Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 183
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • БГ
Ех-х-х "Перла" - радвам се и съм спокойна ,че има и други гледали филма 4-5 пъти.Даже го имам на дискове и си го пускам до ден днешен и 1001 нощ също.Зашеметяващи са!

А сега за серията - може да да ме наплювкате Whistling колкото си искате,но аз не понасям персони с характера на Бихтер.Е не я разбирам тая жена и туй-то. newsm78 Ама това нейното сваляне на Бехлюл е направо възмутително. Naughty
Как па веднъж не пожела лека нощ на децата заедно с Аднан.Снощи Нихал утешаваше баща си с думи,които трябваше да изрече Бихтер,нали уж се прави на господарка на дома.
Пък да си призная откровено,каквото и да ми коства това, Берен не ми харесва как играе - според много позира и някак ги докарва изпълненията като нашите млади актриси - личи си,че е изпълнение ,а не въплащение.При Сюнгюл Йоден нямах такова усещане, и Еда от Незабравима играе много истински,както и Бергюзар.
Гледах Къванч и в "Двама завинаги" и там партньорката му играеше много добре и си пасваха.
Но краят му беше много тъжен.
Този път краят на този сериал ме удоволетворява.

# 586
  • Пловдив
В опровержение на някои постове слагам снимка - не ми се спори. Всички са хубави във всички сериали. Едни свършват, други идват. По важно е да им се радваме.

# 587
Обикновено жени, като Бихтер са много мразени и оплювани, защото са смели и взимат от живота, това което на малко им стиска да вземат. Нима свалянето на Бехлюл да е по-малко възмутително? А за това, че Нихал трябвало да утешава баща си...Бихтер беше не по-малко угрижена от съпруга си. Не заслужаваше ли и тя утеха? Още повече, че всичко се случва на рождения и ден.

# 588
   Честити рожден ден на Хабиби,всичко най -хубаво й желая !   bouquet
   На всички мъжки майки- да са им живи и здрави децата,много да ги радват и да се гордеят с тях!   bouquet
   За играта на Берен-според мен тепърва ще показва на какво е способна,неслучайно два пъти е награждавана за най-добра актриса. Целувките и любовните им сцени-за мен неслучайно са толкова сполучливи,привличането между тях го е имало. А как се влюбват пред камерите -лесно,дават ти красива жена или мъж,с който трябва да пресъздадете любовна двойка,чуства,близост,прегръщаш го/я по цял ден и я /го  целуваш -от камък да си ,няма да издържиш.

По въпроса за Сонгюл Йоден-четох,че разводът се е случил,тъй като мъжът й има снимки на нея с Къванч  в чужбина,необичайно чести пътувания заедно извън страната.Изводите оставям за вас,имало ли е или не нещо. Освен това Къванч се раздели и с Азра тогава,по същата причина. Oсвен това той никога не говори за Перла и за Сонгюл,сякаш никога не се е случвало. Тъй като не обелва и дума за жените,с които е бил,което е похвално и джентълменско,ми се струва,че Сонгюл му е била много повече от колежка.

За Берен-вечеряли са заедно и  отново са изловени да се разхождат ,хванати за ръце  далеч от снимачната площадка,неведнъж.Изводите -отново са за вас и защо толкова убедителна е любовната им игра.Там където има дим,има и огън,няма случайни неща.

Както бях писала и в друга тема,за да се пресъздаде  истински страстна и бурна любовна връзка,обикновено актьорите са такива не само пред камерите. Никой не е чак толкова добър актьор в пресъздаването на тези моменти и да остане абсолютно безразличен към  партньора си.

Парфюмът и на мен ми направи впечатление-че е червен на цвят преди всичко,но и самото му име доста ясно говори.Пипилота27 нямам какво да добавя,отново мислим еднакво  Hug

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:37 от charovnica

# 589
.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:39 от Slawena

# 590
Бяха много чужди на прожекцията на финала на филма.
Или наромно са страняли един от друг,или има някакво неразбирателство между двамата. newsm78

# 591
Ako става въпрос за финала на Aski memnu,Киво бе с тогавашната си изгора Идил Фарат Mr. Green

Beren Saat,щеше да е излишна Wink

# 592
  Е,те до края има време да се скарат,да се намразят,отчуждят и т.н.,защото и героите им преминават през всичко това. Дали са странели нарочно един от друг или има неразбирателство,те си знаят. Само мога да кажа,че когато играта те кара да настръхнеш през екрана това никога не е случайно.
  В турската преса бяха писали,че Берен е безнадеждно влюбена в него,но Къванч много не се трогвал от нейните чувства,както се казва,истината е някъде там...

# 593
# 594
# 595
Така ми дойде от вътре.  Heart Eyes
Заради това, че не съм спам. Hug

# 596
Къванч се появи във втори сезон на Езел за около 4 епизода. От 34 до 37 епизод май.
smile3525

# 597
  • Пловдив
.....не ме грабва така отведнъж, като Перла.

И за  мен така- Перла си беше и остана върхът и в друг сериал след това просто не мога да усетя любовта между героите по същия начин.

# 598
Добър вечер , дами !  bouquet
Много ни е красива темичката днес !
Хайде и аз да почерпя за моето гересто петленце ! Peace Да са ни живи и здрави дечицата , да им се радваме и да се гордеем с тях ! Поздравявам всички мъжки мами - настоящи и бъдещи ! Wink

# 599
Да видим пак къде е сгафила бабата на Феридун.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт