам избор, там е проблемът, все по-трудно става  Joy Първо гледах да има много пързалки, лунапарк, после обаче реших,че ако няма никакви пързалки ще е най-добре. Като знам как се катери и не се пази малкия, не ми се милси какво търчане ще е . МЪжо клони към http://rezerviraihotel.com/bg/186915.html

# 192
  • Sofia
Миме, наистина защо според теб ще има проблеми тази година с кандидатсването? (не, че друга няма ....)

Вико, много зловещо звучи това със заколването ... И на мен ми е плодов  Hug Я се стегни! Утре ще си хапнеш месо Wink.

Вие мислите за летни почивки - а аз искам само да свършва зимата ... Моят мъж не е по ходенето на почивки - само ако е без деца  Crossing Arms

# 193
  • София
Лимак лимра кемер бяхме.Този който клони дидо аз му го пратих и ми харесва и на мен,но май неможем по скоро юни,или септември с вас

# 194
  • На края на вселената!

Toмасе, защо така, промени ли има в реда на кандидатстване?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/03/1019140_sofiia_shte_sm … detskite_gradini/
Това е основното. Ще се прави нов софтуер, който не се знае кога ще заработи и как, обучават общински служители за поддръжка, а от Сирма се чува, че тези служители не се справят. Сега пак се мъдрят критериите. По настояване на родителските НПО К4 ще тежи повече за ДЗ в което работи родителя/бабата. Да се затегнат критериите за влизане на деца със СОП и ХЗ, по-точно да се уточни кой и как, защото има яслена група от 50 деца с 30 деца с ХЗ. Да ви кажа че деца с ХЗ кандидатстват на място при директора до сега, документа може да е бележка от джипито.

Общи условия

Активация на акаунт