Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте чета ви отдавна и сте страхотни,Ще си позволя да изкажа моето мнение за играта на актьорите.Аз много харесвам играта  на Берен Саат защото успоредно е гледам и в "Каква е вината на Фатмангюл" за мен е много по добра актриса от Сонгюл...Като двойка с Къванч пак ми харесват повече.За да ни карат да мислим че има превличане в реалния им живот значи са се справили много добре.Според мен продуцентите на турските филми много успешно съумяват да комбинират актьорите си така че ние зрителите истински да желаем това което е на екран да е и в реалния им живот.

# 601
  • Бургас
За да я удари Мадмазел ... дето е толкоз спокойна ...

Значи Феридеската много яко е сгафила ...

Айде след малко " Мюмюн" почва да не изтърваме  Joy Joy

# 602
# 603
  • София
Аз харесвам по хард филмите, заради това не харесвах Листопад и до едно време Перла. Харесвам именно персонажи като Бихтер, филми като Забраненият плод и всичко да е различно от романтиката, приетите норми и подобни. Тук става въпрос за забранена любов, за порядки, които са стъпкани, за любов, която не може да  я има, но се предизвиква и от двамата...харесвам такива филми, имат заряд, който Перла не ми носеше. Аз обичам отрицателните герои, положителните са ми прекалено розови, за да ги харесвам, защото не вярвам да има такива или ако има...няма как да оцелеят в този свят в момента. Заради това Забранениятя плод ще се окаже любимият ми сериал и наистина не знам как би свършил. Всички други сериали знаех как ще свърши и Незабравима, и 1001 нощ, и Листопад, и Перла...докато тук представа нямам какво ще стане. Развръзката ще е жестока и със страшно много болка, разочарование и нищо няма да може да се върне назад...ще са засегнати прекалено много хора...нямам т ърпение за следващите серии...

# 604
Ех видяхте ли как се разпръсна парфюма  Mr. Green ще кажеш че с мед се намаза мале мале замириса на много страст... hahaha  Mr. Green

Който знае кога ще е първата им интимна вечер  Crazy

Къванч е избрал страхотен ресторант   Mr. Green

# 605
Аз харесвам по хард филмите, заради това не харесвах Листопад и до едно време Перла. Харесвам именно персонажи като Бихтер, филми като Забраненият плод и всичко да е различно от романтиката, приетите норми и подобни. Тук става въпрос за забранена любов, за порядки, които са стъпкани, за любов, която не може да  я има, но се предизвиква и от двамата...харесвам такива филми, имат заряд, който Перла не ми носеше. Аз обичам отрицателните герои, положителните са ми прекалено розови, за да ги харесвам, защото не вярвам да има такива или ако има...няма как да оцелеят в този свят в момента. Заради това Забранениятя плод ще се окаже любимият ми сериал и наистина не знам как би свършил. Всички други сериали знаех как ще свърши и Незабравима, и 1001 нощ, и Листопад, и Перла...докато тук представа нямам какво ще стане. Развръзката ще е жестока и със страшно много болка, разочарование и нищо няма да може да се върне назад...ще са засегнати прекалено много хора...нямам т ърпение за следващите серии
Да затова толкова се харесва филма, затова е филм на годината......подкрепям те напълно

# 606
Люксен- Да затова толкова се харесва филма, затова е филм на годината......подкрепям те напълно

# 607
  • София
Ех видяхте ли как се разпръсна парфюма  Mr. Green ще кажеш че с мед се намаза мале мале замириса на много страст... hahaha  Mr. Green

Който знае кога ще е първата им интимна вечер  Crazy

Къванч е избрал страхотен ресторант   Mr. Green
Който знае кога ще е първата им интимна нощ да казва..., че вече фантазията ми е недостатъчна. Като се разпръсна този парфюм и...си помислих какво ли ще е като ни покажат първата им нощ, а как си размаза аромата по устните...ах, каква сцена...
Но пък повече ми хареса " Пожелах си да не съжалявам за нищо"! Удар под кръста за Бехлюл...същото като хващането на бас дали ще се ожени, такива очи изкара, че чак на мен ми се прииска...

# 608
Бихтер ще изяде Бехлюл с поглед, че танцува с Елиф Joy

# 609
Мисля че "пожелах си да не съжалявам за нищо" не беше удар за Бихлюл а отговор на това какво тя чуства към него.Интимна вечер по нататък ......първо да се случат малко други неща

# 610
Бихтер се държа ужасно безчувствено. Можеше поне малко да се зарадва на подаръка... Майка й се отказа от това бижу, което на този етап означава страшно много за нея. Каквото й да е направила тя й е майка и през времето, в което живее в къщата, прави най-доброто за дъщеря си.
А когато Аднан излезе и Б и Б почнаха да се гледат беше....  Sick Старият излиза, време е за младият...

# 611
  • София
Мисля че "пожелах си да не съжалявам за нищо" не беше удар за Бихлюл а отговор на това какво тя чуства към него.Интимна вечер по нататък ......първо да се случат малко други неща
Имах предвид точно това като казах "удар под кръста". Simple Smile Един вид..."искам да го направя и не искам да съжалявама за нищо от това, което ще се случи"...ударче си беше от онези сексуалните Simple Smile

# 612
Много е злобна Бихтер в този епизод. Как каза нещата на Нихат. Twisted Evil

# 613
Да така е......

# 614
Аз не мисля че е злобна. Бих казала че Нихал е със  странно държане за възраста си дори и да е влюбена в Бихлюл.

Общи условия

Активация на акаунт