Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 185
  • 729
  •   1
Отговори
# 570

НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЛАДУР В СЕРИАЛА-БАТУХАН КАРАДЖАКАЯ-БЮЛЕНТ

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:54 от Slawena

# 571
  • в очите на дъщеря си
Да са ви живи и здрави юнаците Heart Eyes

Хабиби   bouquet

# 572
Много ми се искаше по време на Перла да бяха се влюбили, страхотна двойка са. Сонгюл ми е фаворитка, мн по - зряла е от Берен.

Мила, аз мисля че по време на Перла имаше истинска любов. По този повод даже е и предишното ми мнение.  Heart Eyes

# 573
  • Пловдив
Да, ама в Перла нямаше такива целувки хубави, защото
Сонгюл беше омъжена и заради тази любов / вярна или не/
се разведе. Разводът на Сонгюл бе много скандален, ако помните.

# 574
Да, ама в Перла нямаше такива целувки хубави, защото
Сонгюл беше омъжена и заради тази любов / вярна или не/
се разведе. Разводът на Сонгюл бе много скандален, ако помните.
нали е само на филм, актриса е , какво има да ревнува мъжа и...

# 575
пък и тя се разведе , можеха после да задълбочат целувките

# 576

АМА НЕ СТАНА  Whistling И НА МЕН КАТО ДВОЙКА МИ ХАРЕСВАТ

# 577
Да спомням си mariana51. Но пак не ми стана ясно на мен, както винаги. Сонгюл заради Киво ли се разведе и имаха ли нещо общо извън сцената? Простете ми ако спамя.

# 578

АМА НЕ СТАНА  Whistling И НА МЕН КАТО ДВОЙКА МИ ХАРЕСВАТ
Може да ви е смешно, но аз съм гледала досега 4 пъти целия филм Перла и винаги се разплаквам на моментите, когато Инджи загубва бебето, когато се разделят, когато Мехмет отива в Афион.....много са моментите, да ни ви отегчавам.

# 579
И забранения плод ми харесва, но няма да го гледам дори втори път, не ме грабва така отведнъж, като Перла.

# 580
  • ... да усещаш мириса на море ...
Имам проблеми с нета и трудно ви чета, имам още няколко страници да наваксам и тогава ще пиша и ще питам някои неща, а сега си пръснете малко парфюм, за да сте готови за довечера  Laughing

Създателите на филма са обърнали внимание дори и на подробностите. Нищо от мизансцена не е случайно. Парфюмът се казва  Absolutely Irrésistible на Givenchy (Абсолютно неустоима).

Хайде доскоро.....

# 581
 Lady Vi,това хич не е спам Wink

ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ,МАСОВО ТУР ЖЪЛТА ПРЕСА РАЗДУХВАШЕ,ЧЕ МЕЖДУ К И С Е ИМАЛО НЕЩО ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ,НО И ДВАМАТА ОТРИЧАТ,МАКАР С ДА КАЗВА ЧЕ МЕЖДУ ТЯХ ИМА СПЕЦИАЛНО ПРИЯТЕЛСТВО.А СЪПРУГА И Е БИЛ ДОСТА РЕВНИВ И МАЙ СА ИМАЛИ ПУКНАТИНИ В БРАКА СИ И ТОВА Е СПОМОГНАЛО ЗА НЕГОВИЯ РАЗПАД.СОНГЮЛ СЕ СЛАВИ С ВИСОКИЯ СИ МОРАЛ.

НО НА МЕН ХИЧ НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА НЕ Е ИМАЛО НЕЩО,ТАКАВА МАГИЯ ИМАШЕ МЕЖДУ ТЯХ В ПЕРЛА.

# 582
Хабиби честит рожден ден и от мен  Hug    bouquet    newsm59 и честит празник на всички майки,които си имат синове,желая им много здраве и късмет   bouquet

Да спомена че и аз съм кака на 3 момченца/почти на еднаква възраст/също като anjito20,но в моето семейства не празнуваме такива празници

с голямо удоволствие ще се пръсна с парфюма
а за книгата
Ето тук информация за книгата,също има и "прелисти книгата" та се 8 страници,поне толкова аз видях http://www.helikon.bg/books/120/155952_zabraneniiat-plod.html
още не съм го прочела цялото,но има време ще го прочета.
А сега момичета чао от мен и до довечера

# 583
  • Пловдив
Lady Vi скоро имаше пак новини около развода им. Съпругът и я обиждаше публично и
имаше някаква забрана да я притеснява. Но това са рисковете на тяхната професия.
Има магия, има/няма любов - без това не може. Просто Перла беше голям старт в
кариерата и на двамата - Къванч и Сонгюл и с тоя филм спечелиха всички арабски и
балкански сърца.

# 584
Хайде доскоро фенчета, приятно ми беше.

Общи условия

Активация на акаунт