Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 216
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
mariana51, gospojata,  Hug Hug
Чаровница, това, че e влюбена, не означава, че не го желае. В първия момент от любовта искаш да си до любимия, постоянно го търсиш, искаш да го видиш, да си близо до него. Това прави в момента Бихтер, но това няма нищо общо с приятелството и приятелските разговори. Говоренето е претекст да го вижда. А сексът си е в реда на нещата между двама влюбени. Според мен така стоят нещата.
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 07:36 от Snejka

# 376
  • Пловдив
Snejka разбира се, че се влюбва. И то как.
Вече и личи. Да се влюбиш и да не желаеш някого,
май няма такова нещо.

# 377
# 378
  • Пловдив

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/yazarlar/16902137.asp?&hid=16900852
Новините отвъд океана. До Къванч е водещият, който надявам
се утре вечер да гледаме по star tv в полунощ.

# 379
Те пък все с Моника Белучи ги сравняват.
И моята хубавица с нея я оприличават.

Ама при Берен май не е това. Като преведох с чичко Гугъл, за някакъв филм става въпрос и се споменава името на Моника Белучи, Берен Саат и Туба Буюкюстюн (не знам дали съм изписала правилно фамилията).

# 380
  • Пловдив
За ирански проект - отдавна го дъвчат.

# 381
...
Не обвинявам никого,а казвам,че и двамата  вървят в една посока.Не мисля,че само той се бори,а тя не-да,видях какво направи като разбра,че е в къщата.Търси емоционалната близост с него,трудно й е да сложи точката. В нея също има противоречие/не отиде в ателието/ както и в него,това искам да кажа Peace
Забелязахте ли какво й каза при притеснението дали Мадмоазел не ги е чула-Внимавай,Бихтер,т.е. ти си в опасност,аз не,оправяй се.

Първо, Бехлюл каза на Мадмоазел една лъжа (че Бихтер е ядосана на майка си);
После пък Бихтер й каза съвсем друга лъжа (колко й се възхищавала) Wink
И всъщност така Мадмоазел разбра категорично и от двамата, че че м/у тях има нещо hahaha

П.С. Снежка, на снимката с жълтия тоалет все едно е Фахрие Евджен (Неджля от Листопад), а не Моника Белучи, толкова си приличат двете...

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:43 от krem-karamel

# 382
На снимката с жълтия тоалет наистина е Неджля, просто има удивителна прилика с Моника Белучи.

# 383
 Любовта не е просто привличане,тя се влюбва с всичките си сетива,а не само с очите,ама явно любовта се ограничава до хормоните и тя не може да контролира нагона си,пък аз не го разбирам и виждам това.
  Пак тя,а той? Или тя му опира пистолет в челото,в това са и двамата,не само единия,твърде ми е странно това-само единият носи отговорността за всичко,другият просто случайно е бил там. Бихтер като хищник-не,по-скоро жена с осъзната сексуалност,която се отдава изцяло на любимия си мъж и  равностоен партньор.А дали някой ще те държи в ръцете си,решаваш  и позволяваш ти,а не той или тя  Peace
  А че имаше нужда от приятел в лицето на Бехлюл показва репликата й-" Наистина имах нужда да поговоря с теб",т.е. нуждая се от теб,от мнението ти,от съпричастността ти.Не знам дали е по детски наивно  мнението ми,но явно повечето виждат само повърхността или ако бяха на нейно място не  това биха вложили в думите.За мен тази връзка дали ще бъде любов зависи от разговорите между тях,от комуникацията и споделянето.  Мъже и жени за легло много,истински приятели и партньори-малко.

Charovnica, имам чувството, че само с теб говорим на един и същ език. Hug

# 384
  • Пловдив
Къде се загуби Славена?
Slavena - къде си?

# 385
Пипилота,Чаровница, и аз се присъединявам към Вашите разсъждения!
Решила съм да пиша по-рядко,а да чета повече,за да усетя настроението към героите в сериала.
За жалост,всички наши мисли са повлияни от това,че знаем развитието на сюжета и за това,всяко едно действие,или бездействие във филма се пречупва през тази призма.
Моето мнение.на този етап от развитието на действието е,че Бихтер търси потвърждение на това,което се случи при рибарите.Всяка една от нас ако си припомни първите плахи стъпки при една заформяща се връзка ще се съгласи,че в началото човек е най-неуверен.Тогава търси приятели,за да потвърдят това,в което се съмнява-че е харесван от желания патньор.Бихтер няма такива приятели и точно това ме кара да и съчувствувам и да я разбирам-колко е самотна и как се чувства в този момент!Това,което виждам е,че Бехлюл се бори,но как-с манталитета на плейбоя-вижте я-вече хукна след мен след първата целувка,а тя само иска още един път да прочете в очите му-дали е истина това,което той и подсказа.
Още нещо-забелязахте ли колко беше зле Бихтер в автосалона,как се чувстваше виновна за  това,че не заслужава подаръка от Аднан?
Има и още нещо-почти на всички момичета от форума им е ясно как не трябва да се постъпва.На мен също....И въпреки това виждам едно момиче,което самозаблуждавайки се,че е намерило починалия си баща,се омъжва,но това,което се случва с нея и с младият мъж в нейната къща никой,най-малко тя би могла да предвиди.Още не мисли,още само действа на етап да бъде и да вижда любимия всеки ден.Още от отсъствието му посърва и намира страничи начини да попита кога ще си дойде.
Това мисля,че всеки го е преживял!!!

# 386
  • в очите на дъщеря си
здравейте Hug Hug Hug

# 387
 pipilota 27  Hug  Разбира се,че го желае Бихтер,но не само и просто физически,тя го търси на всички нива.Когато види потвърждение,че се срещат отвъд физиката,ще бъде с него. Не мисля,че разговорът е само предлог,търси отговорите на въпросите си и има нужда да сподели, а това че неизменно се стига до физическа близост-да така е,но не тя е основната цел,за мен,а последствие. Приятелството е неизменна част от любовта,иначе само физическата близост и привличане си имат други имена.
   Отделно Фирдевс е  "велика"-как изнудва и двете си дъщери и ги манипулира. Пейкер я обича и тя започна с емоционалния шантаж-виж какво прави сестра ти за мен,аз се грижа за вас,толкова жертви съм направила за вас и т.н.,намери ми парите дето най-безотоговорно изхарчих.  Няма равна на себе си. А Пейкер нали е добричка,не се опъва като сестра си и се съгласи.На всичкото отгоре е и наивна-как отиде и каза на свекър си за акциите,но ми се струва,че вместо  да изпише вежди,ще избоде очи.
  Аднан й върна репликата на любимата си тъща-купил й е свръхскъпа кола,защото се старае да  заслужи жена си,един вид-доволна ли си сега.
  Maдмоазел не мисля,че е включила все още,твърде заета е със своите проблеми,радва се на извинението на Бихтер и като се успокои ще забележи какво става.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:10 от charovnica

# 388
Здравей красива tina86, страхотен аватар и подпис.

# 389
  • БГ
Тая наш,та как си го пита дали ще дойде за вечеря все едно са вече......И после Бехлюл виновен ooooh! Не е той, не Naughty!
Ми, тъй де, не се спря да му звъни и да го търси в тези серии.
Ако бях на мястото на Аднан, г-жа Фирдевс щеше да е извхвърлена с всички партакеши от къщата, или поне щях да й спретна две изречения, че повече да не се бърка където не й е работата. #2gunfire

Браво момичета - сякаш сте ми прочели мислите!
Бихтер направо "изнасилваше" емоционално Бехлюл ( може би тук можем да говорим за сексуален тормоз,а ) , ами тя не го остави на мира и той реши,че само присъствието на Елиф ще я озапти. За да вземе такова крайно решение значи,че момчето , колкото и вятърничав да изглежда, разбира - усеща в какъв пожар ще се пъхне,ако подхване връзка с "леля" си.
Той ОСЪЗНАВА какво ще последва,осъзнава и последиците, а тя според мен е безотговорна и лекомислена.И изобщо не изпитва вина от постъпките си спрямо Аднан.
За какво търсене на "бащина" любов говорим,когато правиш sex с този мъж ??????

pipilota 27  Hug  Разбира се,че го желае Бихтер,но не само и просто физически,тя го търси на всички нива.

Изобщо нямам такива илюзии за Бихтер! Тя вижда,според мен Peace един атлетичен,галантен,красив млад мъж,с мощна кола и силна музика,който се забавлява по нощите в барове и дискотеки,който пирува на яхтата на приятелите си или където го отвее вятъра, който танцува шеметно до зори и т.н.
А на нея какво й се предлага - тих,спокоен живот, изпълнения на пиано от дъщерята на мъжа й,
празниците са семейни,екскурзиите в чужбина са по-скоро скучни,отколкото вълнуващи ит.н.
Като е търсила приятелството на Бехлюл,що не го е забелязала когато той е бил със сестра й.
Ама Бихтер все повече ми заприличава на мама Фирдевс!
Ако не беше я изловила мадмоазел в неловката ситуация,Бихтерчето щеше да я сдъвка и изплюе без всякакви скрупули.
Ами отношенията й с Нихал са направо възмутителни,как само я подкокороса да се обади на Бехлюл.Да използваш дъщерята на мъжа си,за да разбереш нещо за мъжа към когото имаш сексуално привличане е повече от възмутително,направо си е безобразие!

И сега да се уточним,ако не искате "новите",както ни наричате да пишем в тема си го кажете направо! Страшно ми хареса сравнението за нас като "полъх на вятър" - не го цитирам точно,но мисля,че беше фраза на mariana51 .Права си мила!Такива сме ! Духнем, духнем и после се издухаме.... в друга тема,че сериалите си вървят и се сменят,както се сменят и сезоните!

Е-е-е много писах,извинете,ама ме сърбеше клавиатурата,та си начесах крастата.. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт